Parallels Desktop 10

Parallels Desktop 10
Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla!
62,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Parallels
  • 100321-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Parallels Desktop 10 on tehokkain, nopein ja yksinkertaisin ratkaisu käyttääksesi...lisää

Tuotetiedot "Parallels Desktop 10"

Parallels Desktop 10 on tehokkain, nopein ja yksinkertaisin ratkaisu käyttääksesi Windows-sovelluksia Macilläsi. Voit myös siirtää asiakirjojasi, sovelluksia ja tiedostoja Macillesi kädenkäänteessä. Graafisesti laajempimittaiset Windows-sovelluksetkaan eivät aiheuta tehokkaan Parallels Desktop 10:n avulla minkäänlaisia ongelmia. Parallels Desktop 10 tarjoaa sinulle kaiken sen, minkä Windows-tietokonekin tarjoaa – ja tämän kaiken Mac-tietokoneellasi!

Hyödynnä molempien systeemien edut täydellisesti

Mac-tietokoneille tarkoitetulla Windows-ohjelmistolla, Parallels Desktop 10:lla, saat tuotua Windows-käyttöjärjestelmän ja kaikki sen edut myös Mac-koneellesi. Voit näin ollen käyttää tuttuja tuottavuutta edistäviä sovelluksia – esim. Outlookia, Windows Media Playeria, Exceliä, MS Accessia, Internet Exploreria ja lukuisia muita Microsoft-tuotteita – rajoituksitta ja nopeudesta tinkimättä. Voit halutessasi maksimoida Windows-sovellukset koko näytölle käyttääksesi Windowsin käyttöliittymää täysimittaisemmin. Voit halutessasi käyttää tiettyjä ohjelmia Parallels Desktop 10:llä ilman Windows-käyttöliittymääkin – kuten esimerkiksi alkuperäisiä Macin sovelluksia (Mac Apps) – käynnistämällä nekin Mac Dockin kautta. Voit käyttää Macin ja Windowsin välillä toimintoja kuten Multi-Touch -monikosketustoimintoa, kopioi ja liitä- (Copy&Paste) tai raahaa ja pudota- (Drag&Drop) kopiointitoimintoa, ja käyttää näin ollen molempia järjestelmiä samaan aikaan. Windows-ohjelmisto Macille, Parallels Desktop 10, tukee useimpia käyttöjärjestelmiä, kuten esim. OS X Yosemite:a, OS X Mavericks:ia, Linux:ia, Windows 7:aa, Windows 8:a ja Windows 8.1:tä. Parallels Wizardin avulla voit valita miten käytät Parallels Desktop 10:ä Macilläsi ensisijaisesti. Parallels Desktop 10 for Mac -ohjelmistoa voidaan käyttää kehitystarkoitukseen, muotoiluun, peleihin tai esimerkiksi lisäämään tuottavuutta. Parallels Desktop 10 for Mac optimoi automaattisesti virtuaalisen koneesi suorituskyvyn ja asetukset. Parallels Desktop 10 for Mac optimoi jopa kaikki akun kestoonkin liittyvät asetukset.

Parallels Desktop 10 for Mac – aloittelijoille ja ammattilaisille

Macin Windows-ohjelmisto, Parallels Desktop 10, tarjoaa aloittelijoille tutun Windows-tyylin ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää ohjelmistoa Macin tapaan. Parallels Desktop 10 for Mac -ohjelmiston avulla voit käyttää Mac Apps -sovelluksia muiden suosittujen Windows-ohjelmistojen kanssa. Tämän avulla voit tehostaa työtehoasi, sillä yritykset saavat Macin Windows-ohjelmiston avulla etulyöntiaseman käyttäessään samoja mainittavimpia ja ajankohtaisimpia ohjelmistoja kuten omat yhteistyökumppanit ja asiakkaansakin. Huomattavinta on, että käyttäessäsi Parallels Desktop 10 for Mac -ohjelmistoa se ei heikennä koneiden suorituskykyä, minkä vuoksi molempia järjestelmiä voi käyttää ongelmitta samanaikaisesti ja täydellä suorituskyvyllä. Windows-ohjelmisto Macille, Parallels Desktop 10, lisää Mac-tietokoneesi vakautta, luotettavuutta, suorituskykyä ja käyttäjäystävällisyyttä – riippumatta siitä, käytätkö sitä töissäsi, yliopistolla, koulussa tai kotona pelaamiseen ja hauskan pitoon. Parallels Desktop 10 for Mac -ohjelmiston avulla Windows-ohjelmasi pelaavat Macilläsi kuin ne olisivat kehitetty sitä varten.

Lisätietoja sisältävät linkit "Parallels Desktop 10"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Parallels Desktop 10 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat