Microsoft Visio 2016 Professional

Microsoft Visio 2016 Professional
509,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100039-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Luot Microsoft Visio Professional 2016:lla ammattitason kaavioita yhdistetyistä tiedoista...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Visio 2016 Professional"

Luot Microsoft Visio Professional 2016:lla ammattitason kaavioita yhdistetyistä tiedoista muutamalla hiiren näpäytyksellä. Monimutkaisetkin sisällöt on helppo valmistella selkeäksi esiteltäväksi Visio 2016 Professional -ohjelmalla. Voit työstää kaavioita yhdessä työryhmän kanssa ja parannat tällä tavalla tuottavuuttasi huomattavasti. Visio Professional 2016:issa on perusversioonsa, Visio Standard:iin, verrattuna monia laajennettuja toimintoja. Sen vuoksi visualisointisovellus soveltuu erityisesti yrityssektorin korkeatasoisiin pyyteisiin. Johtajat ja projektiryhmät voivat luoda MS Visio 2016 Professional:illa monenlaisia kaavioita - ja nyt helpommin kuin koskaan aikaisemmin. Office:n mukainen käyttöliittymä pitää huolen intuitiivisesta käytettävyydestä ja tarjoaa samat Office 2016:sta tutut toiminnot, kuten ”Tell Me” -hakuassistentti ja ”Black Themes” -taustat silmiäsäästävään työskentelyyn.

Microsoft Visio Professional 2016 -ohjelman laajennetut toiminnot

MS Visio Professional 2016 sisältää kaikki Visio Standard 2016:n toiminnot, kuten esimerkiksi nopean ja yksinkertaisen kaavioiden luomis- ja muokkausmahdollisuuden. Sen lisäksi ohjelma pitää sisällään seuraavat laajennetut toiminnot:

 

 • Lukumäärältään suurempi valikoima päivitettyjä muotoja, malleja ja muotoilukaavoja takaa vielä paremman perustan työskentelyyn.
 • Luo ammattimaiset kaaviot suuremmitta vaivoitta sisällytettyjen mallien, kuten liiketoiminta-, prosessi-, IT- ja teknisten kaavioiden - avulla, kuin myös suunnitelmia ja poikkileikkauksiakin.
 • Ryhmässä yhdessä työskentelyyn panostetaan Microsoft Visio 2016 Professionalissa yhä enemmän, jotta yhtäaikainen kaavioiden kanssa työskentely on mahdollista samanaikaisesti ja ristiriidoitta.
 • Tietoja saa saa yhdistettyä kaavioihin saman tien, ja voit ottaa tiedot käyttöösi suoraan Excelistä, Active Directorystä ja SharPoint-listoilta.
 • Aktivoimalla sisältöoikeuksien hallinnan voit välttää salassa pidettävien tietojen väärinkäytön ja suojata siten yrityksesi.
 • Dokumentoi prosessit MS Visio 2016 Professionalilla haluamallasi oletusmerkintätavalla parantaaksesi prosessisi ja lajitellaksesi ne edustuksen mukaisesti tärkeysjärjestykseen. 

 

Laadi ammattitasoisia kaavioita muutamalla klikkauksella

Saat luotua MS Visio Professional 2016:lla havainnollisia kaavioita jopa monimutkaisimpiinkin asiayhteyksiin. Käytössäsi on suuri valikoima malleja ja muotoja, joiden avulla pääset aloittamaan työnteon saman tien. Visio 2016 Professional tukeutuu tässä teollisuusstandardeihin, kuten BPMN 2.0:een, UML 2.4:ään, IEEE ja Windows Workflow 4.0:een. Saat laadittua kaikki liiketoimintaan tarvitsemasi kaaviot kuten aikajanat, Pivot-kaaviot, liiketoimintakaaviot ja organisaatiokaaviot yhtä vikkelästi kuin prosessikaaviot, IT-kaaviot, ohjelmisto- ja tietokantakaaviot, tekniset kaaviot tai suunnitelmat ja pohjapiirustukset tontin tai tilojenkin suunnitteluun. MS Visio Professional 2016:n älykäs assistentti vähentää esimerkiksi työmäärääsi luomalla organisaatiokaaviot jo olemassa olevista tiedoista automaattisesti. 

Business-toiminnot parantamaan tuottavuutta

Microsoft Visio 2016 Professional tekee liiketoimintaprosesseista sujuvampia laajennetuilla toiminnoillaan. Voit määritellä, parantaa ja järjestellä prosessisi yksinkertaisesti ja tehokkaasti, ja voit myös luoda osaprosesseja ja voimassaolosääntöjä kaavioiden tarkistamiseen. Visio Professional 2016:n yli 20 prosessimallilla käytössäsi on kokonaisvaltainen ratkaisu monenlaiseen prosessityyppiin, kuten BPMN 2.0:een, SharePoint-työnkulkuun, arvovirtakarttoihin ja EPC:hen. 

Sisällytetyn tietoyhteyden johdosta voit työstää suurempiakin tietomääriä rivakasti. Microsoft Visio Professional 2016:n avulla voit yhdistää muodot eri tietolähteiden kanssa kuten esimerkiksi Microsoft Excelin, Active Directoryn, Microsoft SQL Azure:n, Microsoft SQL Server:in, Microsoft SharePoint -listojen ja Business Connectivity Service:n kanssa. Näin tietosi ovat ajankohtaisina aina nähtävilläsi havainnollistaessasi tietosi säännöllisesti uusin kaavioin. 

Tiimityö keskeisenä teemana MS Visio 2016 Professional:issa

Voit työstää tiimisi kanssa kaavioita ilman, että versioiden synkronoitumisesta täytyisi murehtia. Muutokset ja kommentoinnit voi tehdä joko Visio Professional 2016:n tai selaimen kautta suoraan. Ääni- tai videochatin käyttö suoraan ohjelmasta käsin on myös mahdollista - olettaen että tarvittavat vaatimukset on täytettyinä (tähän tarvitset Skype for Business tai Microsoft Lync -ohjelmiston).

Ms Visio Professional 2016 - System requirements

Platform Windows 
Required operating system
 • Windows 7 or higher
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012
Processor x86- or x64-Bit-Prozessor with 1 GHz or higher and SSE2
Memory 1 GB RAM (32-Bit); 2 GB RAM (64-Bit) 
Hard disk  3 GB
Graphics  DirectX 10-Graphics card required
Soundcard  N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Visio 2016 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Visio 2016 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat