Windows Server 2012 R2 Essentials

Windows Server 2012 R2 Essentials
224,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100061-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows Server 2012 R2 Essentials on täydellinen palvelinratkaisu pienille yrityksille. Keskity...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2012 R2 Essentials"

Windows Server 2012 R2 Essentials on täydellinen palvelinratkaisu pienille yrityksille. Keskity ydinliiketoimintaasi äläkä jumitu monimutkaisiin IT-infran koukeroihin. Server 2012 R2 Essentials -ohjelmistolla käytössäsi ovat kaikki ne toiminnot, jotka tarvitset yrityksesi lähiverkon kokoamiseen ja ylläpitoon. Ohjelman hyvin jäsennelty käyttöliittymä sekä se, että ohjelmaa voi käyttää vaistonvaraisesti, takaavat yksinkertaisen navigaation ohjelman sisällä. Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials kattaa käytön aina 25:lle käyttäjälle tai 50:lle laitteelle, eikä sen lisäksi tarvita muita CAL-lisenssejä. Jos nämä työpisteet eivät riitä käyttötarkoituksiisi, voit päivittää korkeampaan Windows Server -versioon vaivattomasti.

Windows Server Essentials 2012 R2:n toiminnot

 • Sisällytetyt pilvipalvelut joustavaan työskentelyyn ja tiedostojen jakamiseen
 • Client Computer Backups -varmuuskopiointimahdollisuudella saat tallennettua kaikkien järjestelmässä olevien tietokoneiden tiedot keskitetysti palvelimelle - halutessasi jopa täysin automaattisesti
 • My Server -sovelluksella voit käsitellä tietojasi ja jopa hallinnointityökalujakin verkon ulkopuoleltakin
 • Voidaan asentaa niin fyysiselle kuin myös virtuaalisellekin tietokoneelle
 • Parannetun Connectorin ansiosta saat asiakasohjelman otettua paremmin käyttöön
 • Office 365:n, Microsoft Azuren sekä käyttäjien hallinnoinnin integraatio

Pilvipohjaiset palvelut ja etäkäyttö
Pilvipohjaisten palvelujen avulla voit käsitellä tietosisältöjäsi Windows Server 2012 Essentials R2:lla mistä tahansa. Salli työntekijöittesi työskennellä joustavalla tavalla ja salli heille turvallinen tapa käsitellä kaikkia yrityksen tietoja ja -sovelluksia, joita he tarvitsevat. Kaikki mitä työntekijäsi tarvitsevat tehokkaaseen työntekoon on internetyhteys ja verkkoselain. Koska Office 365 on integroitu Windows Server 2012 Essentials R2:een voit luoda käyttäjätilejä ja niihin kuuluvat sähköpostilokeron.
Voit hoitaa yksinkertaiset hallinta-askareet Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentialsilla kätevästi etänäkin. Windowsilla ja Windows Phonella toimivalla My Server -sovelluksella voit työskennellä palvelinjärjestelmälläsi lähestulkoon kaikilta laitteilta ja mistä tahansa. Etäkäytön ansiosta voit tehdä hallintotehtävät yksinkertaisesti kannettavalta tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta käsin. Sen lisäksi saat kaikki tiedostosi, kansiosi ja asiakasaohjelmatietokoneesi käsiteltyä verkkoselaimesi avulla.

Tallenna tietosi Windows Server 2012 Essentials R2:lla
Suojaa tietosi häviämiseltä ja väärinkäytöltä. Windows Server 2012 R2 Essentialsilla voit tehdä jokaiselle käyttäjälle konetta kohden omat varmuuskopiot tiedostoversiotallennuksen avulla. Jos jokin tietokone ei sattuisi enää toimimaan, voit palauttaa kaikki käyttäjän tiedostot hänen uudelle tietokoneellensa yksinkertaisesti. Halutessasi Server 2012 R2 Essentials tekee säännöllisesti myös varmuuskopiot automaattisesti Client Computer Backupsilla ollaksesi mahdollisimman hyvin varautunut tietojen menetyksen osalta ja voidaksesi tallentaa tietosi palvelimelle kaikilta järjestelmässä olevilta tietokoneilta.

Virtualisointi
Vaikka virtualisointialusta Hyper-V ei tavallisesti ole käytettävissä Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentialsissa saat asennettua palvelinjärjestelmäsi niin fyysiselle kuin myös virtuaalisellekin tietokoneellekin. Näin voit itse päättää, miten käytät Windows Server 2012 R2 Essentialsia yrityksesi tarkoituksiin. Server 2012 R2 Essentials auttaa joka tapauksessa minimoimaan aikaan ja kustannuksiin näkemää vaivaasi samoin kun optimoimaan tietoliikenteesi.

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2012 R2 Essentials"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2012 R2 Essentials - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat