Microsoft Publisher 2019

Microsoft Publisher 2019
109,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100522-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Microsoft Publisher 2019 on uusin versio redmondilaisyrityksen tunnetusta...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Publisher 2019"

Microsoft Publisher 2019 on uusin versio redmondilaisyrityksen tunnetusta tietokonetaitto-ohjelmistosta, joka on ollut erittäin suosittu jo ensimmäisestä ilmestymisestään vuodesta 1991 lähtien. Ohjelmiston avulla, jota virallisesti tuetaan ainoastaan Microsoft Windows 10 -käyttöjärjestelmässä, sekä muotoilualan aloittelijat että ammattilaiset voivat suunnitella ammattitason sähköpostin otsikkotietoja, tuote-esittelyjä, painettuja julkaisuja, kuten lentolehtisiä ja esitteitä sekä yksilöllisiä kutsukortteja ja tallentaa ne valmiina tulostettaviksi. 

Lukuisien pohjien, mallien ja muotoilusettien sekä kattavan työkalupaletin ansiosta luovuudella ei ole rajoja. Redmonder Softwareschmieden ohjelmiston uusin versio on siten Microsoft Publisher 2016 -ohjelmiston yksittäislisenssiversion suora seuraaja. Muutamien yksityiskohtien parannusten lisäksi ohjelmisto sisältää kaikki lukuisat päivitykset, jotka 2016-version ilmestymisen jälkeen on varattu vain Microsoft Office 365 -ohjelmistopaketin tilaajille. 

Helppo käyttää ja laaja toimintovalikoima
Microsoft Publisher saa kiittää suuresta suosiostaan sitä, että sen käyttö sujuu aloittelijaltakin helposti. Myös päivitetyn version käyttö sujuu totutun intuitiivisesti muun muassa siksi, että kuvien vaihtaminen onnistuu vetämällä ja pudottamalla. Tämän lisäksi tuote sisältää runsaasti uusia 3D-tehosteita, heijastuksia, varjoja, valotehosteita ja tekstimalleja, jotka tekevät jokaisesta designista ainutlaatuisen muutamalla hiiren napsautuksella. Myös tuotuja valokuvia ja kuvatiedostoja voi muokata työkalupaletin avulla aivan kuin kuvankäsittelyohjelmassa. 

Valmiit projektit voi viedä suoraan laajalti levinneeseen JPG-kuvamuotoon sekä PDF- ja XPS-formaatteihin, jotta mallien lähettäminen tai suoraan tulostettavaksi vieminen onnistuu ongelmitta. Microsoft Publisher 2019 -ohjelman uutuusominaisuuksiin kuuluu myös helposti näytöltä poistettava nauhakäyttöliittymä. Se sisältää nykyään vain useimmin käytetyt komennot, mikä tekee käytöstä sujuvampaa. Joka haluaa, voi palata vanhaan nauhanäkymään tai mukauttaa käyttöliittymän yksilöllisesti omien toiveidensa mukaiseksi. Uutta on myös entistä parempi kynäohjaus. Se ei ole ainoastaan tarkempi vaan reagoi myös paineeseen, mikä tekee Publisherin käytöstä intuitiivisempaa kosketusnäyttölaitteilla, kuten Microsoft Surfacella.

Microsoft Publisher 2019 -yksittäislisenssi ilman tilausvelvollisuutta
Tämän Microsoft Publisher 2019 -version mukana käyttäjät saavat täsmälleen yhdessä tietokonetyöpisteessä voimassa olevan käyttäjäkäyttöoikeuden. Se on käytettävissä ilman minkäänlaisia aikaa tai laajuutta koskevia rajoituksia eikä edellytä vuosimaksullista tilausta, kuten Microsoft Office 365. Näin Microsoft reagoi sekä Publisherin että koko Office-paketin yhteydessä asiakkaiden toiveeseen ratkaisusta, joka ei ole riippuvainen pilvipalvelusta. Siten Microsoft Publisher 2019 on optimaalinen ratkaisu yksityiskäyttäjille, ammatinharjoittajille ja pienyrityksille.

AlustaWindows 10
SuoritinSuoritin, jonka teho on vähintään 1 GHz, 32 bittiä (x86) tai 64 bittiä (x64) - suosittelemme selvästi nopeampaa
Keskusmuistivähintään 2 Gt RAM (32 bittiä / 64 bittiä), suositus 4 Gt RAM (32 bittiä / 64 bittiä)
NäytönohjainDirectX 9 -näytönohjain (vähintään), jossa WDDM 1.0 -ohjain, DirectX 10 -näytönohjain (optimaalinen)
Äänikorttik.A.
KiintolevyVähintään 16 Gt kiintolevytilaa asennusasemassa (32 bittiä), 20 Gt kiintolevytilaa (64 bittiä)
Näyttö800 x 600 kuvapistettä (vähintään)
Optinen asemaDVD-asema (DVD:ltä tehtävää asennusta varten)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Publisher 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Publisher 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat