Windows Server 2019 - 1 User CAL

Windows Server 2019 - 1 User CAL
35,95 €

sis. alvin

 • Microsoft
 • 100528-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Windows Server 2019 User CAL – enemmän joustavuutta järjestelmääsi Jotta...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2019 - 1 User CAL"

Microsoft Windows Server 2019 User CAL – enemmän joustavuutta järjestelmääsi

Jotta Microsoft Server 2019:n kaltaisen tehokkaan palvelinjärjestelmän koko potentiaali saadaan käyttöön, järjestelmän täytyy olla joustava ja sitä pitää voida muokata tarpeen mukaan. Client Access Licenses ‑lisenssien avulla yritykset hankkivat lisälisenssejä, joiden avulla ne voivat laajentaa palvelinkäyttöjärjestelmää uusilla käyttäjillä tai laitteilla, ja antaa näille täydet käyttöoikeudet järjestelmään. Microsoft tarjoaa tähän User CAL- ja Device CAL ‑lisenssien kautta kaksi tapaa.

Mitä eroa on User CAL- ja Device CAL ‑lisensseillä?
Jokaisella käyttäjällä tai jokaisessa laitteessa, jonka halutaan olevan yhteydessä palvelinjärjestelmään, pitää olla voimassa oleva Microsoft Server 2019 ‑lisenssi. User CAL ‑lisenssit ovat sidottuja tiettyyn käyttäjään. Device CAL ‑lisenssit ovat sitä vastoin sidottuja laitteisiin. Koska User CAL ‑lisenssit ovat käyttäjäkohtaisia, jokainen lisensoitu käyttäjä saa järjestelmään henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen. Tämän etu on, että käyttäjällä on jokaisella työpisteellä järjestelmän täysi käyttöoikeus. Ne eivät kuitenkaan ole laitesidonnaisia, kuten Device CAL ‑lisenssit.

Milloin Microsoft Windows Server 2019 User CAL ‑lisenssejä kannattaa käyttää?
Niitä suositellaan yrityksille ja organisaatioille, joissa töitä tehdään joustavasti muuallakin kuin kiinteän toimiston työpöydän ääressä. Käyttäjälisensoinnin ansiosta työntekijät voivat käyttää järjestelmää myös kotitoimiston tietokoneelta tai mobiilisti yrityksen kannettavalta tietokoneelta, ja saada tarvitsemansa tiedot käyttöönsä nopeasti ja tehokkaasti.

Koska User CAL ‑lisenssejä voidaan hankkia sekä yksittäin että paketteina, yritykset voivat joka tilanteessa laajentaa järjestelmäänsä kulloisenkin tarpeen mukaan. Lisäksi Microsoft Windows Server 2019 User CAL ‑lisenssejä voidaan vapaasti yhdistää Device CAL ‑lisensseihin. Tämä tuo viivan alle huomattavan taloudellisen säästön. 


Windows Server 2019:n tärkeimmät uudistukset
Microsoft Windows Server 2019 User CAL ‑lisenssin kautta työntekijät voivat käyttää tehokasta palvelinkäyttöjärjestelmää, jonka uudessa versiossa on lukuisia uusia toimintoja ja yksityiskohtien parannuksia.

 • Pikapäivitykset: PC-käyttöjärjestelmä Windows 10:n tapaan uudessa palvelinversiossa käytetään pikapäivityksiä. Tämä lyhentää asennusaikaa ja vähentää vaadittujen uudelleenkäynnistysten määrää.
 • Windows Defender Advanced Threat Protection: Windows Server 2019:n parannetut suojausmekanismit tarjoavat entistä laajemman turvan rootkit- ja nollapäiväuhkia vastaan. Näiden lisäksi tiedot, verkkoliikenne ja virtuaalikoneet salataan entistä paremmin.
 • Linux-yhdistettävyys: Aiempiin versioihin verrattuna Windows Server 2019 tarjoaa laajemmat Linux-palvelinten suojausmahdollisuudet ja Linux-jakelun suoran integroinnin Windows-jakeluun.
 • Microsoft Azure ‑integrointi: Windows Serverin ja Microsoft Azuren lähes saumattoman yhteistyön ansiosta tiedot on helppo synkronoida Azure Backupin hoitaessa varmuuskopioinnin. Lisäksi mukautus mahdollistaa klustereiden yhdistämisen Microsoft Azureen.
 • Paremmat säilöt: Laajennetun Kubernetes-yhteistyön kautta Microsoft mahdollistaa Server 2019 ‑versiossa hybridisäilöympäristöjen käytön.
 • Tallennustilan siirtoavustaja: Tallennustilan siirtoavustaja tukee Microsoft Windows Server 2019 User CAL ‑käyttäjää tietojen ja tiedostopalvelinten siirrossa Windows Server 2019 ‑järjestelmään. Koska siirron lähteenä voi käyttää erilaisia laitteita, siirtäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin.
AlustaWindows
SuoritinVähintään 1,4 GHz, (yksiytiminen); vähintään 1,3 GHz (moniytiminen) – suosittelemme vähintään 3,1 GHz (yksi- tai moniytiminen); enintään kahden suoritinkannan tuki
TyömuistiVähintään 2 Gt RAM (tai 4 Gt, jos Windows Server Essentialsia käytetään virtuaalikoneena), suositus 16 Gt RAM, tuki enintään 64 Gt:lle
NäytönohjainEi suositusta
ÄänikorttiEi suositusta
KiintolevyVähintään160 Gt kiintolevytilaa, jossa järjestelmäosio, jonka kapasiteetti vähintään 60 Gt
NäyttöEi suositusta
Optinen asemaEi suositusta
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2019 - 1 User CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2019 - 1 User CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat