Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac

Microsoft Office Home and Student 2016 for Mac
104,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100024-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Office Home and Student 2016 for Mac antaa tukea kaikkiin arjen askareihin niin...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac"

Microsoft Office Home and Student 2016 for Mac antaa tukea kaikkiin arjen askareihin niin koulussa, opinnoissa, kotona kuin myös toimistossakin. Esitelmien valmistelu, kirjeiden laatiminen, kotitalouden kirjanpidon ja aikataulusuunnitelmien luominen onnistuu Office-paketilla aivan yhtä kuin ideoidenkin kerääminen. Moninaiset ohjelmat auttavat kaikkien hankkeidesi toimeenpanemisen kanssa. Office Home and Student 2016 for Mac soveltuu täydellisesti käytettäväksi OS X:llä ja sinulta ei näin ollen mene mikään sen eduista hukkaan.

Office Home & Student 2016 Mac -ohjelmiston sovellukset

Arjen rutiinien suorittamiseksi tarvitaan usein erinäisiä apuvälineitä. Ostaessasi Microsoft Office Home and Student 2016 for Mac -ohjelmistopaketin saat käyttöösi seuraavat sovellukset:

 • Word 2016 tekstinkäsittelyyn 
 • Excel 2016 taulukkolaskentaan
 • PowerPoint 2016 esitysten laadintaan
 • OneNote 2016 muistiinpanojen ylösottamiseen ja muokkaukseen

Tällä Microsoftin kattavalla toimisto-ohjelmistolla käytettävänäsi on soveltuvat ohjelmat lähestulkoon kaikkiin päivittäisiin arjen haasteisiin.

Käytä Macin etuja hyväksesi myös Office 2016 Home and Student for Mac -ohjelmistolla

Microsoft Office-pakettia käyttäessäsi sinun ei tarvitse luopua Mac-tietokoneesi hyvistä puolista. Voit käyttää monikosketustoimintoja navigoidaksesi asiakirjojen, taulukkolaskelmointitaulukoiden ja esitysten välillä. Ulkoasunsa vuoksi Office Home and Student 2016 for Mac:in ei tarvitse hävetä isäntänsä rinnalla lainkaan. Koska sovellus on optimoitu Retina-näytöille tekstit ja grafiikat näkyvät Macilläsi tarkempina kuin koskaan. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus varsinkin työskennellessäsi kokonäytöntilassa. Voit tallentaa asiakirjasi Office Home and Student 2016 for Mac:illä erityisissä Mac-formaateissa/tallennusmuodoissa. 

Microsoft Office Home and Student 2016 for Mac:n kohokohdat

 • Optimoidun valintanauhan avulla voit järjestää toiminnot vaistonvaraisesti käyttääksesi haluttuja komentoja nopeammin
 • Online-mallit auttavat sinua pääsemään nopeasti alkuun. Luo asiakirjasi muutamin klikkauksin niin kuin ammattilainen – jopa ilman etukäteistuntemusta
 • OneDrive-pilvipalvelu sallii sinun työskennellä sijainnistasi riippumatta ja tekee sinusta näin ollen joustavamman. Voit käsitellä, muokata ja julkaista asiakirjojasi mistä tahansa käsin
 • Voit nyt ensimmäistä kertaa käyttää hyväksesi digitaalista muistikirjaa, OneNotea, Macilläsi – ja laittaa ajatuksesi talteen ja jakaa ne muiden kanssa

Excel, Word ja PowerPoint sisältävät uusia toimintoja

Excelin toiminto ”Suositellut/ valmiit kaaviot” auttaa sinua valitsemaan sopivan kaavion tiedoillesi. Office 2016 Home and Student for Mac:in avulla saat nyt suuremmatkin tietomäärät työstettyä paljon nopeammin käyttämällä Pivot-taulukoiden osittajia, sillä tietojen tulkitseminen käy huomattavasti yksinkertaisemmin tunnistamalla säännönmukaisuudet ja samaa tietoa sisältävät solut. Parannettujen laskentakaavioiden luomisominaisuuksien avulla saat kaiken lisäksi muotoiltua yksilöidyt kaavat arviointeja ja tulkintoja varten.

Word ”Hyödynnä”-toimintoineen sallii sinun etsiä Bing:in välityksellä tietoja suoraan asiakirjasta käsin. Parannettu kommentointitoiminto helpottaa asiakirjojen työstöä työskennellessä yhdessä muiden kanssa; tämä näppärä ominaisuus tekee esimerkiksi esseiden ja muiden kirjallisten töiden oikoluvusta yksinkertaista. Uusi ”Luonnos”-välisivun avulla saat luonnosteluun tarvittavat elementit nopeasti käyttöösi, mikä tekee dokumenttien luomisesta entistäkin yksinkertaisempaa.

PowerPointin esittäjänäkymä auttaa sinua pitämään kokonaiskuvan selvänä itsellesi esityksen aikanakin: voit tehdä muistiinpanoja, jotka vain sinä pystyt näkemään tai näyttää itsellesi jo seuraavaksi vuorossa olevan diaan. Yleisösi pystyy näkemään aina vain esityksen kulloisenkin dian. Lisäämällä animaatioita ja ”Designvaihtoehdot”-valikon kautta tapahtuvasta muotoilun nopean muutosmahdollisuuden vuoksi saat luotua esityksistäsi entistäkin kiehtovampia.

Office:n kanssa saat työsi päätökseen niin koulussa, opinnoissa kuin myös työnarjessakin

Microsoft Office Home and Business 2016 for Mac -ohjelmiston avulla valmistelet asiakirjasi ja esityksesi laadukkaasti aivan kuten ammattilaisetkin. Voit näin ollen loistaa tuloksillasi koulun, opintojen tai ammatin arkeen liittyvien töiden osalta ja käyttää siten kaikkia Office 2016 Home and Business- ja Mac OS X:n hyötyjä hyväksesi tasapuolisesti.

Käyttöjärjestelmä Mac OS 10.15 - 10.13
Suoritin Intel-processor
Keskusmuist 4 Gt
Kiintolevytila 6 Gt
Näyttö 1280 x 800
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat