Windows Server 2019 - 10 Device CALs

Windows Server 2019 - 10 Device CALs
344,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100531-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Tarpeeseen sopiva palvelinjärjestelmä Microsoft Windows Server 2019...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2019 - 10 Device CALs"

Tarpeeseen sopiva palvelinjärjestelmä Microsoft Windows Server 2019 Device CAL ‑lisenssien avulla

Microsoft Windows Server 2019 Device CAL on erityinen lisenssimuoto, jonka avulla yritykset voivat antaa työntekijöilleen Windows Server 2019:n käyttöoikeuden. Hankkimalla lisää Device CAL ‑lisenssejä yritys voi laajentaa palvelinjärjestelmää uusilla laitteilla. Näin yritykset voivat vaivatta rakentaa tarpeeseensa sopivan, joustavan ja tehokkaan palvelinjärjestelmän käyttäen resursseja maltillisesti ja kustannustehokkaasti.


Mikä on Microsoft Windows Server 2019 Device CAL:n erottava tekijä?
Niin sanotun laitelisenssin hankkivat yritykset saavat sen myötä oikeuden käyttää Microsoft Windows Server 2019 ‑käyttöjärjestelmää tietyssä laitteessa. Ei ole väliä, onko kyseessä pöytätietokone, kannettava tietokone, skanneri tai valvomo. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös, että Device CAL ‑lisenssit kuuluvat tiettyyn laitteeseen, eikä niitä voi jälkeenpäin siirtää toiseen laitteeseen. Kyseessä ei siis ole niin sanottu kelluva lisenssi. 

Tämän lisensointitavan etu on, että kyseistä lisensoitua laitetta saa käyttää kuka tahansa, eikä käyttäjille tarvitse hankkia käyttäjälisenssejä. Microsoft Windows Server 2019 Device CAL ‑lisenssillä työntekijät voivat lisäksi käyttää olemassa olevia Windows Server 2016 ‑järjestelmiä. Sitä vastoin Server 2019:n käyttö 2016-version CAL-lisenssillä ei ole mahdollista.


Joustava ja tarpeenmukainen järjestelmäsuunnittelu
Client Access License ‑mallin suurimpia etuja on mahdollisuus käyttöön tarpeen mukaan, mikä toteutuu laite- ja käyttäjälisenssien vapaan yhdisteltävyyden ansiosta. Laite- ja käyttäjälisenssejä voidaan hankkia yksittäin tai lisenssipaketteina, minkä ansiosta yritykset voivat luoda räätälöidyn palvelinjärjestelmän. Ei esimerkiksi ole minkäänlainen ongelma varustaa kiinteä toimisto laitelisensseillä ja liikkuvaa tai etätyötä tekevät työntekijät User CAL ‑lisensseillä, jotta nämä voivat käyttää tarvitsemiaan tietoja mistä vain.


Windows Server 2019:n tärkeimmät uudistukset
Microsoft Windows Server 2019 Device CAL on käytännöllinen tapa rakentaa palvelinjärjestelmä alusta alkaen tai laajentaa nykyistä järjestelmää tarpeen mukaan. Sen avulla työntekijät saavat Microsoftin uuden palvelinkäyttöjärjestelmän tehokkaiden toimintojen ja suojausominaisuuksien täydet käyttöoikeudet.

  • Windows-alijärjestelmä Linuxille: Microsoft on nykyisessä palvelinversiossa panostanut huomattavasti aiempaa parempaan Linux-integraatioon. Tämän osoittavat parannetut suojauskonseptit, kuten suojatut virtuaalikoneet, ja mahdollisuus hallita Linux-palvelimia Windows-palvelimilta Linux-käskyillä. Tämä lisäksi Linux-jakelu voidaan integroida Windows-jakeluun.
  • Synkronointi Microsoft Azuren kanssa: Tehokkaan Microsoft Azure ‑yhteyden ansiosta Windows Server 2019 mahdollistaa yksinkertaisen tietojen synkronoinnin ohella nyt myös helpon varmuuskopioinnin Azure Backupin kautta.
  • Parempi kokonaisturvallisuus: Jotta keskeiset tiedot olisivat parhaassa mahdollisessa turvassa, Microsoft on tehnyt töitä tietojen ja tiedostopalvelinten salauksen parissa. Tätä täydentää palvelimen käyttöjärjestelmän suora yhteistoiminta Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) ‑palvelun kanssa. Näin järjestelmä havaitsee jatkossa myös rootkit- ja nollapäiväuhat, joita monet perinteiset virustentorjuntaohjelmat eivät tunnista.
  • Pikapäivitykset: Pitkät lataukset, venyvät asennusajat ja toistuvat uudelleenkäynnistykset kuuluvat Windows Server 2019:ään siirtymisen myötä menneisyyteen. PC-käyttöjärjestelmä Windows 10:n tapaan Microsoft on näet ottanut tutut pikapäivitykset käyttöön myös palvelinkäyttöjärjestelmässä.
AlustaWindows
SuoritinVähintään 1,4 GHz, (yksiytiminen); vähintään 1,3 GHz (moniytiminen) – suosittelemme vähintään 3,1 GHz (yksi- tai moniytiminen); enintään kahden suoritinkannan tuki
TyömuistiVähintään 2 Gt RAM (tai 4 Gt, jos Windows Server Essentialsia käytetään virtuaalikoneena), suositus 16 Gt RAM, tuki enintään 64 Gt:lle
NäytönohjainEi suositusta
ÄänikorttiEi suositusta
KiintolevyVähintään160 Gt kiintolevytilaa, jossa järjestelmäosio, jonka kapasiteetti vähintään 60 Gt
NäyttöEi suositusta
Optinen asemaEi suositusta
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2019 - 10 Device CALs"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2019 - 10 Device CALs - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat