Microsoft Project 2010 Standard

Microsoft Project 2010 Standard
359,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100028-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Microsoft Project Standard 2010 -ohjelman avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi projektien...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Project 2010 Standard"

Microsoft Project Standard 2010 -ohjelman avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi projektien tilanteesta aina yhdellä silmäyksellä: hallinnoi ja luo uusia projekteja, järjestä tapaamisia ja määritä työntekijät projektinhallintaohjelman avulla tiettyihin tehtäviin. Project Standard 2010 -ohjelman avulla tiettyjen komentojen käyttäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin: parannettu valintanauha-valikko nopeuttaa, helpottaa ja tehostaa uusien projektien yhtenäistymistä.

Hallinnoi projekteja tuotteliaasti Microsoft Project Sandard 2010:in avulla

Project Standard 2010:illa uusien projektien toteutus toimii lähestulkoon automaattisesti: voit lyödä niin aikataulut ja määräajat lukkoon kuin myös lisätä lisämääritteitä projektiisi. Lisäät vain tarvitut työntekijät, resurssit ja tehtävät MS Project 2010 Standardiin askel askeleelta nähdäksesi minuuttien sisällä kuinka projektisi herää eloon - pienistä ideoista suuriin visioihin. Tämä projektinhallintaohjelma soveltuu tässä mielessä etenkin liikkeen- tai ammatinharjoittajien, mutta myös pienyritystenkin tarkoituksiin.

MS Project 2010 Standard tekee suuren osan työstäsi puolestasi: toisistaan riippuvaiset aikataulut asetetaan automaattisesti peräkkäin, ja jos asetettujen resurssien ja työntekijöiden osalta on päällekkäisyyksiä, Project 2010 Standard varoittaa sinua ristiriidasta ja ehdottaa sinulle siihen ratkaisua. Voit tuoda jo olemassa olevia tietoja Wordistä tai Excelistä suoraan Project Standard 2010:een ja vältät siten turhaa työtä. Saat monimutkaiset ja pidemmän aikavälin projektitkin esitellyiksi selkeästi projektinhallintaohjelman uuden aikajanan avulla.

Microsoft Project Standard 2010:n tärkeät toiminnot:

  • Käytä Project Standard 2010:ä asettaaksesi aikataulut ja resurssit oikeaan suhteeseen ja luo vaativatkin projektit muutaman minuutin sisällä.
  • Tarkistettu ja parannettu design: jos satut jo työskentelemään Office 2010 -tuotteiden kanssa, niin Project 2010 Standard -sovelluksen sisäistäminen työarkeesi tulee sujumaan helppoakin helpommin.
  • Saat Microsoft Project Standard 2010:lla aikatauluista tai resursseista johtuvista projektin sisäisistä ristiriidoista automaattisen varoituksen, mikä helpottaa projektisi suunnittelua.
  • Tämän projektinhallintaohjelman uudet muotoilun, värimaailman ja tehosteiden toiminnot auttavat sinua pitävät huolen siitä, esität projektisi vastaisuudessa moderneina ja silmälle miellyttävinä.
  • Tuo tietoja Excelistä suoraan MS Project 2010 Standard -ohjelmaan sitoaksesi jo olemassa olevat tiedot ilman minkäänmoisia lisäponnisteluja.

Projektin luominen tilannekohtaisesti Project 2010 Standard:illa.

MS Project 2010 Standard on saanut valintanauhavalikon ensimmäistä kertaa projektinhallintaohjelman kehityshistoriassaan, mitä Microsoft käyttää jo Office 2007:stä lähtien muissa ohjelmissaan. Sen avulla kaikkein oleellisempien toimintojen käyttö projektin aikana on nopeampaa ja huomattavasti vaistonvaraisempaa kuin milloinkaan. Sen vuoksi, että Microsoft Project Standard 2010:n käyttäliittymä ulkoisesti ei juurikaan poikkea muista olemassa olevista Office 2010 -tuotteista, tulee sen käyttö sujumaan sinulta helposti.

Project 2010 Standard:illa saat sen lisäksi tietosi esiteltyä optisesti miellyttävällä tavalla laajennetun värivalikoiman, modernien tekstintehosteiden ja muiden ominaisuuksien avulla. Korosta projektin tärkeät merkkipaalut Project 2010 Standard:in tyyleillä vastaavanlaisesti ja merkkaa ne osa-alueet, jotka todella vievät projektiasi eteenpäin. Hallinnoitko kenties laajempiakin ryhmiä? Voit määritellä jokaiselle heista omat värinsä ja yhdistää heidät raahaa & pudota -toiminnolla sopiviin tehtäviin!

Microsoft Project 2010 Standard tulee avittamaan sinua projektien suunnittelussa, hallinnoinnissa ja toteutuksessa. Tehosta ja vikkelöitä työntekoasi ja etene askel askeleelta lähemmäksi tavoitteittesi saavutusta.

Huomio! Microsoft Project Standard 2010 ei ole yhteensopiva Microsoft Office 2016:n kanssa!

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Project 2010 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Project 2010 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat