TOIMITUS-, MAKSU- JA TAKUUEHDOT: 

Takuuehdot "100-prosenttinen rahat takaisin -takuu"

Takuu on voimassa 3 vuotta laskutuspäivämäärästä lukien. Poikkeuksen muodostavat tuotteet, joiden käyttöaika on rajoitettu. Niiden takuu päättyy tuotteen käyttöajan päättyessä. Koko maksettu hinta palautetaan perusteluja vaatimatta, jos asiakas todistaa, että tuote on ostettu lizengolta, ja vahvistaa kirjallisesti, että tuotetta ei enää käytetä eikä myöskään ole luovutettu kolmansille osapuolille. Maksun palautus tapahtuu 14 vuorokauden kuluttua tällaisen todistuksen saapumisesta ja lizengon vahvistuksesta.

Hinnat
Tuotesivuilla nimetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron ja muut hinnoitteluun kuuluvat kulut.

Klarna Pay Later – Osta ensin, maksa sitten.
Maksa vaivattomasti ja turvallisesti laskulla yhteistyökumppanimme Klarnan kautta. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku.Maksu hoidetaan yhteistyökumppanimme Klarnan kautta. Huomioi Klarnan lähettämät maksutietot. Voit hallita kaikkia ostoksiasi Klarna.comin välityksellä tai lataamalla käyttöösi Klarna-sovellus. Maksaminen onnistuu myös yhdellä klikkauksella.

Toimitus
Toimitamme ainoastaan Euroopan Unionin (EU) alueella sijaitseviin toimitusosoitteisiin. Toimitus tapahtuu vain ja ainoastaan digitaalisesti sähköpostilla. Toimitustavasta johtuen toimitus on veloitukseton kaikkiin toimitusalueellamme oleviin maihin.

Maksu
Voit valita seuraavien maksutapojen välillä: ennakkomaksu, PayPal, luottokortti. Verkkomaksu-maksutapa tulee piakkoin myöskin mahdolliseksi. Valitessasi maksutavaksi Ennakkomaksun, toimitamme tilaamasi tuotteen hetimiten kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi; pankkien välisestä toiminnasta johtuen tähän saattaa kulua kaksi-kolme arkipäivää. Luottokortti- ja PayPal-maksutavalla maksusuorituksesi on nähtävissä kirjanpidossamme samantien, jolloin pyrimme toimittamaan tilaamasi tuotteen toimistoaikoinamme klo 9-18 (ma-pe) mahdollisimman pian. Luottokorttiasi veloitetaan tilauksen päätteeksi klikkaamalla "Sitova tilaus" -painiketta.

Lasku toimitetaan sähköpostitse saamasi tilausvahvistusviestin liitetiedostossa. Lasku on PDF-muodossa, ja sieltä löytyvät myös pankkiyhteytemme.

Ennakkomaksu
Etukäteismaksua käytettäessä tilatusta tuotteesta maksettava summa on maksettava seitsemän kalenterivuorokauden kuluessa oman pankkisi kautta. Pankkiyhteystiedot näet heti tilauksen tehtyäsi proforma-laskussasi ja täällä: 

Pankkiyhteys:
Sparkasse Gummersbach
Haltija: Lizengo
IBAN: DE63 3845 0000 0001 0207 42
BIC: WELADED1GMB

Tuote lähetetään ja tilauksen laskutus tehdään maksusuorituksen tultua perille.

Viimeksi katsottu
Live Chat Live Chat