Microsoft SQL Server 2017 2 Core

Microsoft SQL Server 2017 2 Core
2 999,99 €

sis. alvin

Kieli:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100576-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Joustavaa tietokantojen hallintaa Microsoft SQL Server 2017 2 Core -ohjelmistolla Microsoft...lisää

Tuotetiedot "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"

Joustavaa tietokantojen hallintaa Microsoft SQL Server 2017 2 Core -ohjelmistolla

Microsoft SQL Server 2017 2 Core tarjoaa yritykselle erinomaisen tietokantaratkaisun, jossa jokainen käyttöoikeus kattaa kaksi palvelimen suorittimista. Se on maailmanlaajuisesti suosittu tietokantojen hallintaohjelma. Jokaisen version myötä on saatu lisää mahdollisuuksia ja tietoja suorituskyvyn ja turvallisuuden lisäämiseksi, joten Microsoft SQL Server 2017 2 Core -ohjelmiston ostaminen merkitsee erittäin jalostetun ohjelman hankintaa. 2017-versio vakuuttaa muun muassa sillä, että se toimii myös Linux- ja Docker-säiliöissä.

Relaatiotietokantojen hallintajärjestelmä, joka sisältää SQL-palvelintekniikat

Ohjelman perustana on käytetty nykyistä SQL-versiota. MSSQL-palvelinta voi käyttää muun muassa tietovarastona. Ohjelmisto tarjoaa Business Intelligence -alustan laajennettavalla infrastruktuurilla. Tärkeitä käytettäviä palveluita ovat
raportointi-, integrointi- ja analyysipalvelut. Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston avulla voidaan kirjoittaa R- ja Python-koodeihin perustuvia sovelluksia. Pelkästään reagoivien data-analyysien sijasta ovat mahdollisia myös ennustavat data-analyysit. Integroidut mahdollisuudet rinnakkaiseen käsittelyyn mahdollistavat erittäin nopeat katsaukset suuriinkin tietomääriin. Johdonmukaisesta työskentelystä huolehtii Windows-, Linux- ja Docker-säilöjen tuki. Haluttaessa voidaan toteuttaa myös hybridiratkaisuja: Perinteisen tyylin lisäksi työkuormia voidaan toteuttaa myös Azuren näennäiskoneilla. Microsoft SQL Server 2017 2 Core -ohjelmisto on siten kannattava hankinta myös yrityksille, jotka haluavat työskennellä enemmän pilvessä. Tällöin tietokantojen hallintaan voidaan käyttää Azure Active Directorya ja SQL Server Management Studiota. Tuottamalla päällekkäisiä tietoja pilvessä käyttäjä voi tarvittaessa luoda varmuuskopion.

Harkittu toiminnan laajuus

Monissa yritysskenaarioissa ei ole tarpeen hankkia Microsoft SQL Server 2017 2 Core -ohjelmistoa. Microsoft SQL Server 2017 2 Core -ohjelmiston standardiversio tarjoaa tärkeimmät suoritteet tietokantojen ja data-analyysien hallintaan. Siten voidaan käyttää ohjelmointityökaluja T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON ja XML, tiedoista on olemassa graafisia analyyseja. Myös salauksen ja tietojen peittämisen kaltaiset turvallisuusmekanismit ovat integroituina. Lisäksi voidaan käyttää erilaisia asetuksia tietovarastoinnin alueelta. Ohjelmistoon sisältyvät myös konepohjaisen oppimisen perustoiminnot. Siihen voidaan yhdistää esimerkiksi Python-analyysityökaluja.

Osta Microsoft SQL Server 2017 2 Core

Jokainen saatavilla olevista käyttöoikeuksista sisältää kaksi ydintä. Käyttäjän tulisi huomioida, että palvelimen suorittimien kaikille ytimille on hankittava käyttöoikeudet. Fyysistä suoritinta kohden on hankittava käyttöoikeudet vähintään neljälle ytimelle. Näennäisesiintymillä työskenneltäessä on hankittava käyttöoikeudet jokaisen näennäiskoneen näennäisytimille. Tällöin tarvitaan käyttöoikeudet vähintään neljälle ytimelle näennäiskonetta kohden. On syytä huomata myös, että SQL Server -ohjelman suorittaminen näennäiskoneella on hitaampaa kuin järjestelmän sisäinen suorittaminen, joka ei vaadi virtualisointia. Lizengolta Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston käyttöoikeuksien hankinta onnistuu helposti pikalatauksen avulla.
Lizengon tiimi auttaa mielellään, jos Microsoft SQL Server 2017 2 Core -ohjelmiston asennuksesta herää kysymyksiä.

Keskusmuisti: 
vähintään 1 Gt,
mutta 2 Gt Data Quality Services -pakettiin kuuluvien Data Quality Services -komponenttien asennukseen,
suositus 4 Gt tai vielä enemmän, mitä suurempi tietokanta on

Suorittimen nopeus: 
vähintään 1,4 GHz,
suositus 2,0 GHz tai nopeampi

Suoritintyyppi:
x64-suoritin: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T -tuella, Intel Pentium IV EM64T-tuella

Kiintolevyn tallennustila:
vähintään 6,0 Gt väliaikaisten tiedostojen luomiseen järjestelmäasemaan asennukseen yhteydessä,
lisää tallennustilaa järjestelmän kokoonpanosta ja halutuista toiminnoista riippuen

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft SQL Server 2017 2 Core - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat