Windows Thin PC

Windows Thin PC
34,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100615-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Englanti
Windows 7:n tuki päättyi 14.01.2020. Windows Thin PC on erityinen versio Windows 7...lisää

Tuotetiedot "Windows Thin PC"

Windows 7:n tuki päättyi 14.01.2020.

Windows Thin PC on erityinen versio Windows 7 -käyttöjärjestelmästä. Tämän käyttöjärjestelmän avulla laitteistoltaan vanhemmat tietokoneet voidaan muuntaa ohuiksi asiakaslaitteiksi (Thin Clients). Siten yritys selviää pienemmillä uusilla laitehankinnoilla. Lisäksi säästetään VDA-käyttöoikeuskustannuksissa, koska näitä käyttöoikeuksia ei tarvita erikseen Thin Client -laitteille. Pöytätietokoneiden lisäksi tämä käyttöjärjestelmä sopii myös kannettaviin tietokoneisiin. Ohjelmisto mahdollistaa myös etätyöpöytäkäytön esimerkiksi kannettavan tietokoneen WLAN-antennin välityksellä. Virtuaalikoneissa käyttöjärjestelmää ei kuitenkaan voi käyttää, koska se on kehitetty eri tarkoitukseen. Windows Thin PC -käyttöjärjestelmällä voidaan suorittaa ohjelmia seuraavilta alueilta:

- turvallisuus, hallinta, pääte-emulointi
- etätyöpöytä ja vastaavat teknologiat
- Internet-selain ja pikaviestintä
- asiakirjanäkymä ja
- .NET Framework ja Java Virtual Machine.
Järjestelmä ei kuitenkaan tue ohjelmia, joissa tuotetaan jotain itse, kuten Office-ohjelmistoa.

Energiaa säästävien tietokoneiden liittäminen yrityksen infrastruktuuriin

Windows Thin PC -käyttöjärjestelmän ostaminen on hyvä ajatus esimerkiksi silloin, kun halutaan käyttää edelleen vanhempia tietokoneita tai koneita, joiden energiankulutus on hyvin pientä. Siten käyttöjärjestelmä voi auttaa yrityksen kulujen pitämisessä kurissa. Rajoitetumpien toimintojensa vuoksi Thin PC tarvitsee huomattavasti vähemmän laitteistoresursseja kuin ”suuremmat” käyttöjärjestelmät.
Thin PC voi kuitenkin hyödyntää System Centerin kaltaisia hallintatyökaluja. Thin Client -laitteiden keskitetty hallinta on helppoa. Sovelluksia voidaan käyttää tehtäväkohtaisesti. Tämä koskee myös tietoturvakorjauksia, tietoja ja päivityksiä. Vielä parempaa IT-turvallisuutta tarjoavat Enterprise-versiosta tutut ominaisuudet BitLocker ja AppLocker. Lisäksi Thin PC -käyttäjät voivat DirectAccessin avulla käyttää yritystietoja turvallisesti myös kannettavilla tietokoneilla.

Laitteistosta riippumattomien grafiikkapainotteisten sovellusten käyttö

Windows Thin PC käyttää tiettyjä Windows 7- ja Windows Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmien Service Pack 1:n toimintoja. Siten etäyhteyden avulla voi käyttää Windowsin työpöytäversioihin sisältyvää Aero Effectiä. Windows Thin PC -käyttöjärjestelmän ostaminen merkitsee myös mahdollisuutta käyttää suorituskyvyltään heikoilla laitteilla etäohjatusti 3D-sovelluksia tai tarkkoja videoita. Verkon välityksellä käyttäjä voi pyörittää grafiikkapainotteisia ohjelmia. Paikalliselle tietokoneelle ei tarvita vastaavaa laitetta, koska varsinainen laskentatyö siirtyy verkkoon kytkettyjen palvelimien hoidettavaksi. Thin PC on Windows XP -järjestelmään perustuvan ”Windows Fundamentalsin” seuraaja, ja se on vuosien kuluessa löytänyt jo paljon tyytyväisiä käyttäjiä. Windows Thin PC -käyttöjärjestelmään on paketoitu "Windows Embedded Standard”. Sitä käyttävät muunnetussa muodossa myös monet aitojen ohuiden asiakaslaitteiden valmistajat varustaakseen ”ohuet” tietokoneet käyttöjärjestelmällä jo tehtaalla.

Osta Windows Thin PC yrityskäyttöön

Thin PC perustuu hyväksi todettuun Windows 7 Enterprise -käyttöjärjestelmään . Sen avulla käytössä oleville tietokoneille voidaan antaa uusi tarkoitus. Tietokoneista, jotka eivät kenties ole tarpeeksi nopeita kokonaisten Windows-käyttöjärjestelmien käsittelyyn, tulee silloin ohuita asiakaslaitteita (Thin Clients). Ne täyttävät korkeat turvallisuus- ja yhteensopivuusvaatimukset. Tähän myötävaikuttavat ohjelmistosuodattimet, jotka muun muassa estävät käyttäjiä tallentamasta tietoja kiintolevylle. RemoteFX:n avulla Thin PC mahdollistaa kattavan etätyöpöydän käytön, jolloin voidaan esimerkiksi toistaa muista työpöytäkoneista tai palvelimelta peräisin olevaa laadukasta multimediasisältöä.

Lizengo tarjoaa laajan valikoiman alkuperäisiä ohjelmistoja käyttöjärjestelmästä virustorjuntaohjelmistoon. Autamme neuvoilla ja teoilla, jos mieleenne tulee ohjelmistoja tai asennuksia koskevia kysymyksiä.

Suoritin:
vähintään 1 GHz ja 32 bittiä (x86)

Keskusmuisti:
vähintään 1 Gt

Käytettävissä oleva kiintolevytila:
vähintään 16 Gt

Kuva:
DirectX 9 -näytönohjain ja Windows Display Driver Manager 1.0 tai uudempi

Asema:
käynnistyvä DVD-ROM-asema

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Thin PC"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Thin PC - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat