Microsoft Office 2013 Professional

Microsoft Office Professional 2013
74,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100017-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Office Professional 2013 on laaja ohjelmistopaketti, joka sisältää lukuisia erilaisia ohjelmia...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2013 Professional"

Office Professional 2013 on laaja ohjelmistopaketti, joka sisältää lukuisia erilaisia ohjelmia tyypilliseen toimistotyön askareisiin, kuten tekstinkäsittelyyn tai taulukkolaskentaan. Ohjelmisto sopii niin yksityis- kuin myös yrityskäyttöön. Uuden tarkistetun käyttöliittymänsä ansiosta se soveltuu edeltäjiinsä verrattuna niin kosketustoimintoisille laitteille kuin myös perinteisille pöytätietokoneille sekä kannettaville.

Tehokasta työskentelyä Microsoft Office Professional 2013 -ohjelmistolla

Office 2013 Professional on täysivertainen ohjelmistopaketti. Se sisältää seuraavat tuotteet:

 • Word 2013 tekstinkäsittelyyn
 • Excel 2013 taulukkolaskelmointiin
 • PowerPoint 2013 esitysten tekemiseen
 • OneNote 2013 muistiinpanojen nopeaan tekemiseen
 • Outlook 2013 laajempienkin sähköpostitilien yksinkertaiseen hallintaan
 • Access 2013 tietokantojen perustamiseen ja ylläpitoon
 • Publisher 2013 korkeatasoisiin ja ajattomaan muotoiluun ja tyylien suunnitteluun

Voit käyttää MS Office 2013 Professional:ia yksinkertaisten tehtävien hoitamiseen, kuten esimerkiksi lyhyiden asiakirjojen laatimiseen, mutta myös laajempiin yrityksen sisäisiin projekteihin tai omissa työtehtävissäsi.

Intuitiivinen käyttö lisää tuottavuutta

Kaikkien Microsoft Office Professional 2013 -ohjelmiston sovellusten helppokäyttöinen rajapinnan vuoksi siirtyminen eri ohjelmien välillä on yksinkertaista. Työskentely Office 2013 Professional:llä tekee työnkulustasi erittäin mukavan vaikka käyttäisitkin kaikkia eri sovelluksia. Office Professional 2013 helpottaa työtä laajojen projektien parissa huomattavasti.

Microsoft Office Professional 2013:n uudet toiminnot 

 • Edeltäjäänsä verrattuna MS Office 2013 Professional panostaa muun muassa seuraaviin uusiin ja/tai parannettuihin toimintoihin:
 • Office 2013 Professional tukee sekä OpenDocument -tiedostomuotoja että Microsoftin omaa Open XML -muotoakin. Jotta sovellusten käyttäytyminen voitaisiin sovittaa sinun vaatimuksiisi, valinta siitä kumpaa tiedostomuotoa käytät, on jätetty omaksi tehtäväksesi. OpenOfficella luomasi tiedostojen tuonti ei esimerkiksi ole Office Professional 2013:lla minkäänlainen ongelma.
 • OneDrive:n tultua sisälletyksi Office 2013 Professional:n käyttöliittymään voit varastoida tiedostoja Microsoftin pilvipalvelun muistiin. Asiakirjojen jakaminen toisten henkilöiden kanssa hoituu Microsoft Office Professional 2013 -ohjelmistolla helpommin, samoin kuin datan arkistointikin.
 • Office Professional 2013 ei tue ainoastaan Adobe PDF -tiedostojen katselua, vaan myös niiden muokkausta. Sen avulla voit työstää PDF-tiedostoja huomattavasti helpommin ja käyttää tätä tiedostotyyppiä aivan kuten Word-asiakirjaa suoraan Microsoft Office Professional 2013:lla.
 • MS Office 2013 Professional -ohjelmistossa Outlookista on muodostunut työkalu, jolla voit näyttää sääennusteet kalenterissasi, tai esimerkiksi yhdistää sen sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebookiin.
 • Voit muokata MS Office 2013 Professional:illa käyttöliittymän toimimaan niin, että se toimii myös sormellasi ilman minkäänmoisia rajoituksia. Laitteiden, jotka ovat samanaikaisesti sekä kannettavia tietokoneita että tabletteja, ns. hybridilaitteiden kanssa tästä toiminnosta on paljon hyötyä.

Etsiessäsi erittäin tehokasta ja modernia tapaa suoriutua töistäsi nopeammin, on Microsoft Office Professional 2013 juurikin oikea valinta. Laaja Office Professional 2013 -ohjelmistopaketti kattaa niin yksityiskäyttäjän, kuin myös ammattikäyttäjänkin tarpeet, eikä unohda siinä sivussa soveltuvuuttaan avoimille vaihtoehdoille.

Microsoft Office 2013 Professional - System requirements

PlatformWindows
Required operating system

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, or Windows Server 2008 R2

Processor1 gigahertz (GHz) or faster x86-bit or x64-bit processor with SSE2
Memory1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Hard disk3.0 GB available disk space
GraphicsGraphics hardware acceleration requires a DirectX 10 graphics card
Sound cardN/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2013 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2013 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat