Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio 2013 Standard
169,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100036-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • 15–30 minuuttia
Visio Standard 2013 on ohjelmisto, jolla saat luotua kaaviot helposti. Näiden kaavioiden...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Visio 2013 Standard"

Visio Standard 2013 on ohjelmisto, jolla saat luotua kaaviot helposti. Näiden kaavioiden sisällöt on yhdistetty suoraan niihin tietoihin, jotka olet luonut - esimerkiksi Excelillä, ja voidaksesi valmistella monimutkaisiakin tietoja ymmärrettävästi. Microsoft Visio 2013 Standard soveltuu niin yksityistalouksien kuin myös liikkeen- tai ammatinharjoittajienkin käyttöön.

Tietojen yksinkertainen käyttö Microsoft Visio Standard 2013:lla

MS Visio 2013 Standardin mukana sinulla on käytössäsi lukuisia eri luottia, joita voit käyttää kaavioiden luomiseen. Käytä niitä esimerkiksi perusverkko- tai arvovirtakaavioiden laatimiseen ja syötä niihin vastikään työstämäsi tiedot kotitaloutesi menoista, uudesta projektistasi - tai yleensäkin minkälaisista tiedoista tahansa. Visualisointiin tarkoitettu sovellus on koottu sopeutuvaksi ja sitä voi käyttää kaikkeen käyttötarpeeseen. 

Voit käyttää jo olemassa olevia tietoja täyttääksesi Microsoft Visio 2013 Standardin kaaviot tiedoilla: lisää esimerkiksi Excel-taulukoista peräisin olevat tiedot, tai tuo tietosi SharePoint-palvelimelta käsin. Voit käsitellä näitä ennalta olevia tietoja jatkossakin ja säästät näin paljon työvaivaa. Määrittele esimerkiksi säännöillä se, että muutetut ja päivitetyt tiedot korostuvat saman tien ulkonäkönsä osalta.

Microsoft Visio Standard 2013:n hyödylliset toiminnot:

 • Uudet muodot, värit ja tyylit: Microsoft Visio 2013 Standardilla saat juuri ne tyylit nopeammin käyttöösi, mitkä todellakin miellyttävät sinua.
 • Sisällytä luodut kaaviosi ennalta oleviin Word, Excel tai muihin Office-asiakirjoihin
 • Pikamuotojen (Quick-Shapes) myötä saat muokattua julkisivu- ja kokoasetukset automaattisesti voidaksesi työskennellä yhä nopeammin.
 • Visualisointiohjelmiston käyttöliittymä on pitäytynyt edeltäjänsä ja muiden Office-ohjelmien tyyliasussa minkä vuoksi tunnet sovelluksen kuin omat taskusi.
 • Kotiin ja pieniin toimistoihin: työskentele Visio 2013 Standardilla niin henkilökohtaisisten projektien kuin myös työtehtäviisi liittyvien pienempimuotoisten prosessienkin parissa. 

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä - Microsoft Visio Standard 2013:lla

Kaikkien MS Visio 2013 Standard -ohjelmiston kaavioiden tavoitteena on saada vaikeasti ymmärrettävissä olevat tiedot esitettyä visuaalisesti selkeästi ja niin, että niitä on helppo ymmärtää. Käyttäessäsi värejä ja muotoja eroitat Microsoft Visio 2013 Standardilla saman tien tuleeko suunnittelemasi toteutumaan vaiko ei - esimerkiksi merkitessäsi tulot ja menot eri värisiksi ja verrataksesi niitä siten automaattisesti. Tietojen pitkämalkainen arviointi käy MS Visio 2013 Standardin ansiosta turhaksi, sillä havainnollistamiseen tarkoitettu ohjelmisto tekee suuren osan tästä työstä puolestasi.

Etkö pidä näkemästäsi? Muuta tehosteet ja tyylit Microsoft Visio 2013 Standardilla muutamassa sekunnissa ja saa luoduksi juuri se tyyli, minkä halusitkin esityksellesi. Uusien muotojen avulla, mitkä on saatavilla ainoastaan Visio Standard 2013:ssa ammattimaisten kaavioiden luonti sujuu kätevästikin. Kaikki MS Visio 2013 Standardilla tekemäsi dokumentit ovat yhteensopivia muiden Visio 2013 -versioiden kanssa. Voit myös lisätä tuloksesi jo olemassa oleviin Office-asiakirjoihin.

Käytä Microsoft Visio 2013 Standardin monipuoliset mahdollisuudet hyväksesi ja välitä monimutkaistenkin tietokantojen sisältö selkeästi eteenpäin. Sillä ei ole merkitystä työstätkö juuri yksityiseen tai liiketoiminnan käyttöön tarkoitettuja tietoja. Visio tulee tukemaan työtäsi erinomaisesti.

Huomio! Microsoft Visio Standard 2013 ei ole yhteensopiva Microsoft Office 2016:n kanssa!

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Visio 2013 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Visio 2013 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat