Microsoft Office 2013 Home and Business

60,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100016-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Office Home and Business 2013 -ohjelmistolla suoriudut monenlaisista toimistoarjen...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2013 Home and Business"

Microsoft Office Home and Business 2013 -ohjelmistolla suoriudut monenlaisista toimistoarjen vaateista. Office-sovellusten kuten Wordin, Excelin, PowerPointin, Outlookin ja OneNoten uusien ja mukavien toimintojen avulla Office Home and Business 2013 -paketti tukee työtäsi tehokkaasti ja antaa sille lisäjoustavuutta. Jo lyhyen ajan sisällä luot niin esitelmiä kuin myös vetäviä suoramarkkinointiviestejä ja liikekirjeitä ammattilaisen elkein. Saat työstettyä suuret datamäärätkin leikiten ja havainnollistettua ne grafiikoilla.

Kaikki Office 2013 Home and Business -sovellukset on tarkistettu ja työstetty uudelleen. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook saivat nykyaikaisen ja miellyttävän julkisivun/pinnan päällensä, joka on mukautettu tämänhetkisten Windows-versioiden mukaiseksi. Helppokäyttöisen käyttöliittymänsä ansiosta tärkeimmät työkalut ovat käytettävissäsi suoraan nappia painamalla. Sen lisäksi Microsoft on lisännyt ohjelmiinsa uusia toimintoja. 

Office Home & Business 2013:n uudet toiminnot

 • Luo, muokkaa ja avaa PDF-tiedostot yksinkertaisesti Word 2013:lla. Et tarvitse mitään muita ohjelmia enää.
 • Selaa asiakirjojasi kosketusnäytöille sovitetussa lukutilassa yhdellä ainoalla sipauksella.
 • Voit upottaa nettivideoita, esimerkiksi YouTube:sta, Word-dokumenttiisi 
 • Excel 2013:n pikatäydennystoiminto täyttää alueen valitsemillasi tiedoilla automaattisesti
 • Pika-analyysi-toiminnon avulla analysoit tiedot yksinkertaisesti ja nopeasti, ja voit täydentää niitä lisätiedoilla automaattisesti
 • Käytä laajennettuja malleja esittääksesi tuloksesi miellyttävämmin grafiikoin
 • Voit näyttää PowerPoint 2013:lla esitystilassa kahta eri näkymää; näin voit pitää esitelmöijän näytöllä myös muistiinpanojakin
 • Vaihda diaa/kalvoa taulutietokoneella tai tabletilla yhdellä sormenhipaisulla
 • Käytä uusia muotoiluvälineitä ja ota kaikki hyöty irti piirtotilan älykkäistä apuviivoista.
 • Yhdistä Outlook 2013 -sovellus Microsoft-sähköpostitilisi kanssa ja hae sähköpostisi, yhteyshenkilöittesi yhteystiedot ja sovitut tapaamisesi (aikataulusi) kaikkialta näkyviin.

Uusi design ja optimointi kosketustoimintoja varten

Microsoft Office Home and Business 2013 on optimoitu Windows 8:lle. Siitä tutut tapahtumaruudutkin on omaksuttu. Tyylitystä on mukautettu ja se vaikuttaa selkeältä. Kosketusnäyttölaitteita varten suoritettujen parannustensa vuoksi sormella tapahtuvaa tiedonsyöttöä yksinkertaistettiin erillisessä tilassa. Suuremman kosketuspinnan ja parannetun virtuaalisen näppäimistön johdosta Office-sovellusten käyttö tabletillasi on entistäkin helpompaa.

Helppo navigoida

Intuiivisen ja selkeiden valikot luotsaavat navigoimaan nopeammin ja ongelmitta Microsoft Office Home and Business 2013 -ohjelmiston ohjelmien välillä. Kaikkien Office Home & Business 2013 -paketin yksittäisten sovellusten käyttöliittymä on jäsennelty. Valintanauha on oletusasetusten mukaisesti pienennetty näkymättömiin, ja ilmaantuu näkyviin ainoastaan sitä tarvitessasi. Tutut välilehtikategoriat ”Tiedosto”, ”Muokkaa”, ”Näkymä” jne. ovat näkyvillä kapealla listalla ikkunan yläreunassa. Niiden koko sisältö tulee näkyviin vasta sitten kun näin haluat.

Työskentele kaikkialta käsin 

Hoida päivittäiset tehtäväsi ja toimistotyösi verkon kautta yhä tehokkaammin. Microsoft OneDrive -sovelluksen sisältäminen tukee asiakirjojesi synkronoitumistasi erinäisillä päätelaitteilla. Tämän vuoksi voit työskennellä joustavasti. Asiakirjojesi ja tiedostosi käyttöä ei ole ainoastaan helpotettu, vaan myös jakoa ystävien ja työkavereiden kesken. Maksuttomien Office Web Apps - verkkosovellusten avulla voit käyttää ja muokata asiakirjojasi myös online-tilassa. Työpisteesi on aina siellä, missä sitä tarvitsetkin.

Office Home and Business 2013 -ohjelmisto tarjoaa uusine toimintoineen ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällään täydellisen perustan työhön tietokoneella. Office-paketti soveltuu niin yksittäisten henkilöiden kuin myös yritystenkin käyttöön.

Microsoft Office 2013 Home and Business - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, or Windows Server 2008 R2

Processor 1 gigahertz (GHz) or faster x86-bit or x64-bit processor with SSE2
Memory 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Hard disk 3.0 GB available disk space
Graphics Graphics hardware acceleration requires a DirectX 10 graphics card
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2013 Home and Business"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2013 Home and Business - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat