Microsoft Project 2010 Professional

Microsoft Project 2010 Professional
609,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100029-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Project 2010 Professional on täydellinen ratkaisu yrityksille ja vaativan...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Project 2010 Professional"

Microsoft Project 2010 Professional on täydellinen ratkaisu yrityksille ja vaativan yksityiskäyttäjän projektien suunnittelu- ja toteutustarpeisiin. Projektinhallintaan tarkoitetun ohjelman avulla kaikki projektiin liittyvät näkökohdat ovat saman tien nähtävilläsi: ajallisesti suunnitellusta työnkulusta lähtien resurssien hallintaan ja aina työryhmien tehtäviinsä määrittämiseen asti. MS Project Professional 2010 helpottaa yhtäaikaista työtä projektin parissa kollegojesi kanssa huomattavasti.

Yritysten korkeatavoitteinen projektin suunnittelu MS Project Professional 2010 -ohjelmalla

Microsoft Project 2010 Professionalin avulla voit toteuttaa niin lyhyitä projekteja kuin myös pidempiaikaisiakin toimintasuunnitelmia selkeästi, nopeasti ja virheettömästi. Määritä Microsoft Project 2010 Professional:ssa ajalliset rajat yksittäisille toiminta-askelille aivan kuten käytössä olevien työntekijöiden tai muidenkin resurssien määrä, mitä sitten sattuisitkaan tarvitsemaan projektin toteutumiseen. Nämä ja vastaavanlaiset prosessit saat hoidettua projektinhallintasovelluksella muutamalla hiiren painalluksella monien projektiluontoisten toimintojen suoriutuessa automaattisesti.

Kaikki nimetyt työnkulun osat tapahtuvat MS Project Professional 2010:illa jo sinullekin tutuksi käyneellä käyttöliittymällä, sillä se ei eroa muista Office 2010 -sarjan tuotteista ulkonäkönsä puolesta lainkaan. Microsoft Project 2010 Professional -ohjelman älykkäiden valintanauhavalikkojen avulla voit käyttää projektissasi useasti tarvittavia toimintoja tilannekohtaisesti. Voit parantaa projektiasi optisesti käyttämällä MS Project Professional 2010:in uusia tehosteita, värivalikoimaa ja samantapaisia työkaluja tyylittelyyn, ja tuoda projektisi näin ollen esille parhaassa mahdollisessa valossa.

Project 2010 Professional:in tärkeät toiminnot:

 • Aikataulujen tiedot, resurssit, työntekijät: Project Professional 2010 työstää projektin toteutuksen uudelleen selkeästi ja tiivistetysti.
 • Käytä SharePoint-palvelinta jakaaksesi projekteja muiden työntekijöiden kanssa ja työskennelläksesi heidän kanssaan samanaikaisesti.
 • Hyödy siitä seikasta, että ohjelman käyttöönotto on yksintertaista: Officesta tuttu käyttöliittymä on nyt myös Microsoft Project 2010 Professional:ssä.
 • Toteuta projektisi Project 2010 Professional -ohjelman käytössä olevilla ajankohtaisilla väri-, design-, tehoste- ja kirjasintyypeillä haluamaasi tapaan.
 • Tukeudu automatisoituun työnkulkuun, joka vähentää työtäsi suurilta osin ja saavutat tuloksesi nopeammin.
 • Voit simuloida suunnitellut skenaariot projektinhallintasovelluksella varmistaaksesi onko idea edes toteutettavissa - ilman todellisen tilanteen mukaisia lisäkustannuksia

Monimutkaisten projektien hallinta ryhmille Project Professional 2010:lla

Vaihtamalla MS Project Professional 2010:een voit yhdistää jo olemassa olevan Project-palvelimen Standard-versioon verrattuna täysin mutkattomasti. Julkaise esimerkiksi tehtävälistoja tai päivityksiä Microsoft Project 2010 Professional -ohjelmalla SharePointin kautta nähdäksesi työntekijöiden tekemät muutokset suoraan ja välittömästi. Projektinhallintasovelluksen Professional-versio sallii hahmottelemiesi projektien simulaation ja voit samalla ottaa tietyt prosessit pois käytöstä.

Suurempien tiimien hallinnasssa Project 2010 Professional auttaa määrittämään yksittäiset työntekijät nopeammin - raahaa ja tiputa -toiminnolla (Drag & Drop). Voit vetää kollegasi ja muutkin resurssit Microsoft Project 2010 Professional:in avulla yksinkertaisesti haluamaasi prosessiin ja projektin hallintaan kehitetty ohjelma päivittää koko projektin automaattisesti. MS Project Professional 2010 soveltuu sen vuoksi kaikkien niiden ryhmien, jotka puoltavat yrityksesi menestystä tulevaisuudessa - niin pienien kuin myös suurempien ja monimuotoisempienkin ryhmien - hallintaan. 

Huomio! Microsoft Project Professional 2010 ei ole yhteensopiva Microsoft Office 2016:n kanssa!

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Project 2010 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Project 2010 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat