Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 Datacenter
4 099,95 €

sis. alvin

Palvelimen lisensointi:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100487-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Englanti
Osta Windows Server 2019 DataCenter, niin pääset nauttimaan sen luotettavuudesta ja...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2019 Datacenter"

Osta Windows Server 2019 DataCenter, niin pääset nauttimaan sen luotettavuudesta ja suorituskyvystä

Windows Server 2019 -järjestelmän DataCenter-versiossa redmondilainen ohjelmistotalo hyödyntää Windows Server 2016 -järjestelmän vahvuuksia ja auttaa suuria yrityksiä ja organisaatioita vakaan ja suorituskykyisen verkkorakenteen muodostamisessa. Uudessa versiossa on myös lukuisia parannuksia ja ainutlaatuisia toimintoja edeltäjäänsä verrattuna. Näin palvelinkäyttöjärjestelmä tarjoaa etuja erityisesti yrityksille, jotka haluavat Windows Server 2019 DataCenter -järjestelmän hankittuaan käyttää ”hybridipilviskenaariota”. Kokonaispakettiin sisältyy muun muassa parempi liitäntä Microsoft Azureen selainpohjaisen ”Project Honolulu” -työkalun avulla.


Lisää turvallisuutta Windows Server 2019 -järjestelmän avulla
Turvallisuus on yhä edelleen hyvin tärkeä teema palvelimista puhuttaessa. Myös Windows Server 2019 DataCenter -versiolla Microsoft reagoi jälleen World Wide Webin ajankohtaisiin uhkiin ja parantaa palvelinkäyttöjärjestelmää lukuisista eri kohdista. Käyttäjille tässä on mielenkiintoista ennen kaikkea yhteistyö Windows Defender Advanced ThreatProtectionin kanssa. Tämä suojausmekanismi on erikoistunut tunnistetiedottomien uhkien tunnistamiseen ja suojaa siten pilviyhteyden avulla tehokkaasti rootkit-haittaohjelmilta ja nollapäivähyökkäyksiltä, joita tavalliset virustorjuntaohjelmat eivät tunnista. Lisäetuna on helpompi ja parempi salaus, joka kattaa myös verkkoliikenteen ja virtuaalikoneet (VM).


Pikapäivitykset ja Microsoft Azuren parempi integrointi
Windows Server 2019 DataCenter -version käyttäjät saavat käyttöönsä myös Microsoftin pikapäivitykset, jotka ovat tuttuja jo Windows 10 -työpöytäkäyttöjärjestelmästä. Suuri etu on se, että uudet pikapäivitykset ovat selvästi pienempiä kuin Windows Serverissä tähän asti yleiset Delta-päivitykset. Toistensa päälle tallentuvien varmuuskopioiden tavoin toimivat pikapäivitykset eivät siten ainoastaan nopeuta lataamista ja asentamista, vaan ne pienentävät myös käytettävien palvelimien vaatimaa uudelleenkäynnistysten määrää.

Uusi Windows-versio erottuu muista myös sillä, että se limittyy tiiviimmin Microsoft Azuren kanssa. Tämä taas avaa Windows Server 2019 DataCenter -version käyttäjille uusia mahdollisuuksia, kuten tiedostojen yksinkertaisempi synkronointi, tiedostojen varmuuskopiointi Azure Backupin avulla tai tiedostopalvelimien varustaminen pilvestä ladattavalla Azure Files -sovelluksella. Klusterien Microsoft Azureen liittämisen lisäksi tiedostot voidaan myös varmuuskopioida pilveen Storage Migration Assistentin avulla.

Uutta ovat myös Linux-palvelimien parempi virtualisointi Windows Server 2019 -järjestelmässä sekä niiden suojaus ”suojattujen virtuaalikoneiden” avulla, mikä tähän saakka on ollut mahdollista vain Windows-palvelimilla. Linuxille tarkoitettujen Windows-alijärjestelmien avulla Windows Server 2019 mahdollistaa nyt myös Linux-jakelujen integroinnin Windows-asennuksen sisällä. Sen etuna on, että Linux-palvelimia voi nyt hallita kätevästi myös Windows-palvelimilta Linux-komennoilla. 


Joustava lisensointikonsepti suurille organisaatioille
Yritykset, jotka ostavat Windows Server 2019 DataCenter -käyttöjärjestelmän, saavat edelleen käyttöönsä harkitun lisensointikonseptin, joka kerää pisteitä loistavasta joustavuudesta. Kuten Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmän vakioversio, myös DataCenter-versio lisensoidaan laitteesta riippuen ytimen lisensoinnin kautta, joka kattaa myös käytettävät laitteet tai käyttäjät. Kuten edellisessäkin järjestelmässä, käytössä on aina ”vähintään 8 ydintä” suoritinta kohti ja ”vähintään 16 ydintä” palvelinta kohti. 

Alusta Windows
Suoritin Suositeltava on suoritin, jonka teho on vähintään 1,4 GHz, (yksi ydin), vähintään 1,3 GHz (moniytiminen) - 3,1 GHz tai enemmän (yksi- tai moniytiminen), tuki enintään k
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2019 Datacenter"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2019 Datacenter - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat