Microsoft Outlook 2019

Microsoft Outlook 2019
109,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100521-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Outlook 2019 -version myötä redmondilainen ohjelmistotalo on onnistunut kasaamaan tehokkaan...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Outlook 2019"

Outlook 2019 -version myötä redmondilainen ohjelmistotalo on onnistunut kasaamaan tehokkaan ohjelmistopaketin, jossa on Outlook 2016 -versioon verrattuna lukuisia mielenkiintoisia uutuuksia. Ohjelmiston ytimenä on kuitenkin edelleen sähköpostiviestien luotettava lähettäminen ja vastaanottaminen, minkä lisäksi ohjelmistolla voi kätevästi yhdistää ja hallinnoida useita tilejä. 

Postilaatikon järjestämistä varten Microsoft Outlook tarjoaa käyttäjilleen tällöin mahdollisuuden määrittää kansiorakenteita, laatia tehtäväluetteloita, hallinnoida osoitekirjoja ja järjestää kalenterimerkintöjä. Eri päätelaitteiden välisen synkronoinnin ansiosta tärkeät tiedot ovat lisäksi käytettävissä myös älypuhelimessa tai tabletissa silloin, kun niitä tarvitaan. 


Hyödyllisiä uudistuksia Microsoft Outlook 2019 -ohjelmistossa
Viestintää helpottavat myös laajennetut järjestelytoiminnot, kuten mahdollisuus nähdä, kuinka moni yhteyshenkilöistä on jo vastannut kutsuun. Myös uusi BCC-varoitus on kätevä: se estää käyttäjää lähettämästä vastausta saamaansa viestiin vahingossa kaikille alkuperäisen sähköpostiviestin vastaanottajille. Niin sanotun ”Bill Reminderin” avulla Microsoft Outlook tunnistaa myös luotettavasti sähköpostiin tulleet laskut ja merkitsee erääntyvien laskujen eräpäivät kalenteriin, mikä pienentää huomattavasti eräpäivien unohtumisen riskiä. Siksi ”Bill Reminder” -toiminto on erityisen kätevä ammatinharjoittajille ja pienyrityksille.


Räätälöitävä käyttöliittymä
Sähköpostiohjelmiston uudistamisen yhteydessä Microsoft on uudistanut aiemman version tuttua nauhakäyttöliittymää perusteellisesti ja karsinut sitä. Päivitetyssä versiossa käyttäjät voivat valita joko perinteisen tai valikkoriviksi yksinkertaistetun käyttöliittymän. Lisäksi Microsoft Outlook 2019 -ohjelmiston käyttäjät voivat nyt mukauttaa sekä näytön yläreunassa olevan valikkorivin käyttöelementtejä että näytön vasemmassa reunassa olevan uuden navigointirivin elementtejä haluamallaan tavalla. 


Parempi suojaus haittaohjelmia ja phishing-viestejä vastaan
Myös turvallisuuden suhteen on tehty uudistuksia, mutta se näkyy päivitetyssä Outlook-versiossa ennen kaikkea uuden Safe Link -palvelun ansiosta. Kun upotetut linkit on nyt varustettu selvästi paremmalla esikatselulla, taustalla oleva reaaliaikainen tarkistusohjelma varmistaa, että haittaohjelma- ja phishing-linkit suodatetaan pois luotettavasti.


Lisäuudistuksia iOS-käyttöjärjestelmille
Etenkin Microsoft Outlookin iOS-versioon on tehty joitakin lisäuudistuksia. Niihin kuuluvat muun muassa kalenterijärjestelmään integroidut Machine Learning -toiminnot. Niiden avulla Microsoft Outlook 2019 -ohjelmistossa pystytään käyttäjän sijainnin analysoinnin ja tapahtumaan osallistuvien henkilöiden lukumäärän perusteella esimerkiksi ehdottamaan automaattisesti sopivaa paikkaa tapaamiselle.

Alusta

Windows 10

Suoritin Suoritin, jonka teho on vähintään 1 GHz, 32 bittiä (x86) tai 64 bittiä (x64) - suosittelemme selvästi nopeampaa
Keskusmuisti vähintään 2 Gt RAM (32 bittiä / 64 bittiä), suositus 4 Gt RAM (32 bittiä / 64 bittiä)
Näytönohjain DirectX 9 -näytönohjain (vähintään), jossa WDDM 1.0 -ohjain, DirectX 10 -näytönohjain (optimaalinen)
Äänikortti k.A.
Kiintolevy Vähintään 16 Gt kiintolevytilaa asennusasemassa (32 bittiä), 20 Gt kiintolevytilaa (64 bittiä)
Näyttö 800 x 600 kuvapistettä (vähintään)
Optinen asema DVD-asema (DVD:ltä tehtävää asennusta varten)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Outlook 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Outlook 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat