Microsoft Word 2019

Microsoft Word 2019
109,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100523-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Tekstinkäsittelyssä kärkipaikkaa pitää yhä hallussaan Microsoftin peruskallio Word,...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Word 2019"

Tekstinkäsittelyssä kärkipaikkaa pitää yhä hallussaan Microsoftin peruskallio Word, eritoten koska uudessa Microsoft Word 2019 ‑versiossa on säilytetty edeltäjien koetellut ominaisuudet ja määrätietoisesti parannettu tiettyjä yksityiskohtia. Word-perheen uusimman jäsenen keskiössä ovat vanhaan tapaan tekstien kirjoittaminen ja muotoilu. Tekstinkäsittelyohjelmiston nykyistä versiota tuetaan virallisesti vain Windows 10 ‑alustalla.

Lukuisiin eri aihepiireihin jaetuilla malleilla myös vasta-alkajat luovat käden käänteessä ammattimaisia laskuja, liikekirjeitä ja työhakemuksia tai vaikka hauskoja kutsuja lastenjuhliin. Lukuisat piirto- ja grafiikkatyökalut täydentävät paketin ja päästävät käyttäjän mielikuvituksen valloilleen. Microsoft Word 2019:n helmi ovat kuitenkin SmartArt-grafiikat, joiden avulla käyttäjä voi luoda korkeatasoisia ja selkeitä grafiikoita esitystarkoituksiin.

Uusi versio, uusi ilme
Uudessa Word-versiossa Microsoft on valinnut ulkonäöllisesti uuden tien. Myös Word 2016:ssa käytetty valintanauha seuraa tosin edelleen tyylillisesti Windows 10:n värejä ja muotoja, mutta on nyt selvästi aiempaa pelkistetympi, ja siinä on säilytetty vain useimmin käytetyt toiminnot. 

Jos yksinkertaistettu valintanauha tuntuu liian spartalaiselta, käyttäjä voi uudessa Word-versiossa valita perinteisen valintanauhan vai määrittää käyttöliittymän omien tarpeidensa mukaan. Tämän lisäksi käyttöliittymää on entistä helpompi ohjata kosketuslevyllä ja kynällä. Uusi jännittävä ominaisuus on paineherkkyys, joka tekee Microsoft Surfacen kaltaisilla mobiililaitteilla työskentelystä huomattavasti mukavampaa ja intuitiivisempaa.

Yhdessä tehokkaampaa työtä
Työpöytäohjelmiston valinnainen liittäminen Microsoftin pilveen avaa käyttäjälle oven entistä helpompaan tiimityöhön. Maksuttoman Microsoft-tilin avulla työtoverit ja ystävät voi parilla klikkauksella kutsua muokkaamaan dokumenttia yhdessä, jolloin muutokset ja kommentit näkyvät reaaliajassa. Microsoftin tehokkaan paketin täydentävät parannettu kielentarkistus, tarkistustöihin sopiva ääneenlukutoiminto ja viimeisenä silauksena puheen tunnistava sanelutoiminto.

Microsoft Word 2019 ‑yksittäislisenssi ilman tilausvelvoitetta
Vaikka Microsoft käyttää Office 365 ‑paketissa tilausmallia, jossa käytöstä maksetaan vuosittaisia maksuja, tämä Microsoft Word 2019:n versio on yksittäislisenssi. Siksi lisenssinsaaja voi käyttää ohjelmistoa ilman ajallisia tai toiminnallisia rajoituksia. Näin yhdysvaltalainen ohjelmistojätti reagoi monien yritys- ja yksityisasiakkaiden toiveeseen saada Microsoft Word ja muut Office-tuotteet myös jatkossa käyttöönsä ilman pakollista yhdistämistä pilveen ja pakollista tilausta.

AlustaWindows 10
SuoritinVähintään 1 GHz, 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) – suosittelemme huomattavasti nopeampaa suoritinta
KeskusmuistiVähintään 2 Gt RAM (32-bittinen/64-bittinen), suositus 4 Gt RAM (32-bittinen/64-bittinen)
NäytönohjainDirectX 9 ‑näytönohjain (vähintään), jossa WDDM 1.0 ‑ajuri, DirectX 10 ‑näytönohjain (suositus)
ÄänikorttiEi suositusta
KiintolevyAsennuslevyllä vähintään 16 Gt kiintolevytilaa (32-bittinen), 20 Gt kiintolevytilaa (64-bittinen)
Näyttö800 x 600 pikseliä (vähintään)
Optinen asemaDVD-asema (DVD-levyltä asennusta varten)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Word 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Word 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat