Microsoft Office 2019 Professional

Microsoft Office 2019 Professional
234,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100484-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Office 2019 Professional: Koe tuottavuuden uusi ulottuvuus Nosta tuottavuutta Office 2019...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2019 Professional"

Office 2019 Professional: Koe tuottavuuden uusi ulottuvuus

Nosta tuottavuutta Office 2019 Professionalin avulla

Kirjoita dokumentteja, budjetoi, luo esityksiä, tee muistilappuja ja lähetä sähköpostia työtovereillesi: Office 2019 Professional tarjoaa käyttöön kaikki tärkeät sovellukset, joiden avulla jokainen tehtävät sekä kotona että toimistossa hoituu helposti. Myös ohjelmistopaketin 2019-versio on jaettu eri sovelluksiin. Office 2019 Professional ei edellytä liittämistä pilvipalveluun samaan tapaan kuin Office 365. Sen sijaan paketti toimii myös täysin offline-tilassa. Internetyhteys vaaditaan vain, jotta suojaus- ja toiminnallisuuspäivityksiä voidaan ladata ajoittain. Siksi tämä ohjelmistopaketti sopii myös käyttäjille, jotka eivät tällä hetkellä ole valmiita käyttämään pilvipalvelua tai eivät sellaista saa käyttää.

Vuoden 2019 Microsoft Word esittäytyy uudessa asussa ja tarjoaa käyttäjälle esimerkiksi entistä paremman kynä- ja puhesyötteiden tunnistuksen. Tekstiä ei enää välttämättä tarvitse syöttää näppäimistöllä. Surface-laitteilla Wordissa voi kirjoittaa luontevasti Microsoft Pencilillä ja muilla kynillä, ja kirjoitus muunnetaan automaattisesti koneen ymmärtämään muotoon. Myös puhesyöttöä on parannettu Cortana-avustajan käytöstä saatujen tietojen avulla. Käyttäjällä on paljon uusia mahdollisuuksia ja tapoja käyttää Microsoft Wordia sekä hyödyntää luovuuttaan. Word pystyy tietenkin käsittelemään myös muita kuin omaa DOCX-tiedostomuotoaan.

Taloustietojen, tietueiden, menojen, tuotenimien ja muiden tietojen käsittely taulukoissa onnistuu myös Office 2019 ‑paketissa Excelin avulla. Tuoreessa Excel-versiossa on uusia toimintoja ja kaavioita, joiden ansiosta tietojen käsittelyyn Excelin sisällä on paljon aiempaa enemmän mahdollisuuksia. Tämä on erityisesti yrityksiä hyödyttävä uudistus, koska tietoja voi nyt muokata ja hallita visuaalisemmin. Myös PowerPointia on laajennettu siten, että käyttäjät voivat liittää esityksiin zoomauksia sekä luoda vääristystehosteita kokonaisiin dioihin ja säätää diojen sijaintia. Näiden ansiosta käyttäjä voi tehdä tyylikkäämpiä interaktiivisia esityksiä, jotka tarjoavat enemmän kuin tyypillisiltä PowerPoint-esityksiltä on tähän asti totuttu odottamaan.

Outlook kuuluu edelleen Office 2019 Professionalin ydinsovelluksiin. Ohjelmistossa ei ainoastaan hallinnoida kaikkia käyttäjän sähköpostiosoitteita, vaan se tarjoaa aiempaan tapaan yleiskatsauksen käyttäjän kaikkiin yhteystietoihin sekä päivyrin.  Jokaiseen yhteystietoon voidaan liittää sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, verkkosivustoja ja muita olennaisia tietoja. Älypuhelimen Outlook-synkronoinnin ansiosta nämä tiedot ovat aina käyttäjän ulottuvilla, vaikka hänellä ei olisikaan tietokonetta mukanaan. Seuraava ominaisuus on erityisesti yritysten mieleen: Exchange-palvelimen kautta kaikkien työntekijöiden yhteystiedot ja kalenterimerkinnät voidaan pitää ajan tasalla. Siten tällä Office-paketilla eivät hoidu ainoastaan tyypilliset toimistotyöt, vaan se on myös hallinnollinen työkalu.

Lisäksi Microsoft on tunnistanut, mihin suuntaan käyttäjien tarpeet kehittyvät, ja tarjoaa tuen 4K-videoiden kaltaisille uusille teknologioille, jotta niitä voidaan hyödyntää PowerPoint-esityksissä. Wordissa voi nyt käyttää vapaasti skaalautuvia SVG-tiedostoja, jotka säästävät tallennustilaa ja ovat jokapäiväisessä käytössä paljon muita muotoja joustavampia. Windowsin lisäksi Office 2019:n Professional-versio on saatavana macOS:n uuteen versioon sekä palvelinversiona myös Windows Server 2016:een. Microsoft on myös parantanut kaikkien sovellusten turvallisuutta, käytettävyyttä sekä hallittavuutta. Tämän kehitystyön tuloksena käyttäjä saa laajan sovelluspaketin, josta löytyvät kaikki ammattikäyttäjälle välttämättömät sovellukset.

Microsoft on optimoinut Office 2019 Professionalin hyödyntämään Windows 10:n tarjoamat mahdollisuudet. Tämän vuoksi ohjelmistopaketin sovelluksia ei voi käyttää laitteissa, joissa on vanhempi Windows-versio. Käyttö edellyttää, että laitteessa on jokin Windows 10 versio. Office 2019 ‑paketista ei ole olemassa versioita, jotka olisivat yhteensopivia vanhempien Windows-versioiden kanssa. 

Käyttöjärjestelmä: Windows 10
Keskusmuisti: vähintään 2 Gt RAM
Kiintolevy: vähintään 3 Gt vapaata tallennustilaa
Näyttö: tarkkuus vähintään 1 024 * 768 pikseliä
Näytönohjain: DirectX 10 ‑tuki vaaditaan grafiikan laitteistokiihdytystä varten
Selain: Internet Explorerin, Chromen, Firefoxin, Microsoft Edgen tai Safarin uusin versio
.NET-versio: 3.5 tai uudempi

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2019 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2019 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat