Microsoft Office 2016 Home and Student

104,95 € 169,95 € (38,25% säästö)

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100020-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Office 2016 Home and Student sopii täydellisesti yksityiskäyttäjille...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2016 Home and Student"

Microsoft Office 2016 Home and Student sopii täydellisesti yksityiskäyttäjille kotitietokoneella. Aivan sama kirjoitatko syntymäpäiväkutsuja, pidätkö kirjaa taloutesi tuloista ja menoista, valmisteletko esitelmää yliopistoa tai koulua varten, tai haluatko vain yksinkertaisesti merkitä ylös joitakin muistiinpanoja, Office 2016 Home and Student antaa sinulle tuen joka lähtöön. Toimisto-ohjelmisto tarjoaa sopivan ohjelman joka tarpeeseen.

Microsoft Office 2016 Home and Student sisältää seuraavat sovellukset:

 • Word 2016: Tekstin luomiseen, muokkaamiseen ja käsittelyyn
 • Excel 2016: Taulukoiden tekeminen ja graafinen esittäminen
 • PowerPoint 2016: Esitelmien laatiminen ja esitys
 • OneNote 2016: Muistiinpanojen kirjaaminen ja muokkaus

Ostamalla Microsoft Office Home and Student saat luetellut Office-ohjelmat  asetettavina sovelluksina. Näin ollen ne ovat aina käsiesi ulottuvilla ja käytettävissä rajattomasti tietokoneellasi. Sinulla on siten parhaat varustukset arjen, koulun ja opintojen askareisiin. Microsot tarjoaa jatkuvasti päivityksiä Office 2016 Home and Student -ohjelmistolle, mitkä eivät maksa sinulle yhtään mitään. Näin ohjelmistosi pysyy aina ajankohtaisena ja antaa sinulle taun mukavuudesta ja turvallisuudesta.

Optimoitu Windows 10 -käyttöjärjestelmälle

Microsoft Office 2016 Home and Student ja Windows 10 täydentävät toisiaan täydellisesti. Niiden design ja käyttötapa ovat hyvinkin samantapaiset, jotta ohjelmat voivat mukautua käyttöjärjestelmään saumattomasti. Kosketuskäyttöliittymän käyttö mahdollistaa helpon navigaation. Yhteys Windows Live -tiliin ja OneDrive:en takaa sen, että voit käyttää tiedostojasi kaikilta laitteiltasi mobiilisovellusten kautta. Näin voit muokata asiakirjojasi matkankin päällä, mutta voit myös jakaa esimerkiksi OneDrive:en tallentamasi lomakuvat ystäviesi ja sukulaistesi kanssa.

Tämä on uutta Office Home & Student 2016 -ohjelmistossa

 • Office Home & Student 2016 -ohjelmiston ”Tell Me” -hakuassistentin avulla löydät ohjelmien sisäiset toiminnot nopeammin. Kirjoita hakusana ja saat saman tien listauksen mahdollisista hakutuloksista
 • ”Insights”-toiminnon avulla voit etsiä lisä-/taustatietoja kuten esimerkiksi kuvia, taulukoita tai tietosanakirjan merkintöjä suoraan Office-sovelluksesta käsin ja lisätä ne saman tien asiakirjaasi. Yhteys Bing-hakukoneeseen takaa, että hakutulokset tulevat nopeasti näkyviin.
 • Työstä tiedostojasi ystäviesi kanssa samaan aikaan ja saa näin aikaan parempia tuloksia
 • Verkostoudu muiden käyttäjien kanssa OneDrive-pilven kautta. Voit julkaista ja muokata erinäisiä sisältöjä kavereittesi ja perheesi kanssa. Saat 5 Gt muistitilaa ja voit käyttää kuviasi ja tiedostojasi sitä kautta koska tahansa
 • Office Home & Student 2016 -ohjelmiston Office-sovellukset ovat kykeneviä oppimaan ja voivat analysoida työtapojasi niin, että ne auttavat sinua saamaan työaskareesi nopeammin valmiiksi
 • Pidä huolta silmistäsi/näkökyvystäsi ”Black Theme” -teeman uusilla työpöydän taustakuvilla. Tummine väreineen ne ovat huomattavasti mukavampia silmillesi ja voit työskennellä näytön äärellä pidempään ilman väsyneisyyden tunnetta.

Työskentele tehokkaammin Office 2016 Home and Student:illa

Office Home & Student 2016 sisältää muutamia toimintoja, jotka auttavat tekemään työstäsi tietokoneella helpompaa. Voit nyt avata, muokata ja tallentaa PDF-tiedostot helposti Wordillä. Ajattele luovasti ja upota vaikka nettivideoita suoraan Word-asiakirjaasi. Excelin lukuisat uudet mallit helpottavat taulukoiden laatimista. Älä turhaan murehdi tyylittelyn ja asettelujen perään, vaan keskity omiin tietoihisi/omaan dataasi. Excel pitää huolen muusta. Myös PowerPoint auttaa uusine malleineen, kohdennustoimintoineen ja muine tyylittelytyökaluineen esitelmäsi kokoonpanon kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Office 2016 Home and Student on ohjelmistopaketti, joka tukee sinua kaikissia työasioissasi.

Microsoft Office 2016 Home and Student on suunniteltu yksityiskäyttäjille, muun muassa koululaisille ja opiskelijoille. Se on hyvä perusta tullakseen toimeen koulun, yliopiston tai kotitalouden päivittäisten haasteiden kanssa. 

Microsoft Office 2016 Home and Student - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, or Windows Server 2008 R2. For the best experience, use the latest version of any operating system

Processor 1 gigahertz (GHz) or faster x86-bit or x64-bit processor with SSE2 instruction set
Memory 2 GB RAM
Hard disk 3.0 GB available disk space
Graphics Graphics hardware acceleration requires a DirectX 10 graphics card
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2016 Home and Student"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2016 Home and Student - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat