Microsoft Visio 2010 Standard

Microsoft Visio 2010 Standard
167,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100034-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Visio Standard 2010 on visualisointiohjelma, jolla voit havainnollistaa monimutkaisia...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Visio 2010 Standard"

Microsoft Visio Standard 2010 on visualisointiohjelma, jolla voit havainnollistaa monimutkaisia tietoja kaavioina. Luo MS Visio 2010 Standardilla esimerkiksi perusverkko- tai organisaatiokaavioita, jotka pohjautuvat antamiisi tietoihin ja jotka on helppo tehdä sen vuoksi lyhyessä ajassa. Visio Standard 2010 soveltuu erityisesti yksityisten käyttäjien ja pienempien yritysten käyttötarpeisiin.

Helppokäyttöisyys MS Visio 2010 Standardissa

Luodaksesi tällä havainnollistamisohjelmalla kaavioita, voit nojautua yksinkertaisesti Office 2010:stä tuttuun käyttöliittymään. Kaikki tärketä komennot, joilla saat tehtyä kaavioistasi tarkempia, havainnollisempia ja dynaamisempia, on lajiteltu teeman mukaan ja antaa sinulle näin ollen mahdollisuuden käyttää Visio 2010 Standardin yleisimpiä / useimmin käytettyjä vaihtoehtoja. Tyylit, taustakuvat tai reunusvaihtoehdot kaavioiden luomiseen löytyvät esimerkiksi yhden ainoan ja selkeän välilehden takaa.

MS Visio 2010 Standardissa on uusi Live-esikatselu tarkistaaksesi vastaavatko tyylivalintasi sitä, mitä halusitkin: näet näin ollen, näyttävätkö esimerkiksi kirjasinlajit, tietyt tyyli- tai muutetut värivalikoimat kaaviossasi juuri siltä, miltä kuvittelit niiden näyttävän ilman visualisointiohjelmaakin. Tämä Microsoft Visio Standard 2010:n esikatselu on käytössäsi muutaman sekunnin sisällä  ja helpottaa monimutkaisten, ulkonäöltään houkuttelevien kaavioiden luomisen kanssa.

Microsoft Visio Standard 2010:n tärkeät toiminnot:

 • Tuo tietosi lukuisistä ammattitason sovelluksista vain muutamalla hiiren painalluksella.
 • Käytä asiakokonaisuuden mukaisia valikoimia käsitelläksesi olennaisimpia toimintoja Microsoft Visio 2010 Standardilla nopeammin
 • Jaa tuloksesi ja kaaviosi internetin välityksellä nopeuttaaksesi työtäsi työntekijöiden ja kollegojesi kanssa.
 • Käytä uusia kaavaimia ja muotoja moderneine ilmeineen luodaksesi Microsoft Visio 2010 Standardilla visuaalisesti puoleensavetäviä ja dynaamisia tyylejä.
 • Live-esikatselun ansiosta olet aina tietoinen tehdyistä muutoksista: Microsoft Visio Standard 2010 näyttää muutamien sekuntien sisällä tehtyjen muutosten vaikutukset.
 • Organisaatiokaaviot, arvovirtakaaviot ja perusverkkokaaviot: esitä tiedot ja suhteet MS Visio 2010 Standardilla juuri niin, kuin mikä itsestäsi tuntuu hyvältä.
 • Tällä havainnollistamisohjelmalla saat vietyä monimutkaisestkin prosessit suhteellisen lyhyessä ajassa päätökseen automatisoidun muokkauksen, suuntauksen ja välimatkojen säilyttämistoimintojen avulla.

Datan tuominen Microsoft Visio 2010 Standardilla

Voit käyttää Microsoft Visio Standard 2010:ä tuodaksesi tietoja eri lähteistä. Liittämällä tietoja Excelistä tai kolmansien osapuolienkin ohjelmista (kuten esim. AutoCAD) MS Visio 2010 Standardiin, tiedot näytetään joko selkeissä arvovirtakaavioissa, tai jossakin valitsemassasi kaaviovaihtoehdossa. Microsoft Visio 2010 Standardin avulla suurista tietomääristä selviytyminen yksinkertaistuu ja yhtymäkohdat osoitetaan selkeästi.

Samanaikaisesti Microsoft Visio Standard 2010:lla saat jaettua kaaviot työntekijöittesi ja kollegojesi kanssa samanaikaisesti: käytä Visio 2010 Standardia jakaaksesi valmiit kaaviot netin välityksellä. V oit käyttää Visio 2010 Standardia valmistellaksei valmiita kaavoiia internetin kautta. Voit nimetä visualisointiohjelmalla sapluunoita ja muotoja, selvittääksesi ja havainnollistaaksesi sisältöjen rakenteen. Microsoft Visio 2010 Standardin Parannettujen toimintojen, ”Suuntaaminen” ja ”Lukitus”, avulla saat laadittua jokaisesta kaaviosta ammattimaisen muutamassa minuutissa.

Huomio! Microsoft Visio Standard 2010 ei ole yhteensopiva Microsoft Office 2016:n kanssa!

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Visio 2010 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Visio 2010 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat