Microsoft Project 2019 Professional

Microsoft Project 2019 Professional
919,99 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100516-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Projektien ja resurssien hallinta yrityksissä Microsoft Project Professional 2019...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Project 2019 Professional"

Projektien ja resurssien hallinta yrityksissä Microsoft Project Professional 2019 -ohjelman avulla

Projekti, resurssit, portfoliot: yleiskuva kaikesta Microsoft Project Professional 2019 -ohjelmalla

Project Professional -ohjelman 2019-versio on työkalu, joka huolehtii kaikista projektihallinnon tehtävistä: Projektipäälliköt hallinnoivat tällä ohjelmistolla erilaisia resursseja, kuten työntekijöitä, aikaa ja budjettia, ja säilyttävät myös yleiskuvan erittäin monista samanaikaisista projekteista. Lisäksi projektien koolle ei ole asetettu juuri mitään rajoituksia: pienistä tehtävistä aina useita vuosia kestäviin ja siten erityisen merkittäviin hankkeisiin. Yhteistyö tämäntyyppisissä projekteissa tapahtuu joko paikallisesti verkon kautta tai pilvipalvelua käyttäen, jolloin sekä pienet että suuret yritykset säästävät aikaa ja rahaa ja pysyvät silti aina ajan tasalla tiettyjen projektien suhteen.

Yleiskuvan säilyttämiseksi myös suuresta määrästä erilaisia projekteja Microsoft Project Professional 2019 sisältää myös entistä paremman portfolion hallinnan. Tämän ohjelman elementin avulla päättäjät tunnistavat heti, mitkä projektit tällä hetkellä edistyvät suunnitelmien mukaan ja missä on parantamisen tarvetta. Aikatauluja voidaan pitää silmällä, budjettihallinto takaa yleiskuvan rahavaroista ja henkilöresurssien hallinnasta tulee tämän toiminnon ansiosta entistäkin yksinkertaisempaa. Prioriteettien määritys kertoo, etenevätkö tärkeimmät projektit suunnitelmien mukaan vai pitäisikö projektipäällikön puuttua asiaan. Portfolion hallinnassa on valmiina myös ensiapu analyysitoimintojen ja vastaavien toimintaohjeiden avulla.

Tämäntyyppisten toimintojen hallitsemiseksi myös suuremmissa yrityksissä ja pilvipalvelun välityksellä voidaan käyttää synkronointia Project Onlinen ja projektipalvelimen kanssa. Tiimin jäsenet voivat siten synkronoida projektin uudet viennit heti toisten työntekijöiden kanssa eivätkä joudu toimimaan manuaalisesti. Lisäksi Microsoft Project Professional 2019 -ohjelman käyttäjät voivat integroida Skype for Business -sovelluksen suoraan ohjelmaan. Siten teksti- ja videochatit tai läsnäolon tarkistus onnistuvat suoraan ohjelmasta, mikä myös helpottaa huomattavasti yhteistyötä projektien parissa. Skype for Business ei sisälly ohjelmaan, vaan se on hankittava erikseen.

Yritysten talousosastot voivat sekä laskea tiimin jäsenten palkat tehtävistä ja projektikohtaisesti suoraan ohjelman sisällä että käsitellä muita menoja. Työntekijät laativat myös lainvoimaisia laskuja Microsoft Project Professional 2019 -ohjelmassa ja kokoavat tehdyn työn aikataulukkoihin, jotka ovat käytettävissä malleina. Siksi Project Professional 2019 ei ole ainoastaan projektinhallintatyökalu. Ohjelmistosta on hyötyä myös kaikenlaisten tehtävien budjetoinnissa ja rahoituksessa, mikäli sitä toivotaan. Business Intelligence -ohjelmiston integrointi helpottaa tätä prosessia entisestään.

Käyttäjät, jotka eivät ole aiemmin vielä päässeet tekemisiin Microsoft Project Professionalin kanssa, kokevat ohjelman kattavat toiminnot kuitenkin heti – kiitos ohjelmaan lisättyjen mallien, jotka mahdollistavat monimutkaistenkin projektien luomisen muutamassa minuutissa. Näitä malleja voidaan muokata ja tallentaa myöhempään käyttöön muissa projekteissa, niin ettei esimerkiksi tulevien vuosien toimintakertomusten laatimista tarvitse aloittaa alusta, vaan se onnistuu yksinkertaisesti muuttamalla vuoden lukuja. Suurin osa edeltäjän toiminnoista ja myös tunnetut työkalut on säilytetty 2019-versiossa, mikä helpottaa kokeneiden käyttäjien siirtymistä uusimpaan versioon.

Microsoft tarjoaa tämän Project Professional -version ainoastaan Windows 10 -käyttäjille. Muita käyttöjärjestelmiä ei tueta. Kyseessä on täysi lisenssi ilman tilausmaksuja, joten käyttö on mahdollista myös offline-tilassa  Microsoft takaa Project Professionalin 2019-versioon kaikki ilmestyvät päivitykset vähintään viiden vuoden ajaksi. Tähän sisältyvät sekä turvallisuus- että ominaisuuspäivitykset.

Käyttöjärjestelmä: Windows 10
Keskusmuisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia
Kiintolevy: vähintään 3 Gt käytettävissä olevaa muistitilaa
Näyttö: tarkkuus vähintään 1 280 * 800 kuvapistettä
Näytönohjain: DirectX 10-tuki vaatii näytönohjaimen kiihdytyksellä varustetun käyttöliittymän
Selain: Internet Explorerin, Chromen, Firefoxin tai Microsoft Edgen päivitetty versio
.NET-versio: tuntematon

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Project 2019 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Project 2019 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat