Microsoft Office 2013 Professional Plus

lizengo suosittelee
Microsoft Office 2013 Professional Plus
Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla!
info icon
Tuote on tällä hetkellä valitettavasti loppuunmyyty.
Microsoft Office Professional Plus 2013 on Office 2013 -sarjan kattavin ohjelmapaketti. Sen...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2013 Professional Plus"

Microsoft Office Professional Plus 2013 on Office 2013 -sarjan kattavin ohjelmapaketti. Sen vuoksi se soveltuukin eritoten yritysten käyttöön ja antaa myös suuremmillekin yrityksen hyvän perustan työskentelyyn tietokoneella. Tavanomaisten tekstinkäsittely- ja taulukkolaskelmasovellusten lisäksi Office Professional Plus 2013 sisältää monia ohjelmia, jotka antavan täydellisen tuen toimiston työarjen askareisiin ja viestintään. Parannetun käyttöliittymänsä vuoksi Microsoft Office 2013 Professional Plus soveltuu käytettäväksi niin pöytätietokoneilla ja kannettavilla tietokoneilla kuin myös kosketusnäyttölaitteillakin.

Office Professional Plus 2013:n mukana nyt myös Lync ja InfoPath

Toimisto-ohjelmisto Microsoft Office Professional Plus 2013 sisältää kaikki perusohjelmat, kuten Wordin tekstinkäsittelyyn, Excelin taulukkolaskelmointiin, PowerPointin esitysten laatimiseen ja virtuaalinen muistikirja OneNote. Office-pakettiin kuuluvat näiden lisäksi myös Outlook sähköpostiviestien ja aikataulujen hallinnointiin, Access tietokantojen luomiseen ja ylläpitoon, sekä Publisher tyylivarmaan muotoiluun. Nämä sovellukset ovat keskeisiä etenkin ammattimaiselle käyttäjälle ja yrittäjille. Erikoisuutena Microsoft Office 2013 Professional Plus:iin sisältyvät myös sovellukset Lync ja InfoPath.

Valikoima Office Professional Plus 2013:n ominaisuuksia

  • Lync parantaa tuottavuutta suoraviestien lähettämismahdollisuuden ansiosta, yksinkertaisella viestinnällään ja HD videokonferensseillään.
  • Microsoft Office 2013 Professional Plus tukee niin OpenDocument- kuin myös Open XML- - muotojakin
  • Wordin avulla voit katsella PDF-tiedostot nyt ongelmitta ja muokata ne suoraan siellä
  • InfoPath kaavakkeineen auttaa pitämään kaikki yrityksen oleelliset tiedot nopeasti saatavilla
  • Microsoft Office 2013 Professional Plus tukee niin OpenDocument-tiedostomuotoja kuin myös Open XML -muotojakin
  • OneDriven, Microsoftin pilvitallennuspalvelun, avulla voit koota tiedostosi keskitetysti yhteen paikkaan ja ottaa ne käyttöösi mistä tahansa käsin.
  • Office Professional Plus 2013:n käyttöliittymän saa muokattua kosketushallintaan vähin klikkauksin, mikä on hyödyllinen ominaisuus käytettäessä ohjelmistoa erityisesti hybridilaitteilla, eli tablettien ja läppäreiden välimuotolaitteilla.

Laajennetut viestintämahdollisuudet

Yrityksesi viestintä tulee yksinkertaistumaan ja nopeutumaan huomattavasti sen vuoksi, että Lync-sovellus on sisällytetty ohjelmistoon. Voit valita sopivimman yhteydenottotavan kuten chatin, IP-tel tai videokonferenssin ollaksesi yhteydessä niin kollegoihisi kuin myös liiketoimintakumppaneihisikin. Microsoft Office Professional Plus 2013 tarjoaa InfoPathin myötä myös mahdollisuuden yhdistää sähköisiä asiakirjoja, jotka voidaan upottaa verkkoselaimen välityksellä käytettäviksi kaikkialta. Nämä voidaan puolestaan jakaa SharePointin kautta kaikille asiakirjan muokkaukseen osallistuville henkilöille, jotta yritystä koskevat tiedot saadaan liitettyä nopeasti yhteen.

Office Professional Plus 2013 yrityksille

Microsoft Office 2013 Professional Plus -ohjelmistopaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset kasvattaaksesi työn sujuvuutta yrityksessäsi. Toki yksityiskäyttäjätkin korkeine vaatimuksineen saavat ohjelmista irti kaiken tarvitsemansa. Office Professional Plus 2013 soveltuu yksinkertaisempien askareiden selviytymisestä, kuten esimerkiksi tekstin laatimisesta, aina monimutkaisempienkin projektien toteuttamiseen.

Huomautus: Skype for Business -tilaus ei sisälly tähän pakettiin.

 

Microsoft Office 2013 Professional Plus - System requirements

PlatformWindows
Required operating system

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, or Windows Server 2008 R2

Processor1 gigahertz (GHz) or faster x86-bit or x64-bit processor with SSE2
Memory1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Hard disk3.0 GB available disk space
GraphicsGraphics hardware acceleration requires a DirectX 10 graphics card
Sound cardN/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2013 Professional Plus"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2013 Professional Plus - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat