Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise LTSC 2019
309,99 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100564-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - monipuolinen yrityskäyttöjärjestelmä Windows 10 Enterprise...lisää

Tuotetiedot "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - monipuolinen yrityskäyttöjärjestelmä

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 on turvallinen käyttöjärjestelmä, joka täyttää suurtenkin yritysten vaatimukset. Se on useille eri laitteille sopiva yleispaketti, joka tarjoaa tehokkaita toimintoja. Harkitut turvatoimet suojaavat yrityksiä myös ennakoivasti ja pilviälyn tuella. Toisin kuin Windows 10 Pro, Enterprise Edition sisältää myös kattavan Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) -turvallisuustyökalun. Yrityksen IT-työntekijöitä käyttöjärjestelmä auttaa muun muassa Desktop Analyticsin toiminnoilla. Tärkeät sovellukset, kuten Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard tai Windows 10:n OneNote, ovat heti valmiina käyttöön. Windows 10 Enterprise LTSC 2019 -käyttöjärjestelmän hankinta tekee myös pilvipohjaiseen hallintoon siirtymisestä helpompaa yrityksen IT-osastolle. Joitakin työprosesseja voidaan jo siirtää Intuneen, kun toiset suoritetaan vielä Configuration Managerissa. Yritysten Microsoft Storen avulla jokainen yritys löytää helposti lisää sopivia sovelluksia.

Parannuksia turvallisuuden alueella

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 sisältää joukon interaktiivisia raportointityökaluja, jotka analysoivat turvallisuusuhkia. Niiden avulla jokainen yritys voi määrittää yksitellen, milloin ja miten se saa tietoa vaaroista. Kyse on integroituneista turvallisuustoimenpiteistä, jotka ovat yhteydessä Azureen, Officeen, Microsoft Cloudiin ja muihin sovelluksiin. Microsoft Secure Score yhdistää havainnollisesti virustorjuntaohjelmien, käyttöjärjestelmäpäivitysten, palomuurin ja muiden turvallisuusnäkökohtien tiedot. Käyttöjärjestelmä mahdollistaa yrityksen ylläpitäjille tiettyjen URL- ja IP-osoitteiden vapauttamisen tai lukitsemisen. Lisäksi Windows 10 Enterprise LTSC 2019 -käyttöjärjestelmän ostaminen tarkoittaa, että yritys on vielä paremmin suojassa kiristysohjelmilta ja sillä on käytössään Windows Defender ATP -käyttöjärjestelmän uusin sukupolvi. Lisäksi tuetaan kirjautumista ilman salasanaa: Työntekijät voivat käyttää Windows 10 -laitteissaan modernia monivaiheista todennusta.

Vielä tuottoisampaa työskentelyä Windows 10 Enterprise LTSC 2019 -käyttöjärjestelmälle suunnitelluilla sovelluksilla

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 mahdollistaa muun muassa Azure Active Directoryn (AAD) käytön. Windows Autopilotin avulla laitteita voidaan yhdistää toisiinsa täysin ilman suoria syötteitä. Desktop App Assure -toiminto auttaa käyttöjärjestelmän yhteydessä mahdollisesti ilmenevien ongelmien käsittelyssä. Myös kuukausittain tehtäviä suojauspäivityksiä on parannettu, nimittäin jakamalla ne pienempiin, nopeammin purettaviin paketteihin. Microsoft Edgen käyttäjät pääsevät nauttimaan paremmasta kioskitilasta ja helpommasta digitaalisesta allekirjoituksesta. Sitä paitsi kielikohtaiset tiedostot kuuluvat nyt osana niin sanottuihin paikallisiin paketteihin, jotka ovat nopeammin asennettavia ja kuormittavat käyttöjärjestelmää vähemmän kuin aikaisemmat mallit. Useilla eri alustoilla toimiva asennustyökalu MSIX Packaging tekee sovellusten päivittämisestä helpompaa yritysten ylläpitäjille. Käyttäjä voi nyt hyödyntää hauissa tekoälyä, joka löytää tiedot sekä Officesta että muista sovelluksista.

Osta Windows 10 Enterprise LTSC 2019

LTSC on lyhenne sanoista Long-Term Servicing Channel. Se tuo käyttäjälle säännöllisiä ominaisuuspäivityksiä - suunnitelmien mukaan maalis- ja syyskuussa. Kuukausittain tulee lisäksi täydentäviä suojauspäivityksiä. Tämä on voimassa 60 kuukauden ajan ohjelmiston julkaisupäivästä lukien. Tämä johtuu Windows-käyttöjärjestelmien päivitetystä palvelumallista, josta käytetään nimitystä Semi-Annual Channel (SAC).
Lizengo on oikea osoite halutessasi ostaa käyttöjärjestelmiä turvallisesti ja nopeasti. Sieltä voi ostaa vaivatta tuoteavaimen Windows-tuotteeseen, ja tarvittaessa Lizengolta saa myös tukea asennukseen.
Jos Windows 10 Enterprise LTSC 2019 -käyttöjärjestelmästä on vielä muuta kysyttävää, Lizengo-tiimi auttaa mielellään.

Suoritin: 
vähintään 1 GHz

RAM-muisti:
1 Gt 32-bittiselle tai 2 Gt 64-bittiselle järjestelmälle

Kiintolevytila: 
16 Gt 32-bittiselle tai 20 Gt 64-bittiselle järjestelmälle

Näytönohjain: 
DirectX 9 tai uudempi sekä WDDM 1.0 -ohjain

Näyttö:
vähintään 800 x 600 kuvapistettä

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat