Microsoft Project 2013 Standard

Microsoft Project 2013 Standard
309,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100030-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Project Standard 2013 sisältää kattavan ohjelman projektihallintaan, ja se soveltuu...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Project 2013 Standard"

Microsoft Project Standard 2013 sisältää kattavan ohjelman projektihallintaan, ja se soveltuu pienten yritysten tai myös yksityisten elinkeinonharjoittajienkin käyttöön. MS Project 2013 Standard -ohjelmalla hallinnoit projektiin liittyviä kuluja, sen aikatauluja ja siihen kuuluvia määrityksiä. Voit näin ollen nähdä yhdellä silmäyksellä onko projekti toteutettavissa vai ei, sekä hallita pidempiaikaisempia toimintasuunnitelmiakin. 

Yksinkertaistettu projektien hallinta - Microsoft Project Standard 2013 -ohjelmalla

Laadi Project Standard 2013:lla mieleisesi projekti ja määrittele aikarajat, jonka aikana se pitäisi tulla toteutetuksi. Tämän jälkeen teet projektihallintasovellukseen tarvittavat tietueet: ketkä työntekijöistä osallistuu tähän projektiin? Mitä laitteita tarvitaan tähän tarpeeseen? Millaiset kustannukset koostuvat työntekijöistä ja laitteistoista? Voit lisätä tällaisia ja muita samantapaisia tärkeitä toimintoja MS Project 2013 Standard:in avulla muutamin hiirenpainalluksin.

Project Standard 2013 antaa sinulle täysin vapaat kädet: käytä sitä hyväksesi luodaksesi lyhyen väliajan projekteja, jotka tullaan toteuttamaan muutaman päivän sisällä - tai suunnittele Microsoft Project 2013 Standard -ohjelmalla pidempiaikaisia toimintasuunnitelmia, jotka kestävät kuukausista jopa vuosiin. Tämä projektien hallintasovellus käy niin yksityisyrittäjille kuin myös yrityksille, jotka haluavat suunnitella tulevaisuutensa selkeämmin, paremmin ja nopeammin.

Microsoft Project 2013 Standard:n tärkeät ominaisuudet:

 • Laadi uusia projekteja yhdellä hiiren näpäytyksellä ja lisää kaikki tarvitsemasi tiedot selkeänäyttöiseen Gantt-kaavioon.
 • Käytä Project 2013 Standard:ia hallitaksesi työntekijöitä, aikaa ja resursseja.
 • Projektinhallintaohjelman avulla luot nopean katsauksen koko projektin aikana odotettavissa oleviin kuluihin
 • Luotettava ja muista Microsoftin ohjelmistoista tuttu Office-käyttöliittymä nyt myös Project Standard 2013:ssakin
 • Suunnittelet sitten lyhyttä reissua työtekijoittesi kanssa tai toimintasuunnitelmaa pidemmällekin ajalle, päätät aina itse, mihin tarkoitukseen ja missämäärin otat Microsoft Project Standard 2013 -ohjelman käyttöösi
 • Automatisoidut työprosessit ilmoittavat mahdollisista ristiriidoista tai toimintakyvyttömistä projekteista niin, että erotat virheet nopeasti

Automatisoidut prosessit MS Project 2013 Standardissa

Lukuisat Project 2013 Standardin automaattiset toiminnot helpottavat projektiesi suunnittelua. Oletko koskaan jakanut työntekijää vahingossa kahteen samanaikaiseen työtehtävään? MS Project 2013 Standard -ohjelma varoittaa sinua tällaisesta ristiriidasta voidaksesi hallita olemassa olevie työresursseja nopeammin ja virheettömästi. Tehdessäsi Project Standard 2013:lla muutoksia johonkin projektisi osaan tulee kaikki muutkin projektiin kuuluvat suunnitelmat päivitettyä automaattisesti.

Project 2013 Standard -ohjelmaa pääset käyttämään tutulla Office-käyttöliittymällä niin, että tunnet projektinhallintaohjelman käyttö sujuu kuin kotonasi ollessasi. Konteksti Microsoft Project Standard 2013:n asiayhteydestä riippuvaiset valikot auttavat sinua käyttämään sinulle tärkeitä toimintoja nopeasti. Project Standard 2013 antaa sinulle näin ollen mahdollisuuden esittää monimutkaisiakin ohjelmia yksinkertaisesti ja esittää ne toisille innovatiivisin ja puoleensavetävin tyylittelyin.

Huomio! Microsoft Project Standard 2013 ei ole yhteensopiva Microsoft Office 2016:n kanssa!

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Project 2013 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Project 2013 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat