Microsoft Project 2013 Professional

Microsoft Project 2013 Professional
729,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100031-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Project Professional 2013 on täydellinen projektinhallintaohjelmisto yrityksen...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Project 2013 Professional"

Microsoft Project Professional 2013 on täydellinen projektinhallintaohjelmisto yrityksen projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen. MS Project 2013 Professional:n avulla laadit pidempiaikaisetkin suurprojektit, organisoit työntekijät, valvot resurssit ja esittelet tuloksesi lukuisten kaavioiden avulla. Microsoft Project 2013 Professional auttaa sinua kaikkien yrityksesi projektien koordinoinnissa  intuitiivisesti ja tehokkaasti.

Suunnittele projektisi Microsoft Project Professional 2013:lla

MS Project 2013 Professional:n avulla saat laadittua projektisi suosittujen mallien avulla. Projektinhallintaohjelmisto sallii sinun määritellä tapahtumat, lyödä määränpäät lukkoon ja nimetä virstanpylväät eli etapit. Microsoft Project 2013 Professional -ohjelman avulla saat tietoosi, missä suhteessa projektin eri tapahtuvat ovat kulloinkin toisiinsa ja mitkä niistä ovat ne sinulle kaikkein tärkeimmät viedäksesi projektisi menestyksellä päätökseen. MS Project 2013 Professionalilla juuri laajojen ja epäselkeiden projektien esittäminen sujuu yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi.

Käytä Microsoft Project 2013 Professionalia jakaaksesi projektin eri yksityiskohdat työntekijöittesi kanssa. MS Project 2013 Professional sallii yhteyden muodostamisen Exchange- tai SharePoint-palvelimiin, jotta projekti on yrityksesi käytössä kaikkialta käsin - ja helposti. Projektihallintaohjelmiston Professional-version vahvuutena on mm. monen projektin hallintamahdollisuus, keskitetty resurssienhallinta kuin myös ohjelman käyttö verkkopalveluiden kautta.

Microsoft Project Professional 2013:n tärkeät toiminnot:

 • Hallinnoi suurprojekteja Exchange- ja SharePoint-palvelimien kautta ja jaa tuloksesi kollegojesi kanssa
 • Käytä Project 2013 Professionalin automatisoituja prosesseja ja ongelmienratkaisutoimintoja määritelläksi ja selvittääksesi ongelmat nopeammin.
 • Pidä MS Project 2013 Professional:n selkeiden Gantt-kaavioiden avulla kaikki projektisi tärkeät perustiedot näkyvilläsi: kustannukset, jaetut työntekijöiden tehtävät, resurssit ja kestot.
 • Muista Office-tuotteista tutun käyttöliittymän myötä Microsoft Project 2013 Professionalin ja sen toimintojen käyttöönotto tulee sujumaan sinulta nopeasti.
 • Käytä projektihallintaohjelman suosittuja malleja luodaksesi projekteillesi kiinnostavan ja innovatiivisen ulkonäön, mistä kollegasikin tulevat olemaan vakuuttuneita.
 • MS Project 2013 Professional laittaa kaikki projektin tapahtumat automaattisesti järjestykseen
 • Ilman että sinun pitäisi lisätä toistuvat prosessit lisätä manuaalisesti 

Tehokas projektihallintaohjelmisto tutulla käyttöliittymällä

Myös Project 2013 Professional tukeutuu muista Office-tuotteista tuttuun käyttöliittymään. Hallinnoit erittäin laajatkin projektit Microsoft Project 2013 Professionalilla vaistonvaraisesti ja asiakokonaisuuksissaan: näet valikoissa aina ne toiminnot, jotka ovat olennaisia juuri niihin tehtäviin, joita työstät parhaillaan. Säästät aikaa sen vuoksi, että MS Project 2013 Professionalin lukuisat prosessit toimivat automaattisesti: Project Professional 2013 huomauttaa projektin sisällä olevista ristiriidoista automaattisesti, jotta voit keskittyä nopean ratkaisun etsimiseen.

Project Professional 2013:n avulla pidät kaikista projektin onnistumiselle tärkeistä langoista kiinni yhdellä kädellä: valvot projektin kustannuksia ihan kuten sen kestoakin. Määrittele Microsoft Project Professional 2013:lla myös tulevat lisähankinnat, mitä tullaan tarvitsemaan hahmotelmiesi toteutukseen. Microsoft Project Professional 2013 yhdistää kaikki tiedot toisiinsa, nähdäksesi mahdollisimman nopeasti onko projekti toteutettavissa vaiko ei.

Huomio! Microsoft Project Professional 2013 ei ole yhteensopiva Microsoft Office 2016:n kanssa!

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Project 2013 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Project 2013 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat