Microsoft Office 2013 Home and Student

57,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100015-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Office Home and Student 2013 -ohjelmistolla koululaisten, opiskelijoden ja yksityistalousten...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2013 Home and Student"

Office Home and Student 2013 -ohjelmistolla koululaisten, opiskelijoden ja yksityistalousten toimistotyöt järjestäytyvät täydellisesti. Microsoft Office Home & Student 2013 -ohjelmiston avulla saavutat parempia tuloksia koulussa, opiskeluissasi ja kotonakin. Säväytä erinomaisilla esitelmillä, käytä hyväksesi Wordin tai Excelin moninaisia malleja ja laadi näin ollen upeita omatekoisia asiakirjoja. Tee Office Home & Student 2013:lla muistiinpanoja Wordiin tai kirjoita tekstejä helppoakin helpommin, luo vaikuttavia esityksiä PowerPointilla ja siirrä monimutkaistakin dataa taulukoihin ja luetteloihin.

Word-, Excel-, PowerPoint- ja OneNote-sovelluksia on muokattu Microsoft Office Home & Student 2013 -ohjelmistossa optisesti. Tämän kauneustoimenpiteen myötä laadituista asiakirjojoista tulee selkeitä ja luontevasti jaoteltuja. Tekstiä ja taulukoita sisältäviä asiakirjoja on helpompi lukea ja muokata näytöllä. Niin Officen kanssa aloitteleva kuin myös Office-ammattilainenkin voi aloittaa työskentelyn Office Home and Student 2013:illa heti ja jouduttaa siten myös omaa työtänsäkin. 

Painavimmat syyt päätökselle ostaa Office 2013 Home and Student:

 • Pilviratkaisu: laadi asiakirjoja pöytätietokoneellasi ja työstä niitä myöhemmin paikasta riippumatta
 • Yksilöllisyys: yksittäisten toimintojen ja työkalujen nopea käytettävyys ja muokattavuus tekee ohjelmistosta erittäin käyttäjäystävällisen
 • Reaaliaikainen asettelu: Word- ja PowerPoint-ohjelmissa olevat tekstit asetellaan saman tien kuvia, videoita, muotoja tai muita vastaavie graafisia elementtejä siirtäessä.
 • PDF-takaisinmuunto: PDF-tiedostojen sisällön saa muokattua suoraan Word-asiakirjassa.
 • Flash Fill -pikatäydennys: Excel havaitsee yksilöllisen kaavan tiedoista, jotka eivät sisällä funktioita tai makroja, ja täyttää tiedot esimerkin perusteella kätevästi.
 • Popup-ponnahdusikkunat: saat kaikki oleelliset tiedot ponnahdusikkunoiden kautta näkymää sulkematta 

Pilvilaskenta

Office Home and Student 2013 -ohjelmisto on optimoitu Windows 7 -käyttöjärjestelmää varten ja suunniteltu siihen, että työ erinäisillä päätteillä käy saumattomasti. Pilvitoimintojen avulla pääset tietoihisi kätevästi käsiksi vaikka et sitten olisikaan fyysisesti tietokoneesi äärellä. Näin voit hoitaa toimistoasiasi Microsoft Office Home & Student 2013 -ohjelmistolla myös matkan päältä, bussissa junassa tai jopa kahvilasta käsin.

Helppokäyttöisyys

Office Home and Student 2013 on kehitelty sitä varten, että vuorovaikutus erilaisimpien päätteiden välillä toimisi mahdollisimman parhaalla tavalla. Excel, Word ja PowerPoint-sovelluksia voi käyttää myös pienikokoisilla, kosketuskäyttöisillä tableteilla ja ultrabooks-tietokoneilla kuin myös tehokkailla All-in-One -järjestelmillä teräväpiirtoisine HD-näyttöineen. Uuden Office 2013 Home and Student -ohjelmiston mukana tulleen Wordin lukutilan myötä voit myös lukea asiakirjojasi miltä näytöltä tahansa entistäkin helpommin.

Vaistonvarainen käyttö

Minimalistisen tyylittelynsä ja järjestetyn, modernin käyttöliittymänsä vuoksi Office Home & Student 2013 suuntautuu yhä vahvemmin helppokäyttöisempään ohjaukseen kosketus- ja kirjoitustyökalutoiminnoin. Office 2013 Home and Student -ohjelmistopaketin intuitiivista käyttöä tukee niin sen värimaailma kuin myös animaatiot. Nopea ja monimuotoinen yksittäisten työkalujen / toimintojen muokkausmahdollisuus puhuu myös ohjelmiston käyttäjäystävällisyyden puolesta. Office Home & Student 2013 tarjoaa helppokäyttöisellä käyttöliittymällään ja pilvitoiminnoillaan täydellisen perustan työarkeesi niin kotona kuin myös matkan päälläkin.

Huomioithan, että Outlook, Publisher ja Access -ohjelmat eivät sisälly Office Home and Student 2013 -ohjelmistoversioon.

Microsoft Office 2013 Home and Student - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, or Windows Server 2008 R2

Processor 1 gigahertz (GHz) or faster x86-bit or x64-bit processor with SSE2
Memory 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Hard disk 3.0 GB available disk space
Graphics 1024 x 768 screen resolution
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2013 Home and Student"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2013 Home and Student - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat