Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac

Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac
199,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100025-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Tekstien kirjoittaminen, esitelmien luominen, taulukoiden laatiminen, sähköpostitilien hallinta...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac"

Tekstien kirjoittaminen, esitelmien luominen, taulukoiden laatiminen, sähköpostitilien hallinta ja muistiinpanojen merkinnät - tämän kaiken saat onnistumaan ongelmitta Microsoft Office Home and Business 2016 for Mac -ohjelmistolla. Käytä hyväksesi Office-paketin kaikki hyödyt yhdistämällä ne kaikkien niiden innovatiivisten ominaisuksien kanssa, jotka löytyvät vain Mac-tietokoneista. Office Mac 2016 Home and Business 2016 sopii erityisesti haastaviin yksityiskäyttäjän tarpeisiin kuin myös pienyrityksille. Paketti sisältää suositut Office-ohjelmat Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja nyt ensimmäistä kertaa myös OneNote:n. Office Home & Business 2016 for Mac -ohjelmisto on sovitettu nimenomaan Mac-tietokoneiden ainutlaatuiset toiminnot huomioon ottaen.

Microsoft Office Home and Business 2016 Mac -ohjelmiston kohokohdat:

  • Tuhannet, ammattimaisesti laaditut Online-mallit auttavat sinua pääsemään helposti alkuun Office Home & Business 2016 for Mac -ohjelmiston kanssa
  • Tekstit ja grafiikat on optimoitu Retina-näytöille ja näkyvät Macilläsi tarkempina kuin koskaan ennen
  • Macin käyttäjille tutut monikosketustoiminnot helpottavat navigaatiota ja selausta asiakirjojen, laskelmointitaulukoiden ja esitelmien välillä
  • Toimintojen sijoittaminen uuteen valintanauhaan vaistojen mukaisesti auttaa sinua käyttämään kaikkia haluttuja komentoja Office Mac Home and Business 2016 -ohjelmistolla nopeasti

Outlook ei sovellu ainoastaan sähköpostien hallintaan 

Outlookin avulla hallitset kätevästi sähköpostejasi, yhteyshenkilöitäsi, aikataulujasi ja tehtäviäsi. Koska Microsoft Office Home and Business 2016 Mac käyttää push-syötteitä postilaatikkosi pysyy aina ajankohtaisena. Voit siirtää vanhemmat sähköpostiviestit verkkoarkistoon ja pitää postilaatikossasi näin ollen enemmän tilaa. Voit luoda rinnakkaisia kalentereja ja järjestää tapaamisesi sujuvammin.

Wordin, Excelin ja PowerPointin uudet ominaisuudet

Wordissä olevan uuden ”Rakenne”-välilehden avulla voit käyttää luonnosteluun tarvittavia eri elementtejä ja valmistella siten ammattimaisen asiakirjan muutamissa sekunneissa. Parannetun syöttötavan ja tekstien kommentointimahdollisuuden vuoksi voit työskennellä Office Mac Home & Business 2016 -ohjelmistolla yhä yksinkertaisemmin - mutta myös muiden kanssa yhtä aikaa. Tiedot-ruudun avulla voit etsiä asiayhteyteen sopivia tietoja verkosta sillä aikaa kuin työskentelet tekstin parissa.

Excelissä saat apua toiminnolta ”Suositellut kaaviot” löytääksesi sopivimman kaavion kuvaamaan tietojasi. Pivot-taulukon osittajat pystyvät tunnistamaan suuristakin tietomääristä/suuresta datamäärästäkin hahmoja/piirteitä ja helpottavat siten tietojen arviointia ja käsittelyä. Parannetun funktioiden luojan/generaattorin avulla luot Office Home and Business 2016 Mac -ohjelmiston avulla erityisiä funktioita arviointiin käden käänteessä.

Käytä Office Mac Home and Business 2016 -ohjelmiston parannettua esittäjänäkymää PowerPointissa pitääksesi langat esityksenkin aikana käsissäsi. Tee muistiinpanoja, ajasta herätyskello, tai tarkkaile seuraavaa diaa jo esikatselun kautta. Kuuntelijasi näkevät sitä vastoin ainoastaan esitynäkymäsi projektion/esityksen. Voit liittää Microsoft Office Home and Business 2016 Mac -ohjelmistolla esitykseesi animaatioita, tai muuttaa tyyliä Perustyylinäkymästä vain yhdellä klikkauksella.

Office Home & Business 2016 for Mac - nyt myös OneNote:n kanssa

Office Mac Home and Business 2016 -ohjelmisto sisältää ensimmäistä kertaa nyt myös digitaalisen OneNote-muistiinpanolehtiön Maceillekin. Näin pidät kaikki muistiinpanosi yhdellä silmäyksellä käsilläsi, liität tekstien lisäksi myös kuvia, linkkejä tai muita elementtejä, tai järjestä tallenteesi kategorioihin.

Pysy verkostoituneene pilvipalvelun avulla

Työmaailmamme käy yhä mobiilimmaksi ja nykyään yhä harvemmalla on vain yksi kiinteä työpiste, missä kaikki kollegat tulevat saman katon alle. OneDrive-pilvipalvelun ja Microsoft Office Home and Business 2016 for Mac -ohjelmiston avulla luot joustavan työympäristön, missä asiakirjasi ovat käsiteltävissäsi kaikkialta, voit jakaa niitä tai työstää niitä yhdessä työkollegojesi kanssa. Voit käyttää dokumenttejasi Office Home & Business 2016 for Mac -ohjelmiston avulla myös iPhonellasi tai iPadilläsikin.

Käyttöjärjestelmä Mac OS 10.15 - 10.13
Suoritin Intel-processor
Keskusmuist 4 Gt
Kiintolevytila 6 Gt
Näyttö 1280 x 800
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat