SQL Server 2019 Standard

SQL Server 2019 Standard
749,99 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100578-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Englanti
Microsoft SQL Server 2019 Standard - Ratkaisu pienille yrityksille Yritykset, jotka...lisää

Tuotetiedot "SQL Server 2019 Standard"

Microsoft SQL Server 2019 Standard - Ratkaisu pienille yrityksille

Yritykset, jotka ostavat Microsoft SQL Server 2019 Standard -ohjelman, saavat käyttöönsä äärimmäisen tehokkaan ja suorituskykyisen tietokantojen hallintaohjelman, joka on räätälöity täsmälleen yritysten tarpeisiin. Microsoft panostaa ohjelmamalliston uusimmassa vesassa sekä aiemman SQL Server 2017 -ohjelman lukuisien toimintojen laajentamiseen että myös uutuuksiin, joilla tähdätään yhä suurempaan keskittymiseen koneoppimisen, pilvisovellusten ja big datan kaltaisiin teemoihin. Silmiinpistävää on myös se, että ohjelmistotalo on hankkinut SQL Server 2019 -ohjelmaan uusia liittimiä. Niinpä käyttäjät voivat nyt helposti käyttää SQL Serveriä myös muista tietokannoista tehtäviin kyselyihin. Näitä ovat muun muassa Teradata, MongoDB, Oracle ja erilaiset yleiset ODBC-tietolähteet.

SQL Server 2019 antaa loistavan varustuksen big datan käsittelyyn
Jotta yritykset, jotka ostavat Microsoft SQL Server 2019 Standard -ohjelman, olisivat valmistautuneita myös suuriin big data -työkuormiin, Microsoft on integroinut ohjelmaan myös ”Apache Spark” -nimisen big data -kehyksen ja Hadoopin hajautetun tiedostojärjestelmän (HDFS). Nämä ovat kaksi tärkeintä kehystä silloin, kun kyse on big datasta. Yhteentoimivuuden avulla säiliöiden hallinnointiohjelma Kubernetes mahdollistaa sen varmistamisen, että työkuormia voidaan suorittaa sekä paikallisesti että erilaisten julkisten pilvipalveluiden kautta. 

Kaiken kaikkiaan redmondilainen ohjelmistotalo helpottaa huomattavasti käyttäjien työskentelyä suurten tietomäärien parissa jopa 100 teratavuun asti tietokantaa kohden. Tämä johtuu myös muista uusista toiminnoista, kuten Online Transaction Processing (OLTP) ja Data Warehousing. Lisäksi on uudistettu PolyBase-tekniikkaa sekä säiliömoduulia. Uudistetun PolyBase-tekniikan avulla kyselyjä voidaan suorittaa myös tiedostoista, jotka on tallennettu Azuren Blob-säilöön tai Hadoopin järjestelmään. Myös Hortonworks-Hadoop-klustereiden, Cloudera-klustereiden ja Azure-säilön tukea on laajennettu.

Microsoft laajentaa hyviksi todettuja toimintoja
Yritykset, jotka ostavat Microsoft SQL Server 2019 Standard -ohjelman Lizengon kautta, eivät ainoastaan säästä puhdasta rahaa, vaan hyötyvät myös siitä, että Microsoft keskittyy edeltäjän vahvuuksiin ja parantaa niitä johdonmukaisesti 2019-versiossa. Microsoft SQL Server 2019 Standard tarjoaa käyttäjälle esimerkiksi laajennettuja toimintoja kaavioiden hallintaan. Ainakin yhtä houkuttelevaa on se, että nyt tuetaan myös Java-koodin suoraa käyttöä. Kun käytetään samaa infrastruktuuria kuin myös Python- ja R-koodissa, siitä on hyötyä koneoppimispalveluissa. 


SQL Server 2019 -ohjelman tärkeimmät uudistukset yhdellä silmäyksellä

 • Uudet liittimet yhdistävät Microsoft SQL Server 2019 Standard -version tietokantoihin, kuten MongoDB, Teradata, Oracle ym., ja poistavat siten tähänastiset analysoinnin esteet.
 • Azure SQL DB Hyper Scale mahdollistaa laadukkaana palveluna automaattisen mukautumisen suuriinkin, jopa 100 teratavun työkuormiin tietokantaa kohden.
 • Jo edeltäjästä tunnettujen toimintojen kattava laajennus kaavioiden hallintaa varten.
 • Java-koodin suora toteuttaminen ja Python- ja R-koodin käyttö koneoppimispalveluihin.
 • PolyBase-tekniikan ja säilömoduulin uudistaminen.
 • Kahden tehokkaan big data -kehyksen - Apache Sparkin ja Hadoopin hajautetun tiedostojärjestelmän (HDFS) - integrointi.
 • Työkuormien suorittaminen sekä paikallisessa ympäristössä että useiden julkisten pilvipalveluiden välityksellä.
Alusta Windows, Linux, Mac
Käyttöjärjestelmä Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019, Red Hat Enterprise Linux 7.3, Red Hat Enterprise Linux 7.4, SUSE Enterprise Linux Server v12 SP2, Ubuntu 16.04LTS, Docker Engine 1.8+
Suoritin x64 1,4-GHz:n suoritin (vähintään), x64-suoritin, 2,0 GHz tai nopeampi (suositus)
Keskusmuisti 1 Gt (vähintään), 4 Gt (suositus)
Verkko Gigatavun (10/1000/1000baseT) Ethernet-sovitin
Äänikortti Ei käyt.
Näytönohjain Ei käyt.
Kiintolevy 6 Gt (vähintään)
Näyttö Super-VGA-näyttö, jonka tarkkuus on vähintään 800 x 600 (suurempi tarkkuus suositeltava)
Optinen asema DVD-asema (DVD:ltä tehtävään asennukseen
Lisätietoja sisältävät linkit "SQL Server 2019 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
SQL Server 2019 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat