Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On

Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On
514,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100490-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Osta Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on ja optimoi järjestelmäsi...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On"

Osta Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on ja optimoi järjestelmäsi

Yritykset, jotka ostavat Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on -ohjelman, saavat sen mukana ylimääräisiä ydinlisenssejä  Windows Server 2019 DataCenter -version asennukseensa. Siitä lähtien, kun vuonna 2015 siirryttiin ydinkohtaiseen lisensointiin, DataCenter Core Add-on on ollut edullinen mahdollisuus järjestelmän käyttöön. Tämä on Microsoftin toistaiseksi tehokkain palvelinkäyttöjärjestelmä ja perustuu Windows Server 2016:n DataCenter-version vahvuuksiin. 

Se tarjoaa yrityksille lukuisia ainutlaatuisia toimintoja sekä mahdollisuuden rakentaa tehokas ja vakaa verkkoympäristö ”hybridipilviskenaariona”. Koko paketissa on Linux-palvelinten entistä paremman virtualisoinnin ja tiiviimmän Microsoft Azure -limityksen lisäksi myös parannetut säiliönäköistiedostot ja uusia suojausasetuksia.

Linux-optimointi, säiliönäköistiedostot ja pikapäivitykset
Windows Server 2019 tarjoaa yrityksille ensinnäkin selvästi entistä paremman Linux-palvelinten liittämisen ja virtualisoinnin Windows Server 2019 DataCenter -ohjelmassa. Tähän integrointiin sisältyy muun muassa Linux-järjestelmän suojaus ”suojattujen virtuaalikoneiden” avulla. Tämä asetus oli aiemmin saatavana vain Windows-palvelimille. Uutta on myös Linux-jakelujen integrointi suoraan Windows-asennukseen Windows-alijärjestelmän kautta. Siten Linux-järjestelmiä voidaan nyt hallinnoida myös suoraan Windows-palvelimilta kaikilla yleisillä Linux-komennoilla.

Myös säiliönäköistiedostojen osalta yritykset, jotka ostavat Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on -ohjelman, hyötyvät uutuuksista, kuten siitä, että näköistiedostot ovat nyt huomattavasti pienempiä: ennen 5 Gt, nyt enää noin 1,7 Gt. Näköistiedostojen ”nanoserver” ja ”windowsservercore” lisäksi päivitetty ohjelmaversio luo uuden näköistiedoston nimeltä ”windows”, jonka toiminnot ovat entistä laajempia. Suoran Kubernetes-limityksen ansiosta tästä lähtien onnistuu myös hybridisäiliöympäristöjen käyttö ja hallinta.

Palvelinkäyttöjärjestelmän päivitetyn version avulla onnistuvat myös jo Windows 10 -työpöytäkäyttöjärjestelmästä tutut pikapäivitykset. Siten päivitykset eivät ole vain pienempiä kuin tähän saakka yleiset Delta-päivitykset, vaan sen lisäksi ne nopeuttavat koko päivitysprosessia lyhentämällä asennukseen kuluvaa aikaa ja vähentämällä uudelleenkäynnistyksiä valtavasti. 

Lisää turvallisuutta Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on -ohjelman avulla
Windows Server 2019 antaa sopivan vastauksen yhä lisääntyviin uhkiin. Erityisen kiinnostava on kattava suoja vaarallisia rootkit-haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan. Sen mahdollistaa Windows Server 2019 -ohjelman tiiviimpi yhteistyö Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) -sovelluksen kanssa, joka on erikoistunut uhkiin ilman tunnettuja tunnistetiedostoja. Älykkään pilviyhteyden avulla mekanismi suojaa siten myös uhilta, joita monet tavalliset virustorjuntaohjelmat eivät tunnista. Virtuaalikoneiden ja verkkoliikenteen paremman salauksen ansiosta yritystiedot ovat Windows Server 2019 -ohjelmassa paremmassa turvassa kuin redmondilaisen ohjelmistotalon aiemmissa järjestelmissä.

Muita etuja yrityksille, jotka ostavat Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on -ohjelman

  • Limitys Microsoft Azuren kanssa: Windows Server 2019 -ohjelman ja Microsoft Azuren lähes saumattoman yhteistyön ansiosta käyttäjät voivat varmuuskopioida tietonsa käden käänteessä. Lisäksi on mahdollista liittää klustereita Microsoft Azureen ja varmuuskopioida tietoja Azure-varmuuskopioinnin avulla.
  • Storage Migrations Assistent: Samoin uusi Storage Migrations Assistent auttaa Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on -ohjelman ostaneita tietojen ja tiedostopalvelinten siirtämisessä Windows Server 2019 DataCenteriin. Koska siirtäminen onnistuu päivitetyllä versiolla eri laitteiden kautta, prosessikustannukset ovat pienemmät kuin koskaan ennen.
  • Hyperkonvergenttinen infrastruktuuri: Hyperkonvergenttinen infrastruktuuri on ajankohtainen trendi palvelinsovellusten alueella. Palvelinkäyttöjärjestelmän päivitetyllä versiolla Microsoft soveltaa tätä trendiä muun muassa yksinkertaistamalla tärkeitä käyttö- ja hallintamenetelmiä.
AlustaWindows
SuoritinSuositeltava on suoritin, jonka teho on vähintään 1,4 GHz, (yksi ydin), vähintään 1,3 GHz (moniytiminen) - 3,1 GHz tai enemmän (yksi- tai moniytiminen), tuki enintään kahdelle suoritinkannalle
Keskusmuistivähintään 2 Gt RAM-muistia (tai 4 Gt, jos Windows Server Essentials -ohjelma määritetään virtuaalikoneena), suositus 16 Gt RAM-muistia, tuki enintään 64 Gt:lle
NäytönohjainEi käyt.
ÄänikorttiEi käyt.
KiintolevyVähintään 160 Gt kiintolevytilaa ja järjestelmäosion kapasiteetti vähintään 60 Gt
NäyttöEi käyt./td>
Optinen asemaDVD-asema (DVD:ltä tehtävää asennusta varten)
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat