Windows Server 2016 Essentials

Windows Server 2016 Essentials
249,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100065-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Windows Server 2016 Essentials on täydellinen palvelinratkaisu pienemmille yrityksille....lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2016 Essentials"

Windows Server 2016 Essentials on täydellinen palvelinratkaisu pienemmille yrityksille. Palvelinkäyttöjärjestelmä perustuu Windows 10 -pöytätietokonekäyttöjärjestelmään ja sitä voidaan käyttää kahdella fyysisellä suorittimella enintään 25:n käyttäjän tai 50:n koneiston välityksellä; ohjelmisto on kehitetty erityisesti yritysten käyttöön, jotka eivät tukeudu virtuaaliseen ympäristöön.  Microsoft Windows Server 2016 Essentials:in toimintoja on korjattu parantaakseen yrityksesi tuottavuutta entuudestaankin. Essentials-versio soveltuu erinomaisesti aloittelevaan palvelintoimintaan ja sitä voidaan käyttää myös useamman palvelinjärjestelmänkin ympäristöissä pääpalvelimena.

Windows Server 2016 Essentials:in etuudet

  • ·         Järjestelmän hallinta hoituu kätevästi selkeän kojelaudan välityksellä
  • ·         Saat useimmat työvaiheet hoidettua avustajien avulla ilman järjestelmän hallitsijan avustusta
  • ·         Käyttäjät ja käyttöoikeudet voidaan määritellä suoraan kojelaudan kautta, samoin kuin niiden hallintakin
  • ·         Yksittäiset työpisteet tallennetaan automaattisesti palvelimelle

 

 

Yksinkertainen asennus ja käyttö

Yksi Windows Server 2016 Essentials:in eduista on palvelinkäyttöjärjestelmän suhteellisen helppo asennus ja käyttöönotto. Asennusavustajatyökalu aloittaa asennuksen automaattisesti ja antaa tukea kaikissa tärkeissä asennusvaiheen askeleissa. Asennuksen aikana luodaan uusi ActiveDirectory-rakenne ilman, että järjestelmänvalvojan täytyisi selvittää ennen asennusta asennukseen kaikkia tarvittavia yksityiskohtia. Järjestelmä tarjoaa parannetun käyttöliittymänsä ansiosta myös kokemattomammille käyttäjille yksinkertaisen mahdollisuuden hallita palvelinta. Windows Server 2016 Essentials:ia hallitaan kojelaudan välityksellä, joka on erittäin yksiselitteinen. Asiakastietokoneelle asennetun agentin avulla niin yhteys palvelimeen kuin tietojen tallennuskin onnistuu automaattisesti. Sen lisäksi kojelaudan kautta voit luoda ja hallinnoida uusia käyttäjiä, julkaisuja, tai määritellä käyttöoikeuksiakin yksikertaistakin yksinkertaisemmin.

 Lisää ja hallitse käyttäjiä Office 365:n avulla

Windows Server 2016 Essentials -järjestelmän perinteisen, eli itse järjestelmän sisällä luotavien käyttäjätilien lisäksi saat luotua käyttäjätilejä myös liittämällä jo olemassa olevia Office 365 -tilejä palvelimeen, tai luomalla sähköpostitilit suoraan Office 365:sta käsin. Tätä varten tarvitset ainoastaan asennusavustajan luomaan yhteyden Office 365:n ja Azure Active Directory:n välille. Tämän lisäksi voit määritellä yhden tai useamman järjestelmänvalvojan käyttäjien joukosta ja määritellä heille erilaisia oikeuksia. Oikeuksien määrittäminen tapahtuu erottamalla heille joko luku- tai  kirjoitusoikeudet.

Microsoft Windows Server 2012 Essentials -palvelinkäyttöjärjestelmää voidaan käyttää yhdellä fyysisellä palvelimella, jolla on maksimissaan kaksi suoritinta. Core- tai CAL-määräinen eli ydin- tai käyttäjä-/laitekohtainen lisensointi ei ole tarpeellista. Windows Server 2016 Essentials kattaa itsessään käyttöoikeudet 25:lle käyttäjälle tai 50:lle laitteistolle.

Ms Windows Server 2016 Essentials - System requirements

Platform Windows 
Required operating system

Windows Server 2016 Essentials

Processor x86/x64-Processor with min. 1 GHz and SSE2
Memory 2 GB RAM for 64-bit-versions
Hard disk 16,0 GB available disk space
Graphics DirectX 10
Sound card  n/a
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2016 Essentials"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2016 Essentials - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat