Microsoft Office 2016 Professional

219,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100022-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Office Professional 2016:n avulla saat Office-paketin korkeatasoisempiin tarpeisiin....lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2016 Professional"

Microsoft Office Professional 2016:n avulla saat Office-paketin korkeatasoisempiin tarpeisiin. Se sopii täydellisesti yksityisyrittäjille, freelancereille, pienyrityksille ja yksityiskäyttäjille. Office 2016 Professional täyttää kaikki vaatimukset, mitä asiantuntevalle toimisto-ohjelmistolle asetetaankin.  Luo joukkokirjeitä, etikettejä, hallinnoi liiketoimintasi tunnuslukuja taulukoissa, hahmottele vakuuttavia esityksiä ja pidä sähköpostilaatikkosi kaikkine tapaamisine yhdellä silmäyksellä hollillasi. Office Professional 2016 tukee sinua kaikkien ammatiisi tai yksityiselämääsi liittyvissä projekteissasi ja auttaa sinua saavuttamaan komeita tuloksia.

Microsoft Office Professional 2016 sisältää:

 • Word 2016 - luo ammatimaisia asiakirjoja ja tee ideoistasi totta
 • Excel 2016 - laadi taulukoita ja kaavoja, ja tee niistä korkeatasoisten analysointitoimintojen avulla arvioita
 • PowerPoint 2016 - Tee vaikutus näyttävillä esityksillä
 • OneNote 2016 - Keskitä muistiinpanosi yhteen paikkaan
 • Outlook 2016 - Pidä huoli yhteyksistäsi ja tapaamisistasi
 • Publisher 2016 - Suunnittele ammattimaisia julkaisuja ja materiaalia markkinointiin 
 • Access 2016 - Hallinnoi tietokantojasi ja valmista tilanneraportteja

Office Professional 2016:ssa olevat ohjelmat vastaavat koskeimpiinkin vaatimuksiin. Microsoftin säännöllisten päivitysten avulla ohjelmistosi on jatkuvasti päivän tasalla. Ota hyöty irti Office-sovellusten vakaasta kehityksestä.

Kirjoita tiimityö isolla T:llä 

Työskentele projektien ja asiakirjojen parissa Microsoft Office Professional 2016 -ohjelmistolla yhdessä muiden kanssa. Kaikki voivat työstää yhtä tiedostoa reaaliaikaisen verkostumisen johdosta samanaikaisesti ja tulokset ovat näkyvilläsi saman tien. Tämä on mahdollista OneDrive-pilvipalvelun ansiosta. Asiakirjat tallentuvat palveluun verkon kautta ja ovat käsiteltävissä kaikkialta. Jaa sisältöjä kollegojesi ja ystäviesi kanssa. Office:n mobiilisovellusten avulla ne ovat käytössäsi kaikkialla. Saat Office Professional 2016 -ohjelmiston kylkiäisinä 5 Gt OneDrive-tallennustilaa. Tilaa saa tarvittaessa lisättyä.

Office 2016 Professional:in uudet toiminnot

 • „Tell Me“ -hakuavustaja auttaa sinua löytämään tiettyjä toimintoja ohjelmien sisällä yksinkertaisemmin mutta myös suorittamaan ne oikein. Näin pääset nopeammin haluttuun tulokseen.
 • ”Insights”-toiminnolla voit etsiä internetistä oleellisia tietoja samalla kun käytät jotakin Office-sovellusta. Nämä sisällöt ovat käytettävissäsi suoraan asiakirjasta käsin. 
 • Excelin uudet työkalut tunnistavat hahmot ja täydentävät tiedot automaattisesti. Säästät näin aikaa ja saat tiedoissasi tapahtuneista uudistuksista/muutoksista käsityksen nopeammin. Sen lisäksi voit luoda ennusteita laskentataulokon arvosarjoista yhdellä ainoalla klikkauksella. Voit näin ollen havainnollistaa tulevaisuuden suuntauksia/trendejä ja käyttää niitä esityksiin.
 • Jaa PowerPoint-esityksiä suoraan verkon kautta. Yleisösi voi avata ne maksuttomalla Office-esityspalvelulla ihan mistä vain, vaikka heillä ei olisi PowerPointia asennettunakaan.
 • Publischer-ohjelman uusilla online-kuvantulostusmahdollisuuksilla säästät aikaa ja saat aikaan houkuttelevia tuloksia.

Office Professional 2016 ja Windows 10

Office 2016 Professional on sovitettu täydellisesti Windows 10 - käyttöjärjestelmään. Niiden tyylittely ja käyttöliittymät ovat hyvin lähellä toisiaan ja sen vuoksi Office-sovellukset täydentävät Windowsia parhaalla mahdollisella tavalla. Voit vapaasti valita käytätkö mieluummin näppäimistöä ja hiirtä, älykynää tai jopa sormeasi työsi tekoon, koska ohjelmistot on optimoitu kosketusnäyttöisten laitteiden käyttöön. Mobiililaitteilla työnteostasi tulee yhä joustavampaa ja voit  työskennellä Office Professional 2016:n avulla sijainnistasi riippumatta. Pysy sinäkin tuotteliaana - matkankin päällä! 

Microsoft Office Professional 2016 sisältää kaikki ohjelmat, mitä tarvitset toimistoarkeesi. Publisher- ja Access -sovellusten myötä paketissa on mukana kaksi ohjelmaa, jotka ovat mielenkiintoisia etenkin yritysten käyttöön. Office 2016 Professional on suunnattu näin ollen yksityishenkilöiden rinnalla varsinkin pienyrityksille, yksityisyrittäjille, freelancereille ja ammatinharjoittajille. Office Professional 2016:n avulla sinulla on käytössä mitä parhaimmat työkalut kaikkeen toimistotyöhön, jotta saat tehtyä ne nopeasti ja tehokkaasti.

Microsoft Office 2016 Professional - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, or Windows Server 2008 R2. For the best experience, use the latest version of any operating system

Processor 1 gigahertz (GHz) or faster x86-bit or x64-bit processor with SSE2 instruction set
Memory 2 GB RAM
Hard disk 3.0 GB available disk space
Graphics Graphics hardware acceleration requires a DirectX 10 graphics card
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2016 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2016 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat