PERUUTUSOHJE JA PERUUTUSLOMAKE

Peruutusoikeus etäsopimuksissa (kuluttajasopimuksissa)

Kuluttajilla on lakisääteinen peruutusoikeus. Kuluttajalla tarkoitetaan luonnollista henkilöä, joka suorittaa oikeustoimen sellaista tarkoitusta varten, jonka ei etupäässä voida katsoa liittyvän hänen elinkeinoonsa eikä itsenäiseen ammatinharjoittamiseensa.

A. PERUUTUSOHJE

Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus perua tämä sopimus neljäntoista vuorokauden sisällä syitä ilmoittamatta.

Peruutusaika on

  • sopimuksissa, joissa on kyse sellaisen digitaalisen sisällön toimittamisesta, jota ei toimiteta fyysisellä tallennusvälineellä, neljätoista vuorokautta sopimuksen solmimisesta
  • ostosopimuksissa neljätoista vuorokautta päivästä, jolloin sinä tai nimeämäsi kolmas henkilö, joka ei ole kuljettaja, olette saaneet tuotteet haltuunne
  • sopimuksissa, jotka koskevat useampaa tuotetta, jotka olet tilannut yhdellä tilauksella ja jotka toimitetaan erikseen, neljätoista vuorokautta päivästä, jolloin sinä tai nimeämäsi kolmas henkilö, joka ei ole kuljettaja, olette saaneet haltuunne viimeisen osatoimituksen tai viimeisen kappaleen

Peruutusoikeutesi käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille (lizengo GmbH & Co. KG, Eiler Str. 3, 51107, Köln, Saksa, puh.: 09 - 42451364, sähköposti: [email protected]) yksiselitteisellä viestillä (esim. postitse lähetetyllä kirjeellä, faksilla tai sähköpostitse) päätöksestäsi perua tämä sopimus. Voit käyttää siihen oheista peruutuslomakemallia, mutta se ei ole pakollista.


Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruutusoikeuden käyttämisestä ennen peruutusajan päättymistä.

Peruutuksen seuraukset

Jos perut tämän sopimuksen, meidän on palautettava sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun toimitustavan kuin tarjoamamme edullisimman vakiotoimituksen), viipymättä ja viimeistään neljäntoista vuorokauden kuluessa siitä päivästä, jolloin olemme saaneet ilmoituksen tämän sopimuksen perumisesta. Tähän maksun palautukseen käytämme samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, paitsi jos sovimme jotain muuta; missään tapauksessa sinulta ei vaadita korvausta tästä maksun palautuksesta. Voimme kieltäytyä maksun palautuksesta siihen asti, että olemme saaneet tavarat takaisin tai saaneet todisteen siitä, että olet lähettänyt ne takaisin, riippuen siitä, kumpi tapahtuu aiemmin.

Sinun on lähetettävä tai luovutettava tavarat viipymättä tai viimeistään neljäntoista vuorokauden kuluessa päivästä, jona ilmoitat meille tämän sopimuksen perumisesta. Aikarajaa on noudatettu, jos lähetät tavarat ennen neljäntoista vuorokauden määräajan umpeutumista. Me vastaamme tavaroiden takaisinlähetyksestä aiheutuneista kustannuksista.

Peruutusohje päättyy

 

B. PERUUTUSLOMAKE

Jos haluat perua sopimuksen, täytä seuraava lomake ja palauta se meille joko sähköpostitse tai postitse.

PERUUTUSLOMAKE

[email protected]

lizengo GmbH & Co. KG
Eiler Str. 3
51107 Cologne
Germany

Viimeksi katsottu
Live Chat Live Chat