Windows Server 2012 R2 Standard

Windows Server 2012 R2 Standard
399,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100059-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft tuo Windows 2012 R2 Standardin mukana palvelimien hallintaan vuosien kokemuksen...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2012 R2 Standard"

Microsoft tuo Windows 2012 R2 Standardin mukana palvelimien hallintaan vuosien kokemuksen pilvipalveluiden toimittajana. Uusi palvelinkäyttöjärjestelmä Windows Server 2012 Standard R2 tarjoaa lukuisia parannuksia ja ominaisuuksia hallinnan, verkon, tallennuksen, virtualisoinnin, verkko- ja sovellusalustojen, käyttö- ja tietosuojan ja virtuaalisen koneen perusrakenteiden tarpeisiin. Hyödy sinäkin näistä monipuolisista toiminnoista ja varusta palvelintoimintasi luotettavalla Microsoft Windows Server 2012 R2 Standardilla.

Windows Server 2012 Standard R2 vakaaseen palvelinympäristöön

Lukuisten uusien ominaisuuksien lisäksi Windows 2012 R2 Standard tuo Windows 8:sta mukanaan myös uuden modernin käyttöliittymän, jonka käyttö on optimoitu kosketusnäytöille. Windows Server 2012 Standard R2 on suunnattu niin pienten kuin myös suurempienkin liiketoimintojen käyttöön, minkä vuoksi skaalautuvuutta ja tehoa on parannettu voidaksesi päihittää liiketoiminnalle kriittiset työkuormitukset menestyksellä. Microsoft Windows Server 2012 R2 Standardissa on myös vakaat mahdollisuudet palauttaa järjestelmä, jos siinä ilmenisi vikoja. Windows Server 2012 Standard R2:lla voit kehittää myös verkkosivustoja ja sovelluksia siihen rakennetun laajennetun tuen ansiosta avoimille komponenttikirjastoille. Sovellukset saadaan skaalatuksi ja otettua käyttöön sen vuoksi erittäin joustavasti, että sovellukset ovat siirrettävissä ja käytettävissä niin palveluksentarjoajien, julkisten pilvien kuin myös paikallisten tietokonekeskuksienkin välillä. Säästät näin ollen Windows 2012 R2 Standardilla tallentamiseen liittyviä kuluja VHD-lisäinformaatioiden poiston (deduplication) ja lukuisten tallennusmahdollisuuksien avulla.

Virtualisointi yrityksille

Windows Server 2012 Standard R2:n avulla voit myös luoda virtuaalisen tietokoneinfran. Järjestelmävaatimukset kaikille näille uusille ominaisuuksille ja optimoinneille ovat yhtä korkeat kuin edeltävälläänkin versiolla, Windows Server 2012 Standardilla. Windows Server Standard 2012 R2 tukee kahta fyysistä suoritinta ja kahta virtuaalikonetta, mistä on hyötyä varsinkin virtualisoinnin aikana. Windows 2012 R2 Standardilla käytössäsi on täydellinen virtualisointialusta, minkä vuoksi pystyt tekemään suuria säästöjä kustannuksistasi. 

Windows Server 2012 Standard R2:n uudistukset

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standardin myötä et saa ainoastaan luotettavaa palvelinjärjestelmää, vaan se tulee vakuuttamaan niin suorituskyvyllään kuin myös monine uusine ominaisuuksineen ja sovelluksineen:

 • Moderni käyttöliittymä: uusi käyttöliittymä; optimoitu kosketusnäytöille
 • Microsoft Windows Azure: palvelimen varmuuskopiointi Azure-pilveen
 • PowerShell 3.0: parannettu järjestelmän asetuksien hallintaan
 • Tarkistettu Tehtävienhallinta: lisää tehoa optimoitujen toimintatapojen ansiosta
 • Internet Information Service 8.0: Extended Validation -varmenteiden hallinnointiin
 • Uusi protokollaversio SMB 3.0: nopeampaan ja vakaampaan tiedostojen jakoon

Tämän lisäksi ominaisuuksia ja ohjelmia kuten Hyper-V:tä ja DirectAccess:ia on parannettu. Näin Windows 2012 R2 Standardin Hyper-V -virtualisointialustan suorituskykyä kohotettiin erinäisin parannuksin, kun taas DirectAccess antaa palvelimellesi mahdollisuuden käyttää myös IPv6-sillan muodostukseen tarvittavaa teknologiaa. Edeltävään ohjelmistoversioon verrattuna Windows Server Standard 2012 R2:ssa on tallennuspuolella uusiakin toimintoja, kuten esimerkiksi jaettu VHDX, tallennus-QoS (Quality of Service; tietoliikenteen luokittelu ja priorisointi) ja porrastetut tallennustilat (Tiered Storage).

Tiedostojen hallinta ja käytön valvonta

Uusi ReFS-tiedostojärjestelmä, joka on kehitelty eritoten tietojen tallennukseen tiedostopalvelimilla, tarjoaa Windows Server 2012 Standard R2:ssa täydennyksen edeltävälleen NTFS:lle. Microsoft Windows Server 2012 R2 Standardin mukana esiteltiin myös Dynamic Access Control, eli dynaaminen käytönvalvonta, missä tiedostojen käsittely on määritelty metatietojen avulla. Tämä vaikuttaa myös Active Directory -turvallisuusohjeistuksiin ja estää näin ollen esimerkiksi siirrettävänä olevien tiedostojen väärinkäytön.

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2012 R2 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2012 R2 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat