Windows Server 2012 Standard

Windows Server 2012 Standard
207,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100055-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows Server Standard 2012 on Windows Server 2008 R2:n seuraaja. Windows 8 -käyttöjärjestelmän...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2012 Standard"

Windows Server Standard 2012 on Windows Server 2008 R2:n seuraaja. Windows 8 -käyttöjärjestelmän palvelinversiona Windows Server 2012 Standardin mukana tulevat kaikki ajankohtaiset ominaisuudet. Tähän kuuluvat muun muassa Windows 8:n moderni käyttöliittymä, lukuisat uudet ominaisuudet ja ohjelmat kuten myös tyypilliset palvelintoiminnot korkeine suorituskykyominaisuuksineen.

Palvelinhallinnoinnin monitaituri

Windows Server Standard 2012:lla saat käyttöösi luotettavan palvelinkäyttöjärjestelmän moderneine käyttöliittymineen, uusine toimintoineen ja monine lisäparannuksineen. Windows 8:sta tuttu moderni käyttöliittymä on käytössä myös Windows Server 2012 Standardissa, minkä avulla käyttö kosketusnäytöllä on saatu tehtyä täydelliseksi. Jos et halua käyttää tätä modernia käyttöliittymää niin käytössäsi on myös niin sanottu Core-asennus. Tämä ei käytä graafista käyttöliittymää lainkaan ja Microsoft Windows Server 2012 Standard -käyttöjärjestelmän saa asennettua PowerShellin ja Windowsin komentokehotteen kautta. Windows Server Standard 2012 asennetaan oletusmukaisesti Core-asennuksella jolloin ohjelmilla on käytössään enemmän suorituskykyä. Tämä pätee varsinkin SQL-palvelinta tai Hyper-V:tä käytettäessä.

Optisten parannusten lisäksi Windows Server 2012 Standardissa on uusia ominaisuuksia, kuten tarkistettu Tehtävänhallinta, joka lajittelee parhaillaan käynnissä olevat prosessit, pysäyttää käyttämättömät ohjelmat parantaakseen koneen suorituskykyä ja tekee uudella käyttöliittymällään sovellusten löytämisen helpommaksi. Muut toiminnot, kuten Active Directory Domain Services, ajankohtainen virtualisoimisalusta Hyper-V, Microsoft Windows Azure ja monet muut toiminnot, täydentävät Win Server Standard 2012:a ja tekevät siitä täydellisen palvelinkäyttöjärjestelmän.

Uudet ominaisuudet ja ohjelmat Microsoft Windows Server 2012 Standardissa

Windows Server 2012 Standardilla käytössäsi on vakaa käyttöjärjestelmä palvelintoimintaan ja se tukee työtäsi lukuisine uudistuksineen ja ajankohtaisine ominaisuuksineen täydellisesti:

 • Uusi käyttöliittymä: moderni käyttöliittymä kosketusnäyttökäyttöön
 • Uusi Tehtävienhallinta: tarkistettu Tehtävienhallinta turvaamaan paremman suorituskykyyn
 • SMB 3.0 -tuki: uusi protokollaversio vakaampaan ja nopeampaan tiedostojen jakamiseen
 • PowerShell 3.0: uusi PowerShell-versio järjestelmän asetuksien hallintaan
 • Microsoft Windows Azur: uusi ominaisuus palvelimen varmuuskopiomiseksi Azure-pilvessä
 • Internet Information Service 8.0: Extended Validation -varmenteiden hallinnointiin 

Näiden aivan uusien toimintojen ja sovellusten ohella Microsoft korostaa Microsoft Windows Server 2012 Standard -ohjelmistossa sitä, että hyväksi todetut ratkaisut ovat käytössä ajankohtaisimpina ja optimoituina versioina. Tähän kuuluu muun muassa viimeisin versio virtualisointialustasta Hyper-V:stä parannetun suorituskykynsä kanssa sekä parannettu DirectAccess. Viimeksi mainittu on optimoitu niin, että palvelin sisältää nyt myös IPv6-sillan muodostukseen tarvittavan teknologian ja tekee PKI:n käytön näin ollen tarpeettomaksi.

Turvallinen tiedostojen hallinta

Windows Server 2012 Standardissa on nyt lisäturvallisuusominaisuutena myös dynaaminen käytönvalvonta (Dynamic Access Control). Tämä säännöstelee tiedostojen käytettävyyttä metatietojen kautta, jolloin se vaikuttaa samalla Active Directory -turvallisuusohjeistoihinkin. Dynaamisen käytönvalvonnan avulla voit esimerkiksi varmistaa sen, että vaikka tiedosto siirrettäisiinkin johonkin toiseen hakemistoon, siihen ei pääse käsiksi käyttöoikeudetta. Sen lisäksi tiedostoista tehdään samalla varmuuskopiot. Microsoft esittelee uudella Windows Server Standard 2012:lla samalla myös uuden ReFS-tiedostojärjestelmän. Tämä toimii tutun NTFS:n jatkona ja on kehitelty erityisesti tiedostopalvelinten käyttöön ja tiedostojen tallentamiseen. Windows Server 2012 Standard oikeuttaa käytön kahdella fyysisellä suorittimella. Sen lisäksi käyttöjärjestelmä sallii käytön kahdella erillisellä virtuaalisella instanssilla eli virtuaalikoneella. Win Server Standard 2012 soveltuu näin ollen pienten ja keskisuurten yritysten ja niiden kohtuullisiin virtualisointitarpeiden käyttöön täydellisesti.

Ms Windows Server 2012 Standard - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows Server 2012 Standard

Processor Minimum: 1.4 GHz 64-bit processor
Memory Minimum: 512 MB
Hard disk Minimum: 32 GB
Graphics N/A
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2012 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2012 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat