Tietosuoja

Tietoturvasta puhuttaessa on kyse luottamuksesta ja juurikin Sinun luottamuksesi on meille erittäin tärkeää. Otamme henkilötietojen suojan vakavasti ja arvostamme niin yksityisyyttäsi kuin myös jokaisen yksilön oikeuksia. Kaikki me, jotka ostamme tuotteita internetistä, haluamme pitää omat tietomme suojassa vääriltä henkilöiltä. Työstämme tietosi voimassaolevien tietosuojalakisäännöstelyjen mukaisesti pystyäksemme tarjoamaan tuotteemme sinulle luotettavalla tavalla. Jotta vierailusi sivustollamme sujuisi aina tietoturvavaateitesi mukaisesti, löydät alta lisätietoja siitä, mitä tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen niitä käytämme.

Tietoturvaseloste

§1 Yleistä

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

(1) Rekisterinpitäjä

lizengo Gmb& & Co. KG
Eiler Str. 3, DE-51107 Köln, Saksa
VAT-numero: DE300415886
Puhelinnumero: 09-24251364
Sähköpostiosoite: [email protected]

(2) Rekisteriasioita hoitava henkilö

lizengo GmbH & Co. KG
Tobias M. Zielke, toimitusjohtaja
Eiler Str. 3, DE-51107 Köln, Saksa
Puhelinnumero: 09-24251364
Sähköpostiosoite: [email protected]

(3) Rekisterin nimi

Lizengo.fi-palvelun asiakasrekisteri.

2 Rekisterin käyttötarkoitus ja tietosisältö

(1) Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröity käyttäjä Lizengo.fi -palvelussa tai on muuten käyttänyt Lizengo.fi-palvelun tarjoamia palveluita ostamalla tavaraa tai palveluita Lizengo.fi -palvelun kautta.

(2) Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään rekisteröityjen käyttäjien ja muiden Lizengo.fi -palvelun käyttäjien kanssa tapahtuvaa yhteydenpitoa varten sekä muiden asiallisten yhteyksien hoitamiseen, niiden kehittämiseen ja hallinnointiin, palvelun toteuttamiseen, rekisterinpitäjän liiketoiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen, asiakasviestintään sekä markkinointiin, tilastollisiin tarkoituksiin sekä muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin.

Kerättäviä henkilötietoja käytetään muun muassa:

  • asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tilausten toimittamiseen, asiakassuhteen ylläpitoon ja kehittämiseen, palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen, palvelun kehittämiseen, raportointiin, analysointiin ja markkinointiin.
  • Asiakkaan tunnistamiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

(3) Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavanlaisia tietotyyppejä

  • Etu- ja sukunimet
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Katuosoite
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka
  • Asuinmaa
  • Kansalaisuus
  • Kieli
  • Käyttäjätunnus
  • Salasana

3 Luottotietojen tarkastus

Valitessasi maksuvaihtoehdoksi Ennakkomaksun hyväksyt sen, että tarkistutamme luottotietosi oikeutettuja etujamme suojellaksemme. Tarkistuksen suorittaa Allgemeiner Debitoren- und Inkassodienst GmbH Eduard-Pestel-Str. 7 49080 Osnabrück tilastollisin menetelmin ja perustuu matemaattisiin laskelmointeihin. Välitämme luottotietojen tarkistusta varten tarvittavat henkilötiedot Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG Gasstraße 18 22761 Hamburg:n käsiteltäväksi ja käytämme näin saamamme tiedot tilastollisesti mahdollisesta maksukyvyttömyydestä tehdäksemme perusteellisen ja perustellun päätöksen. Sopimuksen toimeenpano ja päättyminen. Luottotiedot saattavat sisältää ns. mahdollisuusarvoja (credit scoring), jotka laskelmoidaan matemaattis-tilastollisten toimenpiteiden perusteella; näihin laskelmointeihin saattaa lukeutua muun muassa osoitetietojakin. Etujasi valvotaan lakisääteisten määräysten mukaisesti.

4 Verkkoanalysointi Google Analyticsilla

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics:ia, Google Inc.:n (”Googlen”) verkkoanalysointipalvelua. Google Analytics puolestaan käyttää niin sanottuja evästeitä (”cookies”), eli tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi ja jonka avulla voi analysoida verkkosivuston käyttöä. Välitämme evästeen kautta saadut tiedot sivuston käytöstä Yhdysvaltoihin, mitkä tallennetaan siellä. Aktivoidessasi IP-osoitteen anonymisoinnin tällä sivustolla, Google lyhentää IP-osoitteesi ennen kuin se välittyy Euroopan Unionin jäsenmaiden välille tai muiden Euroopan Talousalueen välisten maiden käyttöön. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoitteesi välittyy Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle ja lyhennetään siellä. Tämän sivuston palveluntarjoajan pyynnöstä Google tulee käyttämään näitä tietoja tehdäkseen arvoita siitä, miten käytät verkkosivustoa, tai raportoidakseen sivustolla tehdyistä toimenpiteistä, ja pystyäkseen näin ollen tarjoamaan muita vastaavanlaisia verkkosivusto-  tai internetpohjaisia palveluja. Google Analyticsin selaimesi kautta välittämä IP-osoitettasi ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen ko. selaimesi asetuksista; tällöin kaikki verkkosivustomme toiminnot eivät kuitenkaan ole kokonaisuudessaan käytettävissäsi. Lataamalla ja asentamalla selaimeesi lisäosan seuraavan linkin kautta voit estää evästeen avulla tallennettujen käyttäjätietojen niin eteenpäinvälityksen Googlelle kuin myös sen, että Google käsittelee näitä tietoja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin laajennusta "anonymizeIP()" IP-osoitteiden lyhentämiseen, jotta voimme ulossulkea suoran yhteyden henkilötietohin.

5 Evästeiden (cookies) käyttö

Palvelussa käytetään evästeitä. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Evästeiden avulla kerätään tietoja siitä kuinka kävijät liikkuvat ja käyttäytyvät verkkosivuilla. Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä. Yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön puitteissa evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin yhdistää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin. Käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla käyttämänsä selaimen asetuksia. Tallentuneet evästeet voi halutessaan poistaa. Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin rekisterinpitäjän tarjoamien internetpalveluiden toimivuudelle, emmekä takaa palveluiden toimivuutta ellei evästetoiminnallisuus ole käytössä. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja hyödynnetään viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.

6 Facebookin yhteisöliitännäiset (social plugins)

Sivustomme käyttää Facebook-verkkoyhteisöpalvelun niin sanottuja sosiaalisia liitännäisiä (social plugins), jonka palveluntarjoajana toimii Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (jäljempänä ”Facebook”). Liitännäiset tunnistaa Facebook-logosta tai ”Facebookin yhteisöliitännäinen” / ”Facebook Social Plugin” -lisämerkinnästä. Yleisnäkymän Facebookin liitännäisistä löydät osoitteesta https://developers.facebook.com/docs/plugins. Kun vierailet verkkosivustomme sivuilla, missä on tällainen liitännäinen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelimille. Facebook välittää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi ja sisällyttää sen ko. sivuun. Tämän liitoksen kautta Facebook saa tiedon siitä, että selaimesi on vieraillut vastaavalla sivustomme alasivulla, vaikka sinulla ei olisikaan käytössä olevaa Facebook-tiliä tai et olisi juuri sisäänkirjautuneena Facebookiin. Nämä tiedot (sisältäen IP-osoitteesi) välitetään selaimesi kautta suoraan Facebookin USA:ssa olevalle palvelimelle, missä se tallennetaan. Jos olet sisäänkirjautuneena Facebookiin, Facebook voi yhdistää vierailusi verkkosivustollamme suoraan Facebook-tiliisi. Käyttäessäsi liitännäisiä, esimerkiksi klikkaamalla ”Tykkään”-painiketta tai kommentoimalla jotakin, nämäkin tiedot välitetään suoraan Facebookin palvelimelle ja tallennetaan siellä. Tiedot julkaistaan myös sen lisäksi Facebook-tilissäsi, mikä näkyy myös Facebook-ystävillesi. Lisätietoja tietojen keräyksen päämääristä/tarkoituksista ja ulottuvuuksista ja miten tietoja käsitellään eteenpäin, niin kuin myös siitä, miten Facebook käyttää tietojasi, sekä näihin liittyvistä oikeuksistasi ja yksityisyytesi suojaamisen asetuksien muuttamismahdollisuuksista, löydät Facebookin tietosuojaselosteesta: http://www.facebook.com/policy.php. Jos et halua, että Facebook yhdistää verkkosivustoltamme kerätyt tiedot vierailustasi suoraan Facebook-tiliisi, kirjaudu ulos Facebookista ennen sivustollamme käyntiä. Voit estää Facebookin yhteisöliitännäisten latautumisen selaimesi laajennuksilla myös kokonaan esimerkiksi ”Facebook Blocker” -laajennuksen avulla: http://webgraph.com/resources/facebookblocker.

7 Twitterin yhteisöliitännäiset (social plugins)

Sivustomme käyttää Twitter-mikroblogipalvelun niin sanottuja sosiaalisia liitännäisiä (social plugins), jonka palveluntarjoajana toimii Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA („Twitter“). Liitännäiset tunnistaa Twitter-logosta tai sinisestä ”Twitter-linnusta”. Yleisnäkymän Twitterin liitännäisistä löydät osoitteesta https://twitter.com/about/resources/buttons. Kun vierailet verkkosivustomme sivuilla, missä on tällainen liitännäinen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Twitterin palvelimille. Twitter välittää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi ja sisällyttää sen ko. sivuun. Tämän liitoksen kautta Twitter saa tiedon siitä, että selaimesi on vieraillut vastaavalla sivustomme alasivulla, vaikka sinulla ei olisikaan käytössä olevaa Twitter-tiliä tai et olisi juuri sisäänkirjautuneena Twitteriin. Nämä tiedot (sisältäen IP-osoitteesi) välitetään selaimesi kautta suoraan Twitterin USA:ssa olevalle palvelimelle, missä se tallennetaan. Jos olet sisäänkirjautuneena Twitteriin, Twitter voi yhdistää vierailusi verkkosivustollamme suoraan Twitter-tiliisi. Käyttäessäsi liitännäisiä, esimerkiksi klikkaamalla ”Twiittaa”-painiketta, nämäkin tiedot välitetään suoraan Twitterin palvelimelle ja tallennetaan siellä. Tiedot julkaistaan myös sen lisäksi Twitter-tilissäsi, mikä näkyy myös Twitter-ystävillesi. Lisätietoja tietojen keräyksen päämääristä/tarkoituksista ja ulottuvuuksista ja miten tietoja käsitellään eteenpäin, niin kuin myös siitä, miten Twitter käyttää tietojasi, sekä näihin liittyvistä oikeuksistasi ja yksityisyytesi suojaamisen asetuksien muuttamismahdollisuuksista, löydät Twitterin tietosuojaselosteesta: https://twitter.com/privacy. Jos et halua, että Twitter yhdistää verkkosivustoltamme kerätyt tiedot vierailustasi suoraan Twitter-tiliisi, kirjaudu ulos Twitterista ennen sivustollamme käyntiä. Voit estää Twitterin yhteisöliitännäisten latautumisen selaimesi laajennuksilla myös kokonaan esimerkiksi ”NoScript” -selainlaajennuksen avulla: http://noscript.net.  

8 Pinterestin yhteisöliitännäiset

Sivustomme käyttää Pinterest Inc. -yrityksen verkkoyhteisöpalvelun - Pinterest:in - sosiaalisia liitännäisiä. Palvelun kautta käyttäjät voivat jakaa linkkejä ja kuvia ilmoitustauluperiaatteella.

9 Uutiskirje

Liittyessäsi uutiskirjelistalle käytämme sähköpostiosoitettasi omiin mainontatarkoituksiimme siihen asti kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen. Voit tehdä peruutuksen koska tahansa. Annat tilauksellasi erillisen suostumuksen seuraavaan:

Uutiskirjen tilaus

Voit perua tekemäsi suostumuksen tulevaisuuden osalta milloin tahansa. Kun et halua vastaanottaa uutiskirjettä enää jatkossa, voit perua sen klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa linkkiä ”Peru uutiskirje”.

10 Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä tai palvelun käyttäjällä on henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle ja sen on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity tai palvelun käyttäjä käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kerran vuodessa.

Rekisteröidyllä tai palvelun käyttäjällä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Rekisteröidyllä tai palvelun käyttäjällä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.

Lisäkysymyksiä? Lähetä viesti.

Viimeksi katsottu
Live Chat Live Chat