Parallels Desktop 11

Parallels Desktop 11
Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla!
59,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Parallels
 • 100320-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Parallels Desktop 11:n avulla voit käyttää Windows-käyttöjärjestelmääsi Macilläsi. Parallels...lisää

Tuotetiedot "Parallels Desktop 11"

Parallels Desktop 11:n avulla voit käyttää Windows-käyttöjärjestelmääsi Macilläsi. Parallels Desktop 11 for Mac -ohjelmisto tarjoaa edeltävän version tapaan mitä erilaisempia ominaisuuksia virtualisointia varten, kuten esimerkiksi koko näytön näkymän, tai tiedostojen siirrot Apple-tietokoneesi ja Macilläsi olevan Windows-käyttöjärjestelmän välillä. Parallels Desktop 11 for Mac sisältää myös monia uusia ominaisuuksia, jotka tukevat sinua työskennellessäsi samanaikaisesti molemmilla järjestelmillä.

Tämän kaiken saat onnistumaan Parallels Desktop 11:lla

Parallels Desktop 11 for Mac -ohjelmiston avulla voit käyttää tarvitsemiasi Windows-ohjelmia Macilläsi yksinkertaisesti ja täydellä suorituskyvyllä. Kaikki Windows-toiminnot ovat näin ollen käytettävissäsi näin luodulla Macin Windows-käyttöjärjestelmällä ja toimii täysimittaisen Windows –järjestelmän tavoin. Näin Macille virtualisoitu Windows-käyttöjärjestelmä on Parallels Desktop 11:n takia jopa nopeampi kuin tavanomaisesti asennettu Windows. Tämä johtuu siitä, että Parallels Desktop 11 for Mac ohjaa lukuisia OS X -lisäosia Macin virtuaaliseen Windows-käyttöjärjestelmään ja aiheuttaa näin ollen sen nopeutumisen. Näin esimerkiksi käynnistys ja monien tuottavuutta lisäävien ohjelmistojen, kuten Officen, käyttö nopeutuu. Uuden Parallels Desktop 11 for Mac -ohjelmiston avulla kehittäjät ovatkin halunneet optimoida Windows-käyttöjärjestelmän saumatonta työkykyä Macin OS X:llä.

Uutuudet Parallels Desktop 11 for Macissä 

Parallels Desktop 11 for Mac ottaa uuden Windows 10:n uudistukset huomioon ja käyttää samalla hyväkseen OS X El Capitanin tuomat edut. Näin esimerkiksi Microsoftin ”Cortana”-ääniavustajan kanssa, mikä onkin yksi Parallels Desktop 11:n kohokohdista. Parallels Desktop 11 for Mac -ohjelmiston avulla tällaisia toimintoja voidaan käyttää, vaikka Macillä oleva Windows-käyttöjärjestelmä pyörisi taustallakin. Parallels Desktop 11 sisältää seuraavat uudet ominaisuudet:

 • Microsoftin ääniavustaja Cortana
 • Quick Look -esikatselu Windows-tiedostoille tiedostoa avaamatta
 • Tukee nyt myös uusien Mac-koneiden kosketusherkkää Force Touch -ohjauslevyä
 • Viimeksi käytetyt tiedostot ovat näkyvissä tallennuspaikasta riippumatta
 • Täydellinen tuki kaikkiin Mac-tulostusmahdollisuuksiin 
 • Mac-sijaintipalvelujen saatavuus Windows-pohjaisille sovelluksille
 • Macin ja virtuaalisen koneen väliset äänenvoimakkuusasetukset päivittyvät automaattisesti

Käyttöä Macin ja Windowsin välillä on myös parannettu Parallels Desktop 11 for Mac -ohjelmistossa, kuten esimerkiksi Coherence-näyttötilaa. Tämän avulla voit suorittaa Windows-ohjelmia suoraan Mac-käyttöliittymän kautta.

Suorituskyvykkäämpi Parallels Desktop 11

Parallels Desktop 11 for Macin kehittäjille ei ole ainoastaan tärkeätä, että Windows-käyttöjärjestelmä toimii Mac-koneellasi. Yhtä tärkeänä syynä kehittäjät pitävät sitä, että tämä mahdollisuus on käytettävissäsi ilman suorituskyvyn heikentymistä. Uuden Parallels Desktop -ohjelmiston kanssa oltiinkin erittäin huolellisia parannetun nopeuden ja akun keston suhteen. Pidentääkseen akun kestoa Parallels Desktop 11 sulkee esimerkiksi virtaa vievät lähteet varsinkin matkatilassa. Koneen käynnistämistä ja sammuttamista saatiin nopeutettua 50%:lla ja tiedostotoimintoja 20%:lla.

Käytä Parallels Desktop 11:n avulla Windowsin ja Macin edut yhdellä ainoalla laitteella ja työskentele entistäkin tehokkaammin.

Lisätietoja sisältävät linkit "Parallels Desktop 11"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Parallels Desktop 11 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat