Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac

Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac
119,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100515-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Office 2019 Home and Student for Mac tarjoaa yksityiskäyttäjälle kaiken, mitä hän useimpiin...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac"

Office 2019 Home and Student for Mac tarjoaa yksityiskäyttäjälle kaiken, mitä hän useimpiin kirjoitustöihinsä tarvitsee. Office-paketti on ollut oikeutetusti jo vuosien ajan yksi tunnetuimmista ohjelmistopaketeista. 2019-versio sisältää hyväksi todettuja toimintoja ja laajentaa suosittuja ohjelmia muutamilla uusilla moderneilla ominaisuuksilla. Office 2019 Home and Student for Mac -paketin ostettuasi voit käyttää Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmia rajoituksitta tietyllä laitteella. Kyse on opiskelijoille ja perheille suunnatuista ohjelmaversioista. Sen mukaisesti ohjelmien toiminnot on suunnattu yksityiskäyttöön kotitietokoneella.

Vakio-ohjelmat arkeen ja yliopistoon

Office 2019 Home and Student for Mac -paketin ostaja pääsee hyödyntämään lukuisia tarkoin harkittuja teknologioita. Esimerkiksi Word-tekstinkäsittelyohjelma sisältää erittäin kehittyneen oikeinkirjoituksen tarkistuksen, joka tarvittaessa ehdottaa myös tyylillisiä parannuksia. Yli 40 kategoriaan jaettujen Word-mallien avulla säästyy aikaa vakiokirjoitustehtävissä. Luonnollisesti Office-paketti sisältää myös tunnetun Excel-taulukkolaskentasovelluksen. Se tunnistaa käyttäjän työskentelytavat ja järjestää tiedot tehokkaasti. Tehokkaiden kaavojen avulla onnistuvat lukuisat eri laskutoimitukset. Monipuoliset kaaviot auttavat muodostamaan tietojen pohjalta ennusteita ja trendejä. Ohjelmistopaketti sisältää myös PowerPoint-ohjelmiston, jolla syntyvät vaikuttavat esitykset. Eloisien animaatioiden ja siirtymien sekä 3D-mallien integroinnin ansiosta sillä onnistuvat esitykset, jotka herättävät yleisön huomion ja kiinnostuksen. Esitelmien pitäjälle kätevä toiminto ovat puhujan muistiinpanot, jotka näkee vain hän itse.

Vielä käyttäjäystävällisempi ja tehokkaampi

Viimeksi mainittu piilottaa näytöltä kaiken muun varsinaista tekstitiedostoa lukuun ottamatta. Se helpottaa keskittymistä. Syksyllä 2018 ilmestyneessä Office-versiossa on muutamia uutuuksia edelliseen versioon eli Office 2016 -pakettiin verrattuna. Muun muassa kynäsyötettä on parannettu kaikissa Office-sovelluksissa. Piirustuskynäsyötettä käytettäessä huomioidaan nyt myös kallistus ja painamiseen käytetty voima. Kansainvälistä viestintää ja tieteellisiä tekstejä varten paketissa on integroitu käännösohjelma. Lisäksi 2019-version Excel sisältää entistä paremman data-analyysitoiminnon. Sen yhteydessä esiintyy uudenlaisia kaavoja ja kaavioita. PowerPointissa on käytettävissä entistä enemmän animaatioita sekä muodonmuutos- ja zoomaustoiminnot siirtymiä varten. Lisäksi esityksiin voidaan lisätä SVG-tiedostoja ja 3D-malleja, ja niitä voidaan viedä 4K-tarkkuutta käyttävinä videoina.

Osta Office 2019 Home and Student nyt helposti

Meiltä voit ostaa tämän tunnetun toimisto-ohjelmiston helposti. Tämä versio on suunnattu käyttäjille, jotka eivät tarvitse pilvitoimintoja. Täältä sen saa ladattua nopeasti ja ilman alkuperäisten ohjelmien pitkiä toimitusaikoja. Sopivan lisenssiavaimen lisäksi Lizengo auttaa myös asennuksessa. Macintoshin käyttäjät saavat siten räätälöidyn version ympäri maailmaa tunnetusta toimisto-ohjelmistosta. Sillä laaditut asiakirjat soveltuvat erittäin hyvin kansainväliseen tiedostojenvaihtoon, koska tiedostomuodot ovat käytössä kaikkialla maailmassa. Kotisi Mac-koneessa ja iPadissa Office 2019 Home and Student for Mac tekee monipuolisilla toiminnoillaan vaikutuksen kaikkien sukupolvien edustajiin.

Suoritin: Intel-suoritin

Keskusmuisti: 4 Gt

Kiintolevytila: 10 Gt käytettävissä, HFS+-formaatti (tai macOS Extended tai APFS)

Näyttö: Tarkkuus vähintään 1280 x 800

Käyttöjärjestelmä: Office 2019 tukee aina kolmea uusinta macOS-versiota, siis aina uusinta ja kahta edellistä. Tällä hetkellä (lokakuussa 2019) ne ovat MacOS 10.15 sekä MacOS 10.14 ja 10.13.

Selain: Internet Explorerin, Safarin, Chromen tai Firefox päivitetty versio

Outlookia varten: Mikrofoni puheentunnistusta varten

Äänentoistolaite lukutoimintoa varten

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat