Windows Server 2012 R2 DataCenter

Windows Server 2012 R2 DataCenter
2 499,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100060-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoftin Windows Server 2012 R2 DataCenterin mukana saat käyttöösi ajankohtaisen...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2012 R2 DataCenter"

Microsoftin Windows Server 2012 R2 DataCenterin mukana saat käyttöösi ajankohtaisen palvelinkäyttöjärjestelmän, joka panostautuu nimenomaan virtualisointiin ja tietojen tallennukseen pilvessä. Windows Server 2012 R2 DataCenterillä käytettävissäsi ei ole ainoastaan uutta käyttöliittymää, vaan myös monia uusia ominaisuuksia ja parannuksia - varsinkin lähiverkon, sovellus- ja internetalustojen, tallennuksen, virtuaalisen tietokoneinfran tarpeisiin. Paranna sinäkin palvelintesi tuottavuutta ja suorityskykyä Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenterillä.

Työskentele tehokkaasti Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenterillä

Sen vuoksi, että Windows Server 2012 DataCenter R2 keskittyy niin pienten kuin myös suurempienkin yritysten tarpeisiin voit määritellä liiketoiminnalle tulevan työkuormituksen itse parannetun tehokkuuden ja skaalauksen avulla. Sen lisäksi Windows Server 2012 R2 DataCenterin myötä saat vakaat mahdollisuudet palauttaa kone mahdollisissa ongelmatapauksissa. Sen vuoksi, että Microsoft Wiondows Server 2012 R2 DataCenterissä tukee avoimia Frameworkejä laajennetusti, voit kehittää ohjelmistolla myös sovelluksia ja verkkosivustoja.

Lisää joustavuutta virtualisoinnin ja pilvipalveluiden ansiosta

Windows Server 2012 R2 DataCenterillä saat luotua virtuaalisen tietokoneympäristön. Koska sovellukset ovat siirrettävissä joustavasti palveluksentarjoajien välillä, voit skaalata ja julkaista sovellukset ongelmitta niin paikallisissa tietokonekeskuksissa kuin myös julkisessa pilvessäkin (Public Cloud). Windows 2012 R2 DataCenterin lukuisten tallennusvaihtoehtojen ja VHD-jäljentämisen ansiosta säästät tallennukseen liittyvissä kustannuksissa. Ohjelmiston käyttöliittymä perustuu Microsoftin Windows 8 -versioon ja helpottaa järjestelmän käyttöä kosketusnäyttöä käyttäessäsi. Pääero Windows Server 2012 DataCenterin ja Standard-version välillä on se, että viimeksi mainitun mahdollisia virtuaalisia instansseja on rajattu kahteen koneeseen, kun taas DataCenter-editiossa määrää ei ole rajattu. Windows 2012 R2 DataCenterin järjestelmävaatimukset vastaavat edeltäjänsä, Windows Server 2012 DataCenterin, vaatimuksia sillä pienellä erolla, että R2-versio tukee kahta fyysistä suoritinta.

Windows 2012 R2 DataCenterin uudet ominaisuudet

Luotettava Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter -järjestelmä vakuuttaa tehokkaan suorituskyvyn parannuksen ohella myös lukuisilla uusilla ohjelmillaan ja ominaisuuksillaan:

 • Microsoft Windows Azure: palvelimen varmennus pilveen
 • Moderni käyttöliittymä: optimoitu käyttöön kosketusnäytöillä
 • Uusi Tehtävienhallinta: optimoitu käyttö ja käyttöliittymä
 • PowerShell 3.0: parempi järjestelmän asetusten hallinta
 • SMB 3.0: parannettu käytettävyys tiedostojen jakamiseen
 • IIS 8.0 Extended Validation -varmenteiden hallinta

Edeltäjäänsä verrattuna Windows 2012 R2 DataCenterin muita uusia ominaisuuksia on porrastettu tallennustila (Tiered Storage), tallennus-QoS (Quality of Service; tietoliikenteen luokittelu ja priorisointi), sekä jaettu VHDX.

Parannettu tietojen hallinta

Windows Server 2012 R2 DataCenterin myötä myös tuttu tiedostojärjestelmä NTFS:ää täydennettiin uudella ReFS:llä. Tämä tarjoaa eritoten palelvintoimintaan täydellisen tuen, sillä se on kehitelty juurikin tietojen tallennukseen palvelimille. Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenterillä saat käyttöösi myös dynaamisen käytönvalvonnan. Tällä niin sanotulla Dynamic Access Control -toiminnolla tietojen käsiteltävyys rajoitetaan metatietojen avulla. Uusi ominaisuus vaikuttaa Active Directory -turvallisuusohjeistuksiin ja turvaa tietojasi niin, että se estää luvattoman tietojen käsittelyn tietojen siirron aikana.

Ms Windows Server 2012 R2 DataCenter - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows Server 2012 R2 DataCenter

Processor Minimum: 1.4 GHz 64-bit processor
Memory Minimum: 512 MB
Hard disk Minimum: 32 GB
Graphics Super VGA or greater-resolution monitor (800x600)
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2012 R2 DataCenter"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2012 R2 DataCenter - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat