Microsoft Visio 2013 Professional

309,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100037-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Etsiessäsi korkeatasoista havainnollistamisohjelmistoa yrityksen tarpeisiin on mahdotonta...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Visio 2013 Professional"

Etsiessäsi korkeatasoista havainnollistamisohjelmistoa yrityksen tarpeisiin on mahdotonta välttää Microsoft Visio Professional 2013 -ohjelmisto. Sovellus auttaa havainnollistamaan monimutkaisempiakin tietoja yksinkertaisten kaavioiden avulla: täydellinen ratkaisu IT-hallintaan ja IT-turvallisuuteen, Visio Professional 2013 -ohjelmistoa ja myös teknisten tai tieteellisten rakenteiden esitykseen. MS Visio Professional 2013:n vahvuudet muihin ohjelmiin verrattuna on sen täsmäaikainen yhteys kaikenlaisiin tiedostoihin ja sen intuitiivinen käyttö.

Visualisointi Microsoft Visio Professional 2013:lla

Onko sinulla käytössäsi suuri määrä tietoja ja haluat esittää ne selkeästi havainnollistamistamisohjelmiston avulla? Visio 2013 Professional auttaa työstämään suuretkin tietomäärät niin, että jokainen ymmärtää ne! MS Visio Professional 2013 tukeutuukin sen vuoksi kaavioihin, jotka soveltuvat yritysten ja pienempien liiketoimintojen tunnunsomaisiin työtehtäviin. Tähän lukeutuvat yleisesti käytettävissä olevat grafiikat kuin myös arvovirta- tai perusverkkokaaviot. Lukuisten valmiiden mallien lisäksi voit myös laatia kaavioita vapaastikin.

Helpottaaksesi työtäsi Microsoft Visio 2013 Professionalin kanssa ohjelmistossa on mukanaan suuri määrä erinäisiä sapluunoita eli kaavaimia, jotka on optimoitu valmiiksi yritysten tehtäviä varten. Vision Standard-versioon verrattuna tässä versiossa on huomattavasti enemmän malleja, muokattavissa olevia tyylejä, erilaisia muotoja kaavioitasi varten ja paljon muuta.

Microsoft Visio Professional 2013:n kohokohdat

 • Tarkistettujen muotojen ja kaavaimien sekä parannettujen designien ansiosta ammattimaisten kaavioiden laatiminen onnistuu muutamassa minuutissa.
 • Uusien, automaattisten taittotoimintojen avulla muotojen liittäminen Microsoft Visio Professional 2013:een on entistäkin helpompaa aivan kuten niiden koordinointi toistensa kanssa.
 • Muokattu valintanauhavalikko helpottaa kaavioiden laatimista Visio Professional 2013:illa
 • Voit välttää yleiset kaavion luomisen kanssa ilmenevät ongelmat älykkään tarkastamistoiminnon avulla ja tarkistaa myös, että iiketoimintaperiaatteista pidetään kiinni.
 • Työskentely kollegojen kanssa internetin kautta on myös silloin mahdollista, kun muilla henkilöillä ei olisi käytössään MS Visio Professional 2013:aa. Tallenna kaaviosi PDF:nä, XPS:nä tai verkkosivustona ja julkaise ne muille.
 • Kaikki tällä havainnollistamisohjelmistolla tekemäsi kaaviot voit liittää myös muihin, jo olemassa oleviin Office-dokumentteihinkin. Sisällytä kaaviosi yksinkertaisesti Word-asiakirjoihin ja PowerPoint-esityksiin.

Visio Professional 2013 tavoittaaksesi suuretkin haasteet

Tehokkaana visualisointiohjelmistona Microsoft Visio 2013 Professional näyttää vahvuutensa varsinkin työskennellessäsi kollegojesi kanssa. Voitte esimerkiksi työstää Microsoft Visio Professional 2013:lla yhtä ja samaa kaaviota yhtä aikaa. Sen lisäksi Visio 2013 Professional:in avulla voit yhdistää tietoja niin, että ne päivittyvät reaaliaikaisesti, minkä vuoksi vaikutukset muihin käytössä oleviin kaaviohin tulevat ilmi saman tien. 

Se, mistä tiedot kaavioihisi tulevat, jää sinun huoleksesi. Laadi kaavioita Excelissä, Accessissä tai SQL-palvelimilla olevista tiedoista tai tuo ne suoraan SharePoint-palvelimelta Microsoft Visio Professional 2013:aan. Näin vältät myös sen, että joutuisit luomaan tietokannat toistamiseen. Käytä MS Visio Professional 2013:ssa yksinkertaisesti niitä tietoja, jotka ovat kerättynä jo hallussasi. sääntöjä lisäämällä voit määritellä käytettävät oletus-ohjaukset ja automatisoida tällä tapaa monia tapahtumia. Säästät aikaa, resursseja ja pidät huolta toimivista työrutiineista.

Microsoft Visio 2013 Professional on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Liikkeen- tai ammatinharjoittajien sekä yksityiskäyttäjien käyttöön on suunnattu puolestaan tämän havainnollistamisohjelmiston Standard-versio. Huomaathan, että Microsoft Visio Professional 2013 ei ole osa Microsoftin Office-pakettia ja hankittavissa ainoastaan erikseen.

Huomio! Microsoft Visio Professional 2013 ei ole yhteensopiva Microsoft Office 2016:n kanssa!

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Visio 2013 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Visio 2013 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat