Microsoft Project 2016 Professional

Microsoft Project 2016 Professional
894,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100033-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Project Professional 2016:lla jopa monimutkaisempien ja laajempienkin projektien suunnittelu,...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Project 2016 Professional"

Project Professional 2016:lla jopa monimutkaisempien ja laajempienkin projektien suunnittelu, valvonta ja toteutus onnistuu yksityiskohtaisesti. Microsoftin suosittu projektinhallintaohjelma tukee sinua kaikissa projektiesi toteutukseen liittyvissä tehtävissäsi. MS Project 2016 Professional:issa on nyt jopa lisää toimintoja hoitaaksesi tiimityöt entistäkin tehokkaammin. Parannettu synkronointi SharePoint:ista ja Office 365:sta auttavat Skype for Business -lisäosan kanssa parantamaan niin viestintää kuin myös projektien luontevaa ja ketterää työstämistä yhdessä. Ota Project Professional 2016 käyttöösi pitääksesi projektiesi määränpäät aina selkeästi ulottuvillasi.

Laajennetut toiminnot tehokkaaseen projektinsunnitteluun

Perusversion toimintojen lisäksi MS Project 2016 Professional sisältää lukuisia laajennettuja toimintoja, jotka mahdollistavat erityisesti suurempien projektien suunnittelun ja korkeamman työtehon projektiryhmissä. Nämä pitävät sisällään muun muassa:

 • Skype for Business -lisäosan avulla voit soittaa Project Professional 2016:sta suoraan ryhmän jäsenille tai käydä keskustelua pikaviestimien (chat) kautta. Tämä auttaa selvittämään ongelmatapauksissa ja niihin liittyvissä kysymyksissä.
 • SharePoint:in ja Office 365:n parannetun synkronoinnin johdosta voit käsitellä projektiin liittyviä tietoja mistä ja milloin tahansa, muokata niitä ja jopa jakaa tiedot sisälletyn projektiverkkosivuston kautta tiimin jäsenille.
 • Älykkäät työkalut, kuten tiimin ositus ja resurssineuvottelut, auttavat sinua tunnistamaan mahdolliset ongelmatilanteet jo varhaisessa vaiheessa ja aloittamaan tarpeelliset vastatoimet ennen kuin aikatauluistasi kiinnipitäminen joutuu uhatuksi. 
 • ”Entä-jos” -skenaariot auttavat ennakoimaan mahdollisia resurssivajauksia ja toimimaan ennen ongelmien muodostumista.
 • Office-ympäristömäinen käyttöliittymä helpottaa Microsoft Project Professional 2016:n käyttöä ja suunnistusta ohjelman sisällä 

Sunnittele ja valvo projekteja ennakoiden

Project 2016 Professional:illa voit hallinnoida tärketä projektit tehokkaasti. Luvukas suunnittelutyökalumäärä auttaa niin upouusien projektien laatimisessa kaikkine tarpeellisine elementteineen kuin myös jatkuvassa edistymisen valvonnassakin. Erinäiset raportointimahdollisuudet huolehtivat siitä, että kaikki olennaiset tunnusluvut ovat käytettävissäsi MS Project 2016 Professional:in avulla yhdellä silmäyksellä, ja voit luoda esityksiä ajankohtaisesta projektin tilasta nopeasti. Gantt-kaavioiden korostettujen tehtäväpolkujen avulla pysyt aina ajantasalla missä suhteessa tapahtumat ovat toisiinsa ja minkäarvoisia ne ovat projektin kehityksen kannalta.

Microsoft Project Professional 2016:n älykkäillä työkaluilla saat suunniteltua projektit ennakoiden. Esimerkiksi Tiimiositus ja resurssikatsaukset auttavat sinua esimerkiksi tunnistamaan rajalliset kapasiteetit ennen aikojaan ja reagoimaan siihen hyvissä ajoin. ”Entä-jos” -skenaariot näyttävät, mihin suuntiin projektisi saattaisi kehittyä. Project 2016 Professionalin tapahtumapolkujen analyysi tunnistaa mahdolliset ongelmat ennen kuin niistä tulee totta ja auttaa pitämään kiinni aikatauluista.

Tiimityöskentely paranee huomattavasti

Reaaliaikainen viestintä ryhmän jäsenten välillä toimii Project Professional 2016:n avulla erittäin yksinkertaisesti Skype for Business:in avulla. Voit kirjoittaa projektiryhmän jäsenille pikaviestimen kautta tai soittaa heille suoraan MS Project 2016 Professionalin kautta saadaksesi vastauksen kysymyksiisi tai selvitettyä epäselvyydet. Parannetun SharePoint- ja Office 365 -synkronoinnin johdosta voit nyt työstää projekteitasi sijainnistasi huolimatta. Erityisesti tapahtuma- ja tehtävälistat ovat nyt helpommin muokattavissa ja saat pidettyä ne helpommin ajan tasalla. Nopeasti luotu projektin sisäinen verkkosivuston avulla saat välitettyä oleelliset tiedot kaikkien osallistujien kesken yksinkertaisesti. Hankkimalla Microsoft Project Professional 2016 -ohjelmiston saat käyttöösi projektinhallintatyökalun, joka soveltuu erityisesti työskentelyyn ryhmissä ja tulee auttamaan viemään projektisi määränpäähänsä.

Ms Project Professional 2016 - System requirements

Platform Windows 
Required operating system
 • Windows 7 or higher
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012
Processor x86- or x64-Bit-Prozessor with 1 GHz or higher and SSE2
Memory 1 GB RAM (32-Bit); 2 GB RAM (64-Bit) 
Hard disk  3 GB
Graphics  DirectX 10-Graphics card required
Soundcard  N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Project 2016 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Project 2016 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat