Office 365 E3

Office 365 E3
259,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100371-FI
  • Uusi
  • 1 vuodeksi
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Microsoft 365 Enterprise E3 − ammattilaistason Office-verkko-ohjelmisto Nykyajan...lisää

Tuotetiedot "Office 365 E3"

Microsoft 365 Enterprise E3 − ammattilaistason Office-verkko-ohjelmisto

Nykyajan työelämässä tehtäviä suoritetaan enää vain harvoin yksittäisillä tietokoneilla. Yhteydenpidosta asiakkaisiin, liikekumppaneihin ja työtovereihin internetin kautta on tulossa yhä merkityksellisempää monilla aloilla. Tähän haasteeseen Microsoft vastaa Office 365 -ohjelmistollaan. Markkinoille tuoduissa eri versioissa, kuten Microsoft 365 Enterprise E3 -versiossa, on yhdistetty vakiintuneita ohjelmistoratkaisuja, kuten Word ja Excel, näihin liittyviin helppokäyttöisiin verkkotoimintoihin ja muihin sovelluksiin. Näihin liittyen Microsoft on tuonut saataville täydennyksiä, kuten OneDrive-pilvipalvelun, jotta eri työntekijöille voidaan myöntää käyttöoikeuksia, jolloin he voivat työstää verkossa samoja projekteja. Tällöin ei ole tarpeen asentaa Word-, Excel- tai muita Office-ohjelmia yksittäisille tietokoneille.

Kenelle Microsoft 365 Enterprise E3 Key soveltuu?

Microsoft 365 Enterprise E3:n lataus kannattaa liiketoimintaympäristössä toimiville käyttäjille, jotka haluavat edistää parempaa yhteistyötä henkilöstön keskuudessa Office-ohjelmien pohjalta. Microsoft 365:llä kannustetaan verkkopohjaista tiimityötä ja tietojen vaihtoa reaaliajassa ottaen huomioon myös tietoihin tehtävät muutokset. Microsoft 365 Enterprise E3 -tuoteavaimella käyttäjät saavat myös mahdollisuuden käyttää monenlaisia uusia sovelluksia ja palveluja, joista on maksettava vuosittainen lisenssimaksu. Puhuttaessa Enterprise E3:sta on mainittava erityisesti ammattimainen sähköpostiratkaisu, johon sisältyy monia lisäominaisuuksia ja joka helpottaa sekä yrityksen sisäiseen että asiakasviestintään tarkoitettua kommunikointia.

Vahvuuksia ja valmiuksia: Microsoft 365 Enterprise E3

Microsoft Office 365 sisältää kaikissa versioissaan Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmat sekä OneNote- ja OneDrive-lisäohjelmat. Myös kotikäyttäjien saatavilla olevasta Office 2013 -sukupolvesta saakka Enterprise E3:n toiminnot on suunnattu erityisesti yritysasiakkaille. Mainitun sähköpostiratkaisun lisäksi käyttäjät voivat nyt järjestää kätevästi verkkokokouksia Skypen avulla, luoda ja liittää sosiaalisia verkostoja ja käyttää Office-paketin yksittäisten osaohjelmien matkapuhelinsovelluksia.

Tärkeimmistä sovelluksista, kuten Word- ja Excel-ohjelmista, käytettävissä ovat sekä verkkoversio että työpöytäversio. Kun asiakirjoja käsitellään Internetin kautta, useat ihmiset voivat työstää samaa projektia ja saada suoraa hyötyä keskinäisistä päivityksistä, riippuen käyttöoikeuksien jakamisesta.

Verrattuna vahvempiin yritysratkaisuihin Microsoft 365 Enterprise E3:n käyttäjien tulee luopua yrityskohtaisista kotisivuista sekä VoIP-tuesta. Jos sivustoa isännöidään oman palvelimen kautta ja yrityskohtainen puhelinliikenne käsitellään toisaalla, tämä ei ole rajoitus. Verkkopohjaisen konseptin ansiosta ohjelmat ovat käytettävissä myös älypuhelimilla ja tableteilla. Tässä suhteessa Microsoft 365 osoittaa vahvuutensa kentällä ja kotitoimistoissa toimiville työntekijöille, joiden fyysinen läsnäolo työpaikalla ei ole välttämätöntä.

Hanki edullisesti Microsoft 365 Enterprise E3 -tuoteavain

Verkkopalvelustamme voit hankkia kaiken kokoisille ja kaikkien alojen yrityksille tarkoitetun Microsoft 365 Enterprise E3 -ohjelmiston lisäksi myös muita Office 365 -lisenssejä. Lisenssin yhdelle tai useammalle työntekijälle lataamisen jälkeen kaikki sovellukset ovat välittömästi käytettävissä täysversion mukaisina. On huomattava, että Enterprise E3:n käyttöoikeus hankitaan kerrallaan yhdeksi vuodeksi ja että vuoden kuluttua Microsoft laskuttaa liikekumppaniaan uudelleen. Säännölliset päivitykset taataan kaikille käyttäjille, jotta he pystyisivät käyttämään aina Office-ohjelmien uusinta versiota. Kaikille lisenssinhaltijoille tarjotaan myös suoraa Microsoft-tukea.

Huomautus: Access ja Publisher voidaan asentaa vain Windows-tietokoneeseen.

Alusta: Windows, macOS
Tuettu käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP 1 tai uudempi, macOS: Jokin kolmesta uusimmasta macOS-versiosta. Kun uusi macOS-versio julkaistaan, macOS-käyttöjärjestelmävaatimukseksi vaihtuu silloiset kolme uusinta versiota: uusi macOS-versio ja kaksi sitä edeltävää versiota.
Suoritin: 1 GHz x86-suoritin tai 64-bittinen suoritin, jossa SSE2
Käyttömuisti: 1 Gt RAM (32-bittinen), 2 Gt RAM (64-bittinen)
Kiintolevyn muistitila: 3 gigatavua (Gt)
Näytönohjain: DirectX10-näytönohjain, erottelutarkkuus vähintään 1024 x 576
Äänikortti: ei tietoa

Lisätietoja sisältävät linkit "Office 365 E3"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Office 365 E3 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat