Microsoft Visio 2019 Standard

Microsoft Visio 2019 Standard
609,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100519-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Kaavioiden vakuuttava esittäminen - Microsoft Visio Standard 2019 -ohjelmassa...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Visio 2019 Standard"

Kaavioiden vakuuttava esittäminen - Microsoft Visio Standard 2019 -ohjelmassa

Visio Standard 2019 on ihanteellinen ohjelmisto tietojen esittämiseen kaaviomuodossa sekä kotiin että pieneen toimistoon. Ohjelmisto mahdollistaa kulkukaavioiden, pohjapiirrosten ja projektien toimintamenettelyjen luomisen, rakennesuunnitelmien laatimisen ja paljon muuta. Kaikenlaiset tiedot, jotka voidaan jollakin tavoin kuvata kaavioilla, ovat Visio Standard 2019 -ohjelmassa kuin kotonaan. Samanaikaisesti ohjelman suunnittelussa on luotettu kaikkien vuoden 2016 Office-tuotteiden totuttuun käyttöliittymään, jotta ohjelman käyttöönotto onnistuisi ongelmitta sekä ohjelmaversion vaihtajilla että henkilöillä, jotka käyttävät Visiota ensimmäistä kertaa.

Yksinkertaisista kulkukaavioista, joita käytetään projekteissa yhä uudelleen, on uudessa Microsoft Visio Standard 2019 -versiossa käytettävissä vielä suurempi valikoima. Tämä helpottaa havainnollistamista: Pitkällisten työprosessien sijaan käyttäjät voivat valita malleista, jotka sisältävät yhteensä tuhansia pohjia. Suunnitellusta käyttötarkoituksesta riippuen käytettävissä ovat siten juuri ne kaaviot, jotka sopivat parhaiten kulloiseenkin tehtävään. Sen jälkeen kaavioita voidaan jakaa pilvipalvelun kautta muille – kuten työntekijöille, jotka työskentelevät kotitoimistossa saman projektin parissa.

Microsoft Visio Standard 2019 -ohjelman tukemat tiedostomuodot ohjelma lukee silloin reaaliajassa. Kun kulloinkin Vision kaaviossa näytettävän tiedoston sisältö muuttuu, muuttuu myös esitys sovelluksen sisällä. Kun tietueisiin virtaa uusia tietoja, ne vaikuttavat suoraan kaavioon Visio Standard 2019 -ohjelmassa. Kaikki valmiit kaaviot ovat tällöin käytettävissä myös selaimen kautta. Valmiin projektin ja sen visualisoinnin katseluun ei tarvita valmiiksi asennettua Visiota. Tämä helpottaa kaavioiden jakamista asiakkaiden ja liikekumppaneiden kanssa.

Visio Standard 2019 -ohjelmassa Microsoft on muun muassa parantanut älykästä hakutoimintoa, joka otettiin käyttöön edellisessä versiossa. Käyttäjät, jotka eivät ole vielä perehtyneet ohjelmaan, löytävät sen avulla nopeammin toiminnot, joilla pääsevät haluamaansa tulokseen. Lisäksi monet uudet tehosteet ja mallit antavat visuaalisesti sen tuloksen, joka on tarpeen tietyissä lomakkeissa tiedon esittämiseksi erityisen painokkaasti. Tämä sopii myös esimerkiksi toistuvien kuvioiden esiintuomiseen tai symbolien, värien ja pylväskaavioiden muokkaamiseen visuaalisesti miellyttäviksi. Siten uudella Visio Standard 2019 -ohjelmalla saadaan tiedot näkymään ymmärrettävinä monimutkaisillakin tietoriveillä.

Microsoft Visio Standard 2019 -ohjelmalla tehdyt kaaviot toimivat sitä paitsi useissa eri järjestelmissä. Tämä tarkoittaa, että kaaviot ovat nähtävissä lähes millä tahansa laitteella käyttöjärjestelmästä riippumatta. Tämän mahdollistaa selaintuki kaavioille ja sovelluksille, joita on saatavilla muun muassa Apple Storessa tableteille, kuten iPad Prolle. Multitouch-tuella varustetuilla näytöillä kaavioiden käyttö on erityisen intuitiivista, koska zoomaus lähemmäksi ja taas kauemmaksi onnistuu helposti sormella. Kaavioiden luominen tapahtuu ehkä tietokoneella – mutta käyttäjät voivat esitellä niitä millä laitteella tahansa.

Kuten kaikkia uuden Office 2019 -perheen tuotteita varten, Microsoft edellyttää myös Visio Standard 2019 -ohjelmaa varten ehdottomasti Windows 10 -asennusta, jotta kaavioiden luominen on mahdollista. Siten sovelluksen käyttö on mahdollista vain joko Windows 10 järjestelmässä. Käyttöoikeus koskee yhtä ainoaa laitetta, kuten kannettavaa tai pöytätietokonetta. Microsoft takaa uudet päivitykset tälle Visio Standard 2019 -lisenssille vähintään viiden vuoden ajaksi ohjelmiston ilmestymispäivästä lukien.

Käyttöjärjestelmä: Windows 10
Keskusmuisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia
Kiintolevy: vähintään 3 Gt käytettävissä olevaa muistitilaa
Näyttö: tarkkuus vähintään 1 024 * 768 kuvapistettä
Näytönohjain: DirectX 10-tuki vaatii näytönohjaimen kiihdytyksellä varustetun käyttöliittymän
Selain: Internet Explorerin, Chromen, Firefoxin tai Microsoft Edgen päivitetty versio
.NET-versio: tuntematon

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Visio 2019 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Visio 2019 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat