lizengo Team
lizengo Team

KETÄ OLEMME JA MITÄ TEEMME?

lizengo on nuori, avarakatseinen ja kansainvälinen verkkokauppa, joka on erikoistunut tunnettujen valmistajien latausohjelmistojen myyntiin. Yrityksellä on vakiintunut asema Saksan markkinoilla, minkä lisäksi se toimii myös menestyksekkäästi Euroopan markkinoilla. Vuodesta 2015 lähtien Euroopan johtava verkkokauppa lizengo on myynyyt latausohjelmistojaan 20 eri maassa.

MITÄ TARJOAMME?

Günstige Preise
Preise

EDULLISET HINNAT

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina edulliset hinnat ja kattavan palvelun. Kohderyhmäämme ovat niin yksityis- kuin yritysasiakkaatkin.

Service
Service

ASIAKASPALVELU

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntija-apua puhelimitse, sähköpostitse sekä live-chatin ja näytönjaon välityksellä maanantaista perjantaihin toimistoaikana (klo 8–18) – autamme myös ohjelmistojen asennuksissa.

Garantie
Garantie

100 % rahat takaisin -takuumme ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia siitä, että heidät jätetään jossain vaiheessa yksin, jos ongelmia ilmenee.

Toimitusjohtaja – Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

LAATU

lizengossa saat testattua laatua edulliseen hintaan. Koulutettu henkilökunta tarkistaa, täyttävätkö myytäväksi tarkoitetut tuotteet laatuvaatimuksemme. Näin varmistamme sen, että tuoteavaimet ovat yksinomaan uusia ja alkuperäisiä tuotteita, jotka on tarkoitettu Euroopan talousalueelle – ennen kuin ne otetaan meille myyntiin. Tämän vuoksi nautimme jo monien tyytyväisten kanta-asiakkaiden luottamuksesta ympäri maailmaa. Ostamalla ohjelmistot lizengolta voit olla turvallisin mielin.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

VASTUULLISUUS

Vastuullisuus on yrityksellemme erittäin tärkeä aihe. Siksi olemmekin viime vuosina ottanut yhä enemmän käyttöön toimenpiteitä, joiden avulla nykyisiä resurssejamme voidaan käyttää vastuullisemmin: Lähes kaikkia lizengon prosessit ovat digitaalisesti ohjattuja, minkä vuoksi paperin kulutus ei ole suuri. Lisäksi tuemme taloudellisesti työntekijöidemme julkisten liikennevälineiden käyttöä työmatkojen kulkemisessa ympäristön vuoksi.

B2B
B2B

B2B

B2B-kaupasta yritysasiakkaat löytävät kaikki liiketoiminnan kannalta tarpeelliset ohjelmistotuotteet. Yritysasiakkailla on myös mahdollisuus B2B-asiakastukeen ja henkilökohtaiseen yhteyshenkilöön. Lisäksi koulutetut B2B-asiantuntijamme tukevat monia yritysasiakkaita paikan päällä, ovat mukana käynnistyvissä projekteissa, tarjoavat kattavaa ostosneuvontaa ja tukea lisenssikysymyksissä ja auditoinnissa.

MISTÄ TULEMME?

Kansainvälistyminen B2B Shopin avaaminen Liiketoimintamalli on tarkastettu ja sillä on IT-asianajajatoimiston tarkastusleima Trusted Shops- ja Chip Leading Shop -sertifioinnit Yrityksen perustaminen
Zufriedenheit 2.000.000 tyytyväistä asiakasta
Mitarbeiter 100 työntekijää
Bewertungen 4.8 TrustedShop -arvosana 19 000 arvostelusta

KÄY PEREMMÄLLE

Haluatko tietää, missä työskentelemme? Tule katsomaan, miltä yritysrakennuksessa näyttää.

MIKÄ ON VISIOMME?

Elämme todeksi monimuotoisuutta: lizengo on monialainen ja monikulttuurinen yritys

Vision 1

Viime vuosina olemme palkanneet tiimiimme lisää työntekijöitä asiakaspalveluun, osto- ja myyntipuolelle ja kirjanpitoon. Tällä tavalla olemme pystyneet jatkuvasti parantamaan verkkokauppaamme, laajentamaan tuotevalikoimaamme ja kasvattamaan asiakaskuntaamme.

Vision 2

Tiimityö ja avoin yrityskulttuuri eivät ole meille vain tyhjiä lauseita, vaan todeksi elämiämme arvoja. Näemme itsemme suurena, monenkirjavana ja vahvana tiiminä; työntekijöidemme hyvä yhteistyö perustuu ennen kaikkea keskinäiseen kunnioitukseen ja luottamukseen. lizengossa jokaiselle tulisi antaa mahdollisuus kehittää potentiaaliaan täysimääräisesti positiivisessa työilmapiirissä ja löytää henkilökohtainen haaste.

Vision 3

Avoimuus ja monikulttuurisuus ovat myös meille erityisen tärkeitä arvoja: Haluamme yrityksenä vastata globalisoituneen maailman erilaisiin tarpeisiin, emmekä suvaitse minkäänlaista syrjintää. Tiimimme monikulttuurinen kokoonpano heijastaa lizengon kansainvälistä suuntausta: tällä tavalla voimme toimittaa räätälöityjä tarjouksia monikulttuurisessa maailmassa.

Vision 4

Visiomme on tulla suurimmaksi verkkokaupaksi latausohjelmistojen saralla ja tarjota ihmisille ympäri maailmaa mahdollisuus saada juuri oikea tuotetarjonta kuhunkin henkilökohtaiseen tarpeeseen räätälöitynä. Takaamalla aina kattavan valikoiman suorituskykyisiä merkkiohjelmistoja, lyömättömän edulliset hinnat ja erinomaisen asiakasystävällisyyden jatkamme kasvuamme kansainvälisenä yrityksenä ja lähestymme tavoitettamme joka päivä.

Live Chat Live Chat