Microsoft Excel 2019

Microsoft Excel 2019
109,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100525-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Excel-taulukkolaskentaohjelmiston myötä Microsoft on onnistunut jälleen kasaamaan yrityksille,...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Excel 2019"

Excel-taulukkolaskentaohjelmiston myötä Microsoft on onnistunut jälleen kasaamaan yrityksille, ammatinharjoittajille ja yksityiskäyttäjille suunnatun tehopaketin, joka on suorastaan pakollinen varuste jokaiseen toimistotietokoneeseen. Suurtenkin tietomäärien tehokas käsittely ja monipuolinen lisäkäsittely kattavan työkalupaletin avulla ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista. Edelliseen versioon, Microsoft Excel 2016:een, verrattuna myös intuitiivinen ohjattavuus on parantunut huomattavasti, kun tuttua nauhakäyttöliittymää karsittiin huomattavasti, mikä mahdollistaa sujuvamman työnkulun. 

Näin Microsoft Excel 2019 -ohjelmiston käyttäjiä tuetaan ohjelmiston oppimiskyvyllä, joka mukautuu käyttäjän yksilöllisiin toimintatapoihin nopeuttaen samalla navigointia. Käyttäjien ei myöskään tarvitse enää turvautua valmiiseen käyttöliittymään, vaan he voivat muokata sitä yksilöllisten tarpeidensa mukaan tai jatkaa Excel 2016:n tutun nauhakäyttöliittymän käyttöä. Intuitiivista käyttöä täydentää laajempi tuki kynällä tapahtuvaan syöttöön MIcrosoft Surface -laitteissa ja muissa kosketusnäytön avulla ohjattavissa laitteissa. 

Automaattisesti luotu tietojen visualisointi
Monimutkaisten tietojen optinen viimeistely on nimenomaan big datan aikakaudella olennaisen tärkeä analysointitekniikka. Myös Excelin uusi versio ottaa jälleen yhden askeleen tähän suuntaan tehdäkseen tiedoista ilmeisiä oikeassa asiayhteydessä ja laajentaa siten kaavioita ja optisia arviointitekniikoita selvästi. ”Insights”-toimintojen avulla ohjelmisto analysoi lisäksi taulukoita ja kaavioita asettaakseen ne tässä yhteydessä kiinnostavimpien tietojen edelle, helpottaakseen hämmästyttävien muutosten havaitsemista ja tunnistaakseen helpommin selkeitä trendejä tietueista. Uudet kaaviotyypit huolehtivat lisäksi uusista esitysvaihtoehdoista ja suuremmasta informaatiotiheydestä pienessä tilassa.

Machine Learning -mallit Excel 2019 -ohjelmistossa
Yhä suuremmat tietomäärät edellyttävät yhä tehokkaampia analysointityökaluja. Myös Microsoft on tietoinen tästä tarpeesta, joten yritys on tuonut Excel-perheen uusimpaan vesaan menetelmiä Machine Learningin parista. Näiden algoritmien tarkoituksena ei ole vain selkeiden kuvioiden tunnistaminen, vaan myös niiden älykäs käsittely. Sen lisäksi Excelissä on edelleen mahdollista tuoda moderneja Machine Learning -algoritmeja suoraan käyttöliittymän kautta ja käyttää niitä ohjelmiston sisällä, jolloin tie keinoälyn käyttöön on auki edessäsi.

Integroidut live-tiedot Microsoftin Bing API -käyttöliittymän kautta
Päivitetyn version myötä myös Excel on yhä enemmän osa verkostoa. Tämä tapahtuu tarkemmin integroimalla ohjelmointikäyttöliittymä (API) Microsoftin omaan Bing-hakukoneeseen. Tällä tavalla Excel 2019 -ohjelmassa voidaan lisätä tiettyihin tietosarjoihin lisätietoja reaaliajassa. Yksityiskohtaisten komentojen avulla voidaan siten tehdä vielä selvästi monimutkaisempia laskelmia kuin tähän asti, mikä avaa uusia mahdollisuuksia etenkin ammattikäyttäjille.

Alusta Windows 10
Suoritin Suoritin, jonka teho on vähintään 1 GHz, 32 bittiä (x86) tai 64 bittiä (x64) - suosittelemme selvästi nopeampaa
Keskusmuisti vähintään 2 Gt RAM (32 bittiä / 64 bittiä), suositus 4 Gt RAM (32 bittiä / 64 bittiä)
Näytönohjain DirectX 9 -näytönohjain (vähintään), jossa WDDM 1.0 -ohjain, DirectX 10 -näytönohjain (optimaalinen)
Äänikortti k.A.
Kiintolevy Vähintään 16 Gt kiintolevytilaa asennusasemassa (32 bittiä), 20 Gt kiintolevytilaa (64 bittiä)
Näyttö 800 x 600 kuvapistettä (vähintään)
Optinen asema DVD-asema (DVD:ltä tehtävää asennusta varten)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Excel 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Excel 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat