Microsoft Office 2013 Standard

Microsoft Office 2013 Standard
63,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100014-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
MS Office Standard 2013 -ohjelmistolisenssi sisältää kuusi eri ohjelmaa: Word, Excel, Outlook,...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2013 Standard"

MS Office Standard 2013 -ohjelmistolisenssi sisältää kuusi eri ohjelmaa: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher ja OneNote. Word:illä esimerkiksi saat hoidettua kaikki arjen "paperihommat", tai käytä työkalua hyväksesi väitöskirjan valmisteluun. Outlook-sovelluksella pidät kaikki sähköpostitiliesi tapahtumat ojossa yhdellä silmäyksellä aivan kuten laajemmatkin tietokannat yhteyshenkilöistäsi - joko hiirellä ja näppäimistöllä, tai uuden kosketusnäytön kautta sormillasi.

Office 2013 Standard on ohjelmakokoelma, joka tekee tavallisesta tietokoneesta täysvaltaisen toimiston. Word-asiakirjojenkin vieminen Excel:iin on niin yksinkertaista, että voit käyttää sovelluksia yhtäaikaa ja ilman, että sinun täytyisi muunnella tiedostojen tyyppejä suuntaan tai toiseen. Microsoft Office Standard 2013:n alhaiset järjestelmävaatimukset takaavat myös sen, että ohjelmistopaketti soveltuu mitä mainioimmin myös vanhemmille laitteistoille, jotka vain odottavat uutta käyttötarkoitusta!

OneNote: pidä muistiinpanot yksinkertaisesti tallessa

Microsoft Office Standard 2013 sisältää myös OneNote-sovelluksen; tätä työkalua voit käyttää kosketusnäyttöjen kanssa myös sormillasi tai kosketusnäytöille tarkoitetulla kynällä. Tee muistiinpanosi suoraan näytöllä ja kirjoita ajatuksesi muistiin, mikä olisi hankalampaa näppäimistöllä. Voit valmistella näin tehdyt muistiinpanot myöhempää lopullista käyttötarvetta varten PowerPoint:issa, Word:issa, Excel:issä jne. OneNote synkronoituuu automaattisesti niillä laitteilla, joilla olet sisäänkirjaantunut Microsoft-tiliisi.

OneDrive-synkronointi: voit tallentaa tiedostot kustakin MS Office Standard 2013:n ohjelmasta suoraan OneDrive-pilvipalveluun. 

Voin näin ollen työstää dataasi kaikkialta käsin (edellyttää toimivaa internetyhteyttä). Voit työstää kaikkia tiedostotyyppejä muillakin koneistoilla käyttämällä Officen verkkopalvelun rajapintaa, jolloin mitään sovellusta ei tarvitse asentaa erikseen työstöä varten. Osta Microsoft Office Standard 2013 pysyäksesi riippumattomana ja pystyäksesi työskentelemään missä tahansa!

Esityksiin ja muotoiluun

PowerPoint yhtenä Office 2013 Standard:in sovelluksista on erittäin tehokas työkalu luodaksesi esityksiä niin toimisto- tai  koulukäyttöön kuin myös tyylittelyjen viimeistelyyn jotta ne olisivat valmiina tulostettavaksi. Diojen välillä siirtyminen ja esitysten tehosteet onnistuvat PowerPointilla ammattilaisen tavoin lyhyen perehtäytymisen jälkeen. Tee pitkästyttävistä tietojenesittelystä elävää seurattavaa omien kuvien ja videoiden avulla!

 

Publisher soveltuu asiakirjojen kaikennäköiseen tyylittelyyn: Microsoft Office Standard 2013 -ohjelmistopaketin Publisher-sovelluksella saat esitteet, mainos- ja lentolehtiset, ruokalistat ja kutsut yms. valmiiksi alle aikayksikön. Kaikki valmiit muotoilut ovat käytettävänä painovalmiina ja näin esimerkiksi hääkutsut tai yrityksen markkinointimateriaalit tulevat valmiiksi ilman erillisiä työkalujakin.

 

MS Office Standard 2013 soveltu käytettäväksi myös ryhmissä: jaa asiakirjasi kätevästi internetin avulla ja aseta tuloksesi kaikkien saataville / näkyville ilman turhaa kiertotietä tehdessässi raportoinnin sähköpostitse.

Ympäristö: Windows

Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows RT, Windows 8.1, Windows Server 2016 tai Windows 10

Suoritin: 1,0 GHz CPU prosessori SSE2

Työmuisti: vähintään 1 Gt RAM, 64-bit-prosessoreille suositellaan 2 Gt RAM 

Kiintolevytila: 3 GB

Näytönohjain: DirectX 10 -yhteensopiva näytönohjain, jossa on vähinään 1024 * 576 pikseliä

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2013 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2013 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat