Microsoft Access 2019

Microsoft Access 2019
109,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100520-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Microsoftin Access-tietokantaohjelmiston päivitetty versio on tehokas työkalu, joka vakuuttaa...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Access 2019"

Microsoftin Access-tietokantaohjelmiston päivitetty versio on tehokas työkalu, joka vakuuttaa sekä yksityiskäyttäjät että yritykset. Olipa kyse yksityisestä tietokannasta tai monimutkaisesta tietokantajärjestelmästä, Microsoft Access 2019 sisältää kaiken, mitä tarvitaan sujuvaan ja mukavaan työskentelyyn pöytätietokoneilla ja mobiililaitteilla. 

Nimenomaan vertailussa aiempaan versioon, Microsoft Access 2016:een, redmondilainen ohjelmistotalo on onnistunut parantamaan käyttäjäystävällisyyttä huomattavasti. Niinpä päivitetty versio ei poikkea aiemmasta ainoastaan selvästi selkeämmän nauhajärjestelmän ansiosta, vaan myös sillä, että se tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa käyttöliittymä täysin omiin tarpeisiin. 

Tietojen yksinkertainen tuonti ja tehokas tietokantojen hallinta
Mallien suuren määrän ansiosta aloittelijatkin pääsevät nopeasti sisään Access 2019:n maailmaan ja oppivat hyödyntämään projektihallintoon, tavarankäsittelyyn tai tehtävien ja yhteystietojen hallintaan laadittuja pohjia. Myös ulkoisten tietojen, kuten PDF-tiedostojen ja kuvien, lisääminen onnistuu käden käänteessä tietokantasovelluksen läpinäkyvien valikoiden avulla. 

Samoin laadittujen Excel-tiedostojen tai ulkoisten SQL-tietokantojen sisältämien tietojen tuonti sujuu vaivattomasti tutun Office-käyttöliittymän välityksellä. Lisäksi tietokanta-ammattilaisilla on mahdollisuus luoda monimutkaisia tietokantoja täysin omien asetustensa mukaan. Access 2019 -ohjelmistoa täydentää mahdollisuus yhteistyöskentelyyn kollegoiden kanssa saman tietokannan parissa joko SharePoint-käyttöliittymän tai Office 365 -yhteyden kautta. Salesforce Data Connectorin välityksellä tietoja voidaan helposti tuoda myös suositusta Salesforce-lähdejärjestelmästä.

Tietokantasovellusten kehittämistä ilman ennakkotietoja
Microsoft Access 2019 on paljon muutakin kuin vain tietokantaohjelmisto. Ohjelma tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kehittää omia tietokantapohjaisia sovelluksia mobiililaitteille. Näin voidaan helposti välittää tietoja SharePointin kautta työntekijöille, vaikka heillä ei olisi työpisteessään lainkaan mahdollisuutta Microsoft Accessin käyttöön. Sitä paitsi tämä onnistuu suuren mallivalikoiman ansiosta jopa ilman minkäänlaisia ohjelmointitaitoja.

Uusi kaavio-ohjausmalli
Accessin 2019-version ilmestymisen myötä Microsoft on saanut Access 2016 -versioon verrattuna kokoon suurenmoisen ohjelmistopaketin, jossa yhdistyvät kaikki viime vuosien pienet uudistukset ja niiden lisäksi vielä joitakin muita mielenkiintoisia toimintoja. Mainitsemisen arvoista on muun muassa kaikkien Office 2019 -paketin ohjelmien optimoitu kynäohjaus. Tämä taas tekee ohjelmiston käytöstä myös Microsoft Surface -laitteilla huomattavasti intuitiivisempaa muun muassa suuremman kosketusherkkyyden ansiosta.

Eräs suuri tekninen uudistus Microsoft Access -sarjan tuoreimmissa edustajissa on ”Modern Charts” -konsepti, joka antaa ”kaavio-ohjaukselle” huomattavasti modernimman ilmeen ja helpottaa kehittäjien työtä. ”Modern Charts” -ohjaus on 2019-versiossa mahdollista myös ketjulomakkeilla, mihin tähän asti ActiveX-pohjaisessa ratkaisussa ei ollut mahdollisuutta.

AlustaWindows 10
SuoritinSuoritin, jonka teho on vähintään 1 GHz, 32 bittiä (x86) tai 64 bittiä (x64) - suosittelemme selvästi nopeampaa
Keskusmuistivähintään 2 Gt RAM (32 bittiä / 64 bittiä), suositus 4 Gt RAM (32 bittiä / 64 bittiä)
NäytönohjainDirectX 9 -näytönohjain (vähintään), jossa WDDM 1.0 -ohjain, DirectX 10 -näytönohjain (optimaalinen)
Äänikorttik.A.
KiintolevyVähintään 16 Gt kiintolevytilaa asennusasemassa (32 bittiä), 20 Gt kiintolevytilaa (64 bittiä)
Näyttö800 x 600 kuvapistettä (vähintään)
Optinen asemaDVD-asema (DVD:ltä tehtävää asennusta varten)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Access 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Access 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat