Microsoft Office 2010 Professional Plus

Microsoft Office 2010 Professional Plus
52,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100361-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Office 2010 Professional Plus − tuotekuvaus Hankkiessaan Microsoft Office 2010...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2010 Professional Plus"

Microsoft Office 2010 Professional Plus − tuotekuvaus
Hankkiessaan Microsoft Office 2010 Professional Plus -tuoteavaimen käyttäjä saa mahdollisuuden käyttää Microsoftin laajinta toimistoille suunnattua ohjelmistopakettia. Word-tekstinkäsittelyohjelman, Excel-taulukkolaskentaohjelman, PowerPointin, Outlookin, OneNoten, Publisherin ja Access-tietokantaohjelmiston lisäksi ohjelmistopaketti sisältää kolme muuta sovellusta, jotka on optimoitu käytettäväksi pienissä ja suurissa yrityksissä. Ne ovat InfoPath 2010, SharePoint Workspace 2010 ja Lync 2010.

Ohjelmistokomponentteja yhteistyön helpottamiseksi ammatillisissa käyttöympäristöissä
Microsoft Office 2010 Professional Plus -ohjelman lataus tuo ammattikäyttöön lukuisia etuja. Tämä perustuu ennen kaikkea version ainutlaatuisiin InfoPath-, SharePoint Workspace- ja Lync-ohjelmistopaketteihin. Käyttämällä InfoPath-ohjelmaa käyttäjät voivat nyt luoda XML-pohjaisia lomakkeita ja jakaa niitä verkon välityksellä, mikä virtaviivaistaa tietojen keruuta ja tallentamista suurissakin organisaatioissa. Kiitos SharePoint Workspace 2010 ohjelman, hankeyhteistyö, tehtävien koordinointi sekä asiakirjojen ja sisältöjen keskitetty hallinta sujuvat nyt kätevästi valmiilla sisällönhallintajärjestelmällä. Täydennyksenä tarjolla on Microsoft Office 2010 Professional Plus -lataustoimintoon liittyvä ohjelmistopaketti, johon kuuluu viestintä- ja VoIP-ohjelmisto Lync, jolla voidaan järjestää jopa videoneuvotteluja ilman suurempia ponnistuksia.

Verkkosovellukset ja 64-bittinen tuki
Verrattuna edelliseen versioon Seattlessa toimiva ohjelmistokehittäjä tuo markkinoille Microsoft Office 2010 Professional Plus -ohjelmiston 32-bittisen version lisäksi ensimmäistä kertaa nyt myös 64-bittisen version. Näin käyttäjät, joilla on 64-bittinen käyttöjärjestelmä, höytyvät muun muassa parannetusta suorituskyvystä sekä tehokkaasta työmuistin käytöstä. Varsinkin useiden gigatavujen kokoisia Excel-taulukoita ja tietokantoja, jotka ovat yleisiä yrityksissä, voidaan siten käsitellä huomattavasti nopeammin. Toinen uusi ominaisuus koostuu Office 2010 -verkkosovelluksista, jonka avulla on mahdollista työstää Word- ja Excel-tiedostoja suoraan selaimessa sen sijaan, että niitä tarvitsisi tallentaa ensin Windows Live -palvelulla, kuten aiemmin.

Selkeämpi navigointi ja yksityiskohtaisia parannuksia
Microsoft on pitänyt tärkeänä myös Office 2010 Professional Plus -ohjelmiston kohdalla kauttaaltaan yhtäläistä toiminnallisuutta, jotta työprosessit voidaan suorittaa intuitiivisesti. Tämä perustuu toisaalta helposti ymmärrettävään laattanäkymään ja toisaalta selvennettyyn tiedostovalikkoon, josta käytetään myös nimitystä Backstage (takahuone). Erityisen kätevä käytössä on luettelonäkymä, joka sisältää viimeksi muokatut asiakirjat sekä informatiivisen esikatselun. Myös yksityiskohtien suhteen Microsoft Office 2010 Professional Plus -ohjelmistokomponentit ovat huomattavasti aikaisempaa mukavampia. Tekstien muotoasetusten live-esikatselun ohella tämä koskee myös yksinkertaistettua »kopiointi- & tuontitoimintoa«, jonka avulla käyttäjät voivat nyt lisätä sisältöjä valitsematta muotoasetuksia tai käyttämällä olemassa olevia muotoasetuksia. Yrityksille erityisen mielenkiintoisia ovat lisäksi PowerPoint-esitysohjelmiston laajennetut toiminnot. Ohjelmisto sisältää nyt kattavat mahdollisuudet videoiden ja äänen muokkaamiseen. Sen avulla esitykset voidaan nyt varustaa ammattilaistason grafiikoilla ja animaatioilla ja lopulta tallentaa videoesityksinä.

Microsoft Office 2010 Professional Plus -ohjelmiston osat

 • Word 2010: ammattilaistason tekstitiedostojen luonti ja muokkaus kattavilla asetustoiminnoilla.
 • Excel 2010: yleisin ohjelmistoratkaisu tiedonhallintaan ja taulukkolaskentaan.
 • PowerPoint 2010: tärkeä esitystyökalu laadukkaiden, laajoilla multimediaominaisuuksilla varustettujen esitysten luomiseen.
 • OneNote 2010: vihdoinkin kirjoituspöydälle järjestystä tuova virtuaalinen muistilehtiö ideoiden, osoitteiden ja tapaamisten muistiin merkitsemistä varten.
 • Outlook 2010: lisää tuottavuutta sähköpostitilien, kalentereiden, yhteystietojen ja tapaamisten yhteenvedon muodossa.
 • Publisher 2010: ammatillisten painotuotteiden, mainosmateriaalin ja muiden asiakirjojen luonti samalla ohjelmalla.
 • Access 2010: tehokkaiden tietokantojen luonti ja hallinta yksityisissä ja liiketoimintaympäristöissä.
 • InfoPath 2010: XML-pohjaisten lomakkeiden suunnittelu ja luonti tietojen keräämistä ja tallentamista varten.
 • SharePoint 2010: verkkosovellus projektien työstämiseen yhdessä työtovereiden kanssa ja dokumenttien hallintaan.
 • Lync 2010: ammattilaistason ohjelmisto IP-puheluiden ja videoneuvottelujen toteuttamiseen.

Huomautus: Skype for Business -tilaus ei sisälly tähän pakettiin.

Plattform Windows
Supported operating systems Windows XP (SP3), Windows Server 2003 (SP2), Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2012, Windows 10
Prozessor 1 GHz CPU
RAM 512 MB RAM
Hard Drive 3.5 GB
Graphics Card k.A.
Sound Card k.A.
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2010 Professional Plus"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat