Microsoft Office 2007 Professional Plus

Microsoft Office 2007 Professional Plus
59,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100009-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • 15–30 minuuttia
Microsoft Office Professional Plus 2007 on toimisto-ohjelmisto vaativiinkin tarpeisiin....lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 2007 Professional Plus"

Microsoft Office Professional Plus 2007 on toimisto-ohjelmisto vaativiinkin tarpeisiin. Varsinkin yritykset saavat maksimoitua tehokkuutensa vakaan ohjelmiston avulla. Office Professional Plus 2007 sisältää ohjelmat Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007, Publisher 2007, Access 2007 sekä Outlook 2007, mikä puolestaan sisältää Business Contact Manager -asiakkuudenhallintatyökalun. Nämä antavat tukea päivittäiseen työhön ja tarjoaa ratkaisun melkeinpä jokaiseen käyttötarpeeseen. Voit käyttää Office-sovelluksia niin tekstinkäsittelyyn, taulukkolaskelmointiin, sähköpostiviestien hallintoiniin ja esitysten laatimiseen kuin myös hallita sillä tietokantoja tai laatia julkaisuja. Ohjelmiston yksittäisten sovellusten kattavien ominaisuuksien ansiosta voit olla varma siitä, että saat työtuloksesi valmisteltua ammattitasoisesti.

Microsoft Office Professional Plus 2007 -ohjelmiston ominaisuudet

 • Live Preview -esikatselutoiminnon avulla näet niin mallit, tyylittelyt ja muototoiminnot työsi ohella asiakirjaikkunasta
 • Monitoimintovalikko: uusi käyttöliittymä nopeaan ja intuitiiviseen navigointiin
 • Helppokäyttöiset rakenneosat, tyylittelyt ja muotoilut parantavat tehokkuutta ja helpottavat uusien projektien käyntiinsaamisessa
 • XML-tuki takaa lisäturvan tiedoillesi niiden mahdolliselta menetykseltä, tiedostojen pienennetty koko takaa puolestaan laajemmat tallennuskapasiteetit ja sen, että latausajat lyhenevät 
 • Outlook mahdollistaa niin RSS-syötteiden tilauksen kuin myös sähköpostiviestien läpiselaamisenkin
 • Access sisältää ennaltavalmisteltuja ja muunneltavissa olevia tietokantaratkaisuja

Helppokäyttöisempi monitoimintovalikkonsa ansiosta

Microsoft Office Professional Plus 2007 -ohjelmiston myötä sovellusten klassinen/perinteinen valikkorakenne korvataan uudella monitoimintovalikolla, jota kutsutaan myös Ribbon-valintanauhaksi. Tämän muutoksen vuoksi useimmin tarvittavat toiminnot ovat käytettävänäsi nopeammin. Yksittäiset komennot ovat lajiteltu monitoimintovalikossa ryhmiin ja tekevät näin ollen sovelluksen sisältä on helppo löytää hakemansa. Täydentävänä tekijänä tulevat listaus- ja dialogikentät lukuisine toimintoineen. Elementit ovat näkyvillä tyypistään ja tilanteesta riippuen ja tukevat työntekoasi aina oikealla hetkellä. Yksilölliset rakenne-, tyylittely- ja muotoiluosat helpottavat uuden projektisi käynnistämisessä ja pitävät huolen siitä, että lopputuloksista tulee ammattimaisia – vaikka ilman sen kummempaa etukäteistietoakaan. Muotoilun saa tarkistettua koska tahansa Live Preview -esikatselun avulla ja tarvittaessa muutettuakin.

Yksittäisten Office-sovellusten monet uudet toiminnot

Kuhunkin eri Office-ohjelmaan on lisätty uusia toimintoja, jotka tekevät valikoimasta entistä kattavamman ja paremman. Microsoft Wordissa voit esimerkiksi käyttää ennaltavalmisteltuja rakenneosia - tai muotoilla ne jopa itse – joiden avulla voit lisätä asiakirjoihisi usein käytettyä sisältöä. Valittavanasi on suuri joukko kansilehtiä, XXXrivejä tai tekstiosasia ja saat näin ammattimaiset asiakirjat luotua käden käänteessä. Microsoft Excel tekee suurtenkin tietomäärien käsittelystä helppoa automaattisella tekstintäydennysominaisuudellaan. Kaavojen automaattinen täydennys auttaa viimeistelemään kaavat nopeasti ja virheettömästi viittauksineen päivineen. Microsoft Outlookissa käytössäsi on nyt mahdollisuus tilata RSS-syötteitä ja kerätä kaikki sähköpostiviestisi ja tietosi keskitetysti yhteen paikkaan. Voit selata sähköpostiviestejäsi integroidun pikahaun avulla ja löytää oleelliset tiedot siten nopeammin. Roskapostisuodatin suojaa roskaposteilta ja uudet toiminnot puolestaan luotettavasti verkkourkintayrityksiltä. Microsoft PowerPointilla voit luoda kaavioita suoraan ohjelman sisällä ilman turhia kiertoteitä Excelin kautta. Laadi vaikuttavia ja dynaamisia työnkulku-, yhteys- ja hierarkiakaavioita muutamin klikkauksin ja sisällytä ne saman tien vakuuttaviin esityksiin. Microsoft Accessissä voit käyttää ennalta suunniteltuja tietokantaratkaisuja ja hallinnoida siten dataa jäsennellysti ilman sen kummempaa etukäteistuntemusta. Microsoft Publisherilla tekemiesi yksilöllisten julkaisujen avulla työsi tullaan taatusti huomaamaan. 

Office 2007 Professional Plus – perusteellinen ratkaisu yritysten tarpeisiin

Microsoft Office 2007 Professional Plus -ohjelmiston yksittäisten sovellusten ansiosta kaikki liike-elämän askareet hoituvat suuremmitta vaivoitta. Yksinkertainen navigaatio, vaistonvarainen käyttötapa ja lukuisat mallit auttavat suoriutumaan töistä nopeasti. Vakuutu itse Office 2007 Professional Plus -ohjelmiston kattavista mahdollisuuksista. Verrattavissa pienten järjestelmävaatimuksiensa vuoksi tämä Office-paketti soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi varsinkin vanhemmilla ja heikkotasoisimmilla tietokoneilla, joilla on käytössä Windows-käyttöjärjestelmä.

Microsoft Office 2007 Professional Plus - System requirements

Platform Windows 
Required operating system

 Microsoft Windows XP Service Pack 2 to Windows 8.1 (does not work under Windows 10) Microsoft Windows Server 2003 or higher

Processor  500-MHz or higher
Memory  256 MB of RAM; 512 MB RAM is recommended for certain advanced features
Hard disk  2 GB
Graphics 1024 × 768 or higher resolution monitor
Sound card  N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 2007 Professional Plus"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 2007 Professional Plus - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat