Tietoja meistä

 

Perusteelliset yritysesitteet löydät täältä:

Download

lizengo on nuori, avarakatseinen ja kansainvälisesti toimiva verkkokauppa, joka on erikoistunut nimekkäiden valmistajien ohjelmistolatausten myyntiin. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme aina edullinen ostohinta ja kattava palvelu. Tällä tarkoitamme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Tarjoamme milloin tahansa asiantuntevaa neuvontaa puhelimitse, live-chatissa tai sähköpostitse - lisäksi autamme myös ohjelmien asennuksessa.

Vaikka painopisteemme on Microsoft-tuotteissa, emme arkaile monimutkaisempienkaan erikoistuotteiden hankkimista asiakkaillemme, jotta voimme tarjota heille aina parhaan mahdollisen ostoskokemuksen. Monipuolinen tuotevalikoimamme laajentuu jatkuvasti, joten pystymme tarjoamaan aina ajankohtaisia ohjelmistotuotteita edullisin hinnoin. Yli 2 000 000 tyytyväisen kansainvälisen asiakkaan kokemukset puhuvat puolestaan.

lizengo-team5c45be56847cf

Toimitusjohtaja - Tobias M. Zielke

"100-prosenttisen rahat takaisin -takuumme ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse pelätä jäävänsä joskus yksin toiveidensa kanssa!"

Lizengolta saat testattua laatua

Koulutettu henkilökuntamme tarkistaa, vastaavatko myytäviksi tarkoitetut tuotteet laatuvaatimuksiamme, ja varmistaa, että ne ovat uusia ja Euroopan talousalueelle tarkoitettuja, ennen kuin niitä otetaan myyntialustoillemme. Niinpä nautimme jo nyt ympäri maailmaa monien tyytyväisten kanta-asiakkaiden luottamusta. Lizengon ohjelmistoja käyttäessäsi voit tuntea olosi turvalliseksi

Me elämme monipuolisesti: lizengo poikkitieteellisenä ja monikulttuurisena yrityksenä

Tiimimme on viime vuosina laajentunut markkinoinnin, kehitystyön, vieraskielisen asiakaspalvelun, hankinnan, myynnin ja sihteeristön tehtäviä hoitavilla työntekijöillä. Siten olemme onnistuneet parantamaan verkkokauppaamme jatkuvasti, laajentamaan tuotevalikoimaamme ja kasvattamaan asiakaskuntaamme.
Nyt emme toimi enää pelkästään Saksassa aina samankokoisena vaan aivan yhtä menestyksekkäästi koko Euroopan markkinoilla. Vuodesta 2015 lähtien olemme myyneet ladattavia ohjelmiamme Euroopan johtavana verkkokauppana 20 eri maahan. Avarakatseisuus ja monikulttuurisuus ovatkin erityisen lähellä sydäntämme: haluamme yrityksenä vastata globalisoituneen maailman monipuolisiin tarpeisiin emmekä pidä minkäänlaisista rajoituksista. Myös tiimimme monikulttuurisuus heijastaa lizengon kansainvälistä suuntausta: niin pystymme toimittamaan aina sopivia tarjouksia monikulttuurisuuden värittämään maailmaan.

Kölnin pääkonttori

Haluatko tietää, missä työskentelemme?
Katso siinä tapauksessa liiketilojamme!

Yli 95 työntekijää ja kollegaa, jotka edustavat monia eri kansallisuuksia ja eri osastoja, tekevät päivästä toiseen parhaansa, jotta voimme tarjota teille ohjelmia edullisin hinnoin sekä aina ammattitaitoista ja kattavaa palvelua, kuten tukea äidinkielelläsi puhelimitse, live-chatissa, sähköpostitse, näyttö jakamalla, ostosuosituksia, tarkastuksia ja vastauksia kaikenlaisiin kysymyksiin myymistämme tuotteista.

Lizengo on luotettava yhteistyökumppani turvallisten ja edullisten ladattavien ohjelmien hankintaan – vakuuta itsesi!

Viimeksi katsottu
Live Chat Live Chat