lizengo Team
lizengo Team

KETÄ OLEMME JA MITÄ TEEMME?

lizengo on nuori, avarakatseinen ja kansainvälinen verkkokauppayritys, joka ylläpitää Kölnissä Saksassa Euroopan suurinta ladattavien ohjelmistojen verkkokauppaa. Aloitimme toimintamme vuonna 2013 start-up-yrityksenä ja olemme nyt onnistuneet vakiinnuttamaan asemamme ammattitaitoisten palveluiden ja monipuolisen tuotevalikoiman tarjoajana. Verkkokauppamme toimii niin B2C- kuin B2B-kaupassa. Tarjoamme sisäisten ja ulkoisten konsultointipalveluidemme osana myös ammattitaitoista neuvontaa yrityksen tuleviin auditointeihin, lisenssimalleihin, prosessien optimointikysymyksiin sekä moniin muihin teemoihin liittyen. lizengosta on nyt tullut aikuinen yritys, joka on saanut jalansijaa myös kansainvälisesti: toimimme 20 maassa ja hallinnoimme näin koko Euroopan suurinta ladattavien ohjelmistojen verkkokauppaa.

MITÄ TARJOAMME?

Günstige Preise
Preise

EDULLISET HINNAT

Päätavoitteemme on tarjota asiakkaillemme aina edullinen ostohinta ja kattava palvelu. Tämä periaate koskee sekä B2C- että B2B-asiakkuuksia.

Service
Service

ASIAKASPALVELU

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntija-apua puhelimitse, live chatissa, näytönjakamispalveluna tai sähköpostitse maanantaista perjantaihin toimistoaikaan (klo 8–17). Lisäksi autamme myös lizengolta ostettujen ohjelmistojen asennuksessa.

Garantie
Garantie

"100-prosenttisen rahat takaisin -takuumme ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse pelätä, että he jäävät jossain vaiheessa yksin kysymystensä kanssa!"

Toimitusjohtaja – Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

LAATU

lizengo tarkoittaa testattua laatua edulliseen hintaan. Koulutettu henkilökuntamme tarkastaa etukäteen, ovatko myytäväksi tarkoitetut tuotteet korkeiden laatustandardiemme mukaisia. Näin varmistetaan, että tuoteavaimet kuuluvat yksinomaan uusiin ja alkuperäisiin tuotteisiin, jotka on tarkoitettu käytettäväksi Euroopan talousalueella. Tuotteet siirtyvät myyntialustallemme vasta tarkastuksen läpäistyään. Tätä periaatetta noudattaen olemme saavuttaneet jo monien tyytyväisten kanta-asiakkaiden luottamuksen eri puolilla maailmaa. lizengolta hankkimallasi ohjelmistolla olet turvassa.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

KESTÄVÄ KEHITYS

Vastuullisuus on erittäin tärkeää yrityksellemme. Siksi olemme viime vuosina ottaneet käyttöön yhä enemmän toimenpiteitä, joilla varmistetaan käytössä olevien resurssien vastuullisempi käyttö: Paperinkulutuksen vähentämiseksi lähes kaikkia lizengon prosesseja ohjataan digitaalisesti. Lisäksi työntekijöillämme on mahdollisuus alennettuun työmatkalippuun, jota he voivat käyttää työmatkoihin – ympäristöä säästäen – julkisilla kulkuvälineillä.

B2B
B2B

B2B

B2B-asiakkaillamme on käytössään erikoistunut asiakaspalvelu, joka tarjoaa heille äidinkielistä tukea milloin tahansa. Yritystiimi toimii tarvittaessa myös paikan päällä, on tukena tulevissa projekteissa ja tarjoaa räätälöityä ostoneuvontaa sekä kattavan tuen lisenssikysymyksissä ja tulevissa auditoinneissa. Ulkoiset tekniset konsulttimme vastaavat ennakkotarkastuksista ja teknisestä neuvonnasta – esimerkiksi prosessien optimoinnista. Yrityksen sisällä he hallinnoivat testausympäristöjä ja vastaavat talon sisäisestä neuvonnasta, työpajoista jne. Jatkamme hankinnan jälkeen intensiivistä ammatillista tukea tarjoamalla kattavia palveluita.

MISTÄ TULEMME?

Kansainvälistyminen B2B Shopin avaaminen Liiketoimintamalli on tarkastettu ja sillä on IT-asianajajatoimiston tarkastusleima Trusted Shops- ja Chip Leading Shop -sertifioinnit Yrityksen perustaminen
Zufriedenheit 2.000.000 tyytyväistä asiakasta
Mitarbeiter 100 työntekijää
Bewertungen 4.8 TrustedShop -arvosana 19 000 arvostelusta

KÄY PEREMMÄLLE

Haluatko tietää, missä työskentelemme? Tule katsomaan, miltä yritysrakennuksessa näyttää.

VISIOMME

lizengo monialaisena ja monikulttuurisena yrityksenä

Vision 1

Viime vuosina tiimiimme on liittynyt markkinoinnista, kehitystyöstä, vieraskielisestä asiakaspalvelusta, ostoista, myynneistä ja sihteeripalveluista vastaavia työntekijöitä. Tällä tavalla olemme pystyneet kehittymään jatkuvasti liiketoiminta-alueillamme sekä laajentamaan tuotevalikoimaa ja asiakaspohjaamme.

Vision 2

Tiimityö ja avoin yrityskulttuuri eivät ole meille tyhjiä lauseita, vaan sisäistettyjä ja todeksi elettyjä arvoja. Näemme itsemme suurena, monipuolisena ja vahvana tiiminä: Hyvä yhteistyö kollegoiden välillä perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen ja luottamukseen. lizengossa jokaiselle henkilölle tulee antaa mahdollisuus löytää omat haasteensa, jotta kunkin ainutlaatuinen potentiaali voi kehittyä täyteen mittaansa positiivisessa työilmapiirissä.

Vision 3

Myös avoimuus ja monikulttuurisuus ovat meille erityisen tärkeitä arvoja: Yrityksenä haluamme jatkuvasti vastata erilaisiin globalisoituneen maailman tarpeisiin emmekä salli minkäänlaista syrjintää. Tiimimme monikulttuurisuus heijastaa lizengon kansainvälistä suuntautumista, ja näin pystymme toimittamaan räätälöityjä tuotteita monikulttuurisessa maailmassa.

Vision 4

Optimoidun valikoiman ja räätälöityjen palveluiden avulla pyrimme tarjoamaan poikkeuksellisen miellyttävän ostokokemuksen kaikkialla maailmassa ja kaikkina aikoina. Taatessamme aina korkealaatuisten merkkiohjelmistojen laajan valikoiman sekä lyömättömän alhaiset hinnat ja asiakkaiden ystävällisen kohtelun jatkamme kasvuamme kansainvälisenä yrityksenä ja lähestymme näin joka päivä tavoitettamme.

Live Chat Live Chat