Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard
124,99 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100478-FI
  • Uusi
  • 1 vuodeksi
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
"Plan":illa Microsoft 365 Business Standard yhdistää Seattlessa toimiva ohjelmiston...lisää

Tuotetiedot "Microsoft 365 Business Standard"

"Plan":illa Microsoft 365 Business Standard yhdistää Seattlessa toimiva ohjelmiston valmistaja "aloittelutason" Business Essentialsin ja "Tarifin" Office 365 Businessin edut. Asiakkaat hyötyvät muun muassa Word-, Excel-, PowerPoint-, Access-, Outlook- jne. työkalujen työpöytäversioiden käytöstä vuoden 2019 versiossa. 

Runsaan, käyttäjäkohtaisen lisensointijärjestelmän ansiosta jokainen käyttäjä voi asentaa ohjelmat jopa viiteen tietokoneeseen, Maciin, tablettiin ja älypuhelimeen. Jos tämä ei riitä, voit käyttää Word-, Excel-, PowerPoint- ja OneNote-versioita, jotka ovat täysin yhteensopivia työpöytäversioiden kanssa, ja millä tahansa verkkoselaimella. Joustavammaksi ei enää voi tulla.


Sisäinen ja ulkoinen viestintä uudella tasolla

Microsoftin monipuolinen ja huoleton paketti pienille ja keskisuurille yrityksille, joissa on alle 300 työntekijää. Paketti on vakuuttava tehokkailla viestintävälineillään, kuten sähköpostipalvelulla Exchange Onlinen kautta, joka tarjoaa jokaiselle käyttäjälle sähköpostiosoitteen omalla verkkotunnuksella ja postilaatikolla sekä 50 GB tilaa. Tämän lisäksi on 1TB:n OneDrive-pilvitallennustila, joka helpottaa tietojen jakamista ja tallentamista turvallisemmin palvelimilla. 

Täyden HD -tuen, osallistujien henkilökohtaisten yhteyksien ja enintään 250 kokouksen osanottajan ansiosta vie Skype for Business viestinnän asiakkaiden ja kollegoiden kanssa uudelle tasolle. Eri toimintoja yhdistetään yhteistyössä käytettävien työkalujen avulla, kuten SharePoint, Yammer, Microsoft-tiimillä ja Microsoft StaffHubilla. 


Microsoft 365 Business Standard -ohjelmiston ainutlaatuiset ominaisuudet
Kahden "pienemmän" tariffin palveluiden lisäksi Microsoft 365 Business Standard tarjoaa erilaisia eksklusiivisia ominaisuuksia. Microsoft Bookingsin online-nimitysohjelman lisäksi tämä sisältää myös Outlookin asiakashallinnan, jonka avulla yritykset voivat helposti etsiä ja ylläpitää tiettyjä asiakastietoja.

Huomautus: Access ja Publisher voidaan asentaa vain Windows-tietokoneeseen.

Alusta Windows
Käyttöjärjestelmä Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
macOS: Jokin kolmesta uusimmasta macOS-versiosta. Kun uusi macOS-versio julkaistaan, macOS-käyttöjärjestelmävaatimukseksi vaihtuu silloiset kolme uusinta versiota: uusi macOS-versio ja kaksi sitä edeltävää versiota.
Prosessori x86-bittinen tai x64-bittinen prosessori 1 GHz (minimi)
Työmuisti Vähintään 2 GB
Grafiikkakortti DirectX 10-yhteensopiva grafiikkakortti grafiikkakiihdytykseen
Äänikortti tarkentamaton
Kiintolevy Vähintään 3 GB tilaa asennukselle.
Näyttö 1024 x 768 pikseliä (minimi), 1980 x 1080 pikseliä (tai korkeampi, suositellaan)
.NET-Versio Versio .NET 3.5 (minimi), täydelliseen toimivuuten .NET 4.0, 4.5 tai 4.6 CLR
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft 365 Business Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft 365 Business Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat